Eski sevgilim ve yeni sevgilisi.
benle beraberken beni kandırıp beraber olmuşlar. ne kadar ayırmak istesem de ayıramadım. Başka kişilere kızı arattım vs ama yemedi. Nasıl ayırabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim ve yeni sevgilisi.
benle beraberken beni kandırıp beraber olmuşlar. ne kadar ayırmak istesem de ayıramadım. Başka kişilere kızı arattım vs ama yemedi. Nasıl ayırabilirim?
Bak canım dediklerimi adım Adım uygula hangi erkeği getirirsen getir bu Tonga’ya düşer ilk başta bir instagram hesabı aç ama gerçek kişilerle takipleş sürekli birilerine istek atıp atıp dur takipçini en az 500 yap pinterestten aynı kızın fotolarından alıp post olarak paylaş ama gerçekçi olsun gidip te ayna karşında çekilen fakeyim diye bağıran fotoları koyma öne çıkanlara da videolar at hesabı böyle üç ay geliştir elimizde sağlam bir hesap var mı var? Sonra bu erkeğe istek at istek attığın gibi yazma tabikide böyle arada storylerini beğen vs vs arada yavaş yavaş storylerine cevap ver ve cinsllk konusunu aç verici kız gibi göster sonra bu ssleri alıp kıza at bence bunla da yetinme ekran kaydı açıp sesli konulurken kaydet bunu kıza at
Verici kız gibi yaklaşacaksın attığı storye cevap verirken kendinden bahsedeceksin ya işte böyle böyle bende de var ama bir şey soracaktım hangi elbise yakışmış arkadaşımın doğum gününe gidicem kimseye de soramadım vs de bir fiziği koy ortaya onun aklını başından al ama çok düzgün yapman lazım
Çok mantıklı
Üç aya ayrılırlar inşallah 😂😂
Ayrılırlar ama direkt lak diye yazma dedim ya yem at böyle story beğenme arada cevap verme vs vs o zaten çok kolay düşer😀😀 gelişme olursa haber etsene snxndnxndn üç ay geçse bile bakarım bu arada. Bir de takipçini artırmak için ilk başta mavi tikli ünlü hesapları takip edip çık tekrar takip et vs oradan sanki takipçi gelir bir 100 takipçiye ulaşıncada gerçek kişilere takip at o takibi kabul etti ya onun takip ettiği kişilere gir onlara da istek at zaten 100 takipçiye ulaşınca bu gerçek kişiler senin takip isteğini kabul eder fake sanmaz
Ahh, bu işler gerçekten can sıkıcı ama inan ki en iyi çözüm kendini bu olaydan çekmek. 💔 Eski sevgilin seni kandırmışsa, dürüst olmayan biriyle uğraşmak yerine enerji ve zamanını kendine harcamalısın. Onları ayırmakla vakit kaybetmek seni de aşağı çeker, o yüzden önüne bak ve kendine odaklan. ✨
Hem, hak etmediğin dramalara kucak açmanın kimseye faydası olmaz. Senin gibi değerli birini takdir eden biri muhakkak karşına çıkacak! Ne düşünüyorsun, kendin için bir adım atacak mısın? 🧐
Cevap
5Cevap
Yuva yıkanın yuvası olmaz
reisim benimkini yıktılar ama?
Sen sana çaktı hem ona öyle ise
annen de vardı
Satıcı olarak evet
Vay kaşar peyniri seni keşke ben seni zukmik için olsaydım orada
Hahahaha, sakin ol la
rituelle çözeriz
ne ritüeli
uzaklaştırma sana yakınlaştırma