Yarım kalan Bir başkası tarafından tamamlanır mı? Yoksa her yeni biri yeni bir hikaye midir?💫

Yarım kalan Bir başkası tarafından tamamlanır mı? Yoksa her yeni biri yeni bir hikaye midir?💫

Her yeni biri yeni bir hikayedir eğer yarım kalanı o yeni kişi tamamlarsa bu sizin hikayeniz olmaz eski bir sayfanın devamını getirmek olur yeni biri temiz bir sayfa demek içinde ki şeyler zaten sevgi ise ve karşıda ki sevgisini hissettirirse eksik olan bütün duyguların tamamlanır ama yarım kalan bir şeyi tamamlamak saçma
Yok ya yarım kalan bir başkası tarafından şu şekilde tamamlanır Eğer geçmişte yaşadığı ilişkisini ya da yaşadıklarını unutup bir kenara bırakıp o duyguları aşabildiyse O noktada ama sürekli olarak geçmişiyle yaşayan bir insanla Uğraşılmaz Belli bir zaman sonra insanın sıkıcı bir hal Almaya gelir ya sürekli olarak birisinin geçmişte yaşadığı psikolojik sıkıntıları veya bunalımları tutup da ben hiçbir zaman tedavi etmek için uğraşamam Neticede kimsenin psikoloğu olmak için hayatına girmiyorum mutlu olmak için ve bir şeyler yaşamak için giriyorum O yüzden istemezdim.
Bazı insanlar çok bağlanıyor. Hayatlarını veriyor. Rezil ediliyorlar. Ama gel gelelim sonuç olarak ayrılıp doğru insana vardıklarında şaşırıyorlar ve bunu neden çektim diyorlar. Ama bu tamamlanmak değilde yeni bir başlangıç olur genelde
Sil baştan, başlamak gerek bazenn.. diye bir şarkı sözü vardır 😄. Yarım kalanı yıkarım, izi tozu bile kalmaz. Bir Adamla en güzel hikayeleri yazarız. Elbette gidenin arkasından daha iyisi gelir.. bu işler böyle olur. 😏
Cevap
35Cevap
Herkes kendi hikayesini yazar. Yarım kalan yoktur zaten o hikaye oraya kadardır. Kimse kimsenin yerini alamaz.
Tamamlanmaz. Bu iki farklı yarım elmayı birleştirmeye çalışmaya benziyor, ya kopmicaksın ya da başkasıyla diğer yarımı tamamlamaya çalışmicaksın.
Yeniden başlanır, yarımı tamamlamak mümkün değildir.
Ancak aynı kişi tarafından tamamlanır🌸
❤️🩷
Merhaba,
Yeni biri yeni hikayedir! 😅
Hayır yarım kalanın üzerine kurulan her şey yıkılmaya mahkumdur gadası
yaram kalma diye bir şey yoktur. hikaye biter sonunda.
Taladronun şarkısında dediği gibi "yarım kalanlar kalıyor yerinde, denize hasret bir mahkum gibi."
Ne güzel demiş
Yarım Kalan düz tam olmaz aklı kalır gönlü kalır gözü kalır kalır da kalır. yani başkası tarafından tamamlanmaz çünkü başkasıyla hikayesi sıfırdan başlar.
Sanmıyorum, herkes kendi hikayesini yazar ister bitirir ister yarım bırakırsın sevmeye devam etmek de bitirmek de bizim elimizde
mesela benim hikayem daha başlamadı bile😄
Yarım kalan ona yeniden başlamak için iyi bir bahanedir
Kimse kimsenin yerini dolduramaz.. Yarım kalmışlıgım başkası tarafından tamamlansın istemem karşı tarafı yarabandı niyetine kullanmak gibi olur kimsenin ahını alamam..
Tamamlanmıyor bunu istemekde haksızlık bence kimse kimsenin bir önceki yarımını yarım kalmışlığını tamamlamak zorunda değil bence. Her yeni biri yeni hikaye diyorum ben.
Okyanusta balina cesetlerine saldırıp parça parça koparırlar.
Yarım kalanı aynı şekilde yok ederler
Hayır tamamlanmaz tabii ki. O yara bandı olur. Eksik bir parçayı uymayan bir parçayla tamamlamayamayız.😀
Tamamlanmaz. Onunla yarım kaldın. Yeni birisi yeni hikaye başlangıcı demektir, aynı hareketleri yapmıyorlarsa tabi.
Yarım kalan başkasıyla tamamlanmaz. Onunla yarım kalmıştır ve hikâyenin sonu budur. Yeni insan yeni başlangıç demektir
Kimse yarım kalmaz. Nokta ile biter.
Yeni bir satırdan, dilersen yeni bir sayfadan sıfırdan daha güzel başlanır.
Bir başkası tarafından yarım kalan birini toparlamak zordur. Onu tamamlamak yerine temiz sayfa açmayı tercih ederim
Tamamlanmaz, her gelen yeni bir hikaye başlatır. Kimse geçmişin eksiklerini kapatmaz, sadece yanında yeni bir yol çizer
Yalan bir başkası tamamlamıyor yara bandı oluyor sadece
baştan başlanır o yarım öyle bir tam olur ki o yarım kalan kısmın esamesi okunmaz
Ya kendi kendini tamamlar ya da bir başkasıyla.. bu onun hayattaki yaşantısına bağlı
Bir başkasına ihtiyaç yok. Kişi kendi kendine kendini tamamlar.
Başkası tarafından tamamlanmaz yine aynı kişi tamamlar..
Geçmişten kalan yarımı kimse tamamlayamaz önce sıfırlamalı insan kendini.
Bence asla tamamlanamaz , her yeni biri yeni bir başlangıç yeni bir hikaye...
Yeni bir hikaye yazılır yeni bir sayfa oradan devam edilir
Hayır bir başkası sadece yara bandı olur daha ötesi olmaz.. ancak yarım bırakan tamamlar..
Başkası tam etmez yarım kalan aşkı O yeni bir sayfa açar yeni bir sevda
Hayır böyle bir şey düşünmek bile doğru değil
Evet ama asıl kişi gibi olmaz ❤️🩹
❤️❤️
puzzle mı bu bee
İvit yapboz
Ehuehu
Yarım kalan bir şey olmaz o hikaye o kadardır.
Uyum önemli insanın diğer yarım dediği birileri mutlaka vardır. Onu bulmak önemli olan
Tamamlanmaz bitmiştir o, next pls
Kimse yara bandı değildir kullanmayın
Yarım kalan zamanla kendini bulur
Yabozun bir parçası kaybolması gibi
Bir tamamlayan bulur illaki ya
Zor olsa da mümkündür
Hayır tamamlanmaz
Günün birinde elbette tamamlanır
yarım kalmış hikaye yoktur o hikaye o kadardır..
O bir başkasına yazık olur.
Evet. Çok daha güzel bile tamamlanabilir hatta.
Çok mümkün değil
Herkes kendi hikayesinin baş kahramanıdır...
Başkası onun yerini tutmaz fakat acını hafifletir
Yeni bir başlangıç olur
Kimsenin yara bandı olmadım olmam.
Hayır onun yerini kimse alamaz benim için
Belki de yarım kalarak tamamlanmıştır o bilemeyiz
Yarım kalan Türkçe cümleyi, İngilizce bitirmiş tamamlamış gibi olur
Orası bilinmez.
İlla ki ♥️
Tamamlanır
Seviyorsa tamalanır
Evet
Tamamlanır