Gotik exim peşimi bırakmıyor napmam lazım?

Gotik exim peşimi bırakmıyor, aylar önce okulda tanışmıştık beni görmüş hoşlanmış benden ben pek sevemedim ama. Bi gün bı arkadaşı tarafından bana açıldı konuştuk ben istemedim ama arkadaşlar zorladı olduk bı şekilde. Ama ben istemiyorum kızı az bı sure beraber kaldık onda da ben aldatmistim. Tek çare olarak kıza ayrılalım diyorum istemiyor. Hemde gözünün önünde aldattım, bı şekilde bırakti peşimi okullar kapandı arkadaşlarla halısaha yapıyoruz bende kızı engellememistim istek atmış tabi ismini falan değiştirmiş. Kabul ettim yazdı işte naber nasılsın. Benden bı ricası olduğunu söyledi o da buluşup barışmakmıs. Neyse düzelmiştir deyip gittim yanına dahada kötü olmuş. pskolojisi bozuk hemde baya alkolik olmuş o günde istemedim ama 2 gün instadan yazdı. Goruldu atıyordum ya da kısa cevaplar veriyordum. Yazmayi kesti ama hala gönderilerime storylerime yorum yazıyor beğeniyor. Ara sıra yazıyor geçen dışarda gördüm bakmadım yüzüne. Tip tip bakıp geçti yanımdan korkuyorum beni bırakmıyor soğutmaya çalıştım kısa süre soğuyor çok değişik hayatı alışkanlıkları var zaten değişik şeylerden hoşlanıyor nasıl beni birakabilir lütfen akıl verin.

Gotik kızlardan zaten korkuyordum böyle biri hayatıma girince daha çok korktum lütfen yardımcı olun

Gotik exim peşimi bırakmıyor napmam lazım?