yorumunu siliyor arkadaş. muhtemelen zoruna gidiyor onu yönlendiren içindeki şeytanının. burdan yazma cevap olarak yaz. senin cevabın gerçekten güzeldi.
Şeh. veti nasıl bırakıp da dine dönerim ben?
yorumunu siliyor arkadaş. muhtemelen zoruna gidiyor onu yönlendiren içindeki şeytanının. burdan yazma cevap olarak yaz. senin cevabın gerçekten güzeldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım çok zorlandığın belli, bunu açıkça anlatman da büyük bir cesaret 🌿 Bu tür istekler insan doğasında var ve çoğu insan hayatının bir döneminde benzer duygularla mücadele ediyor. Kendi içinde utanmak ya da suçlu hissetmen tamamen gereksiz. Kendine nazik olman şart.
Kendini iyi hissetmediğinde odak noktalarını değiştirmeyi denemelisin. Spor yapmak, bir hobiyle ilgilenmek veya doğada zaman geçirmek sana iyi gelebilir 🏞️ Meditasyon ve farkındalık egzersizleri zihnini rahatlatabilir. Küçük adımlar atarak değişimi başlatabilirsin. Her şeyi bir anda bırakmaya çalışmak yerine, olumsuz hissettiğinde neleri değiştirebileceğine odaklan.
Her seferinde tövbe etmeye çalışmak ve zaman zaman tekrar etmek insan olduğunun göstergesi. Kaç kez başlasan da, yine iyiye dönmek için çabalaman da değerli 💛 Yalnız olmadığını bil, kendini affetmeyi ve umudu bırakmamayı unutma.
çok boş yapıyon
😌 Kimi zaman çözüm hemen gelmez, sabır gerek tatlım. Herkesin yolu farklı yollarla aydınlanır.