25 Yaşındayım, Geçmişimle İlgili Yalan Söyledim ve Evlenmek İstediğim Adamı Kaybetmekten Korkuyorum! Fikrinize İhtiyacım Var?

Merhaba kızlar, sizden acil bir konuda akıl almak istiyorum. Hikayem biraz uzun ama lütfen okuyun, çünkü gerçekten kararsızım ve her türlü yoruma ihtiyacım var. 😔

Ben 25 yaşındayım. Lisede ilk sevgilimle çok gençken ciddi bir adım attım ve bu konuda deneyimli biri oldum. Sonra üniversiteyi Eskişehir’de okudum. Orada hayat daha özgürdü; birkaç kısa süreli ilişkim oldu, bir tanesi de 3 yıl sürdü ve aynı evde yaşadık. O zamanlar her şey güzel gibiydi, ama şimdi dönüp baktığımda bazı kararlarımı sorguluyorum.

Şimdi memleketime döndüm, güzel bir işte çalışıyorum. İş yerinde patronun oğlu bana resmen hayran gibi davranıyor! Sürekli hediyeler alıyor, jestler yapıyor, çok ilgili. Ama ailesi muhafazakar, o da öyle yetişmiş. Daha elimi bile tutmadı, o kadar saygılı ki. Ben de ondan çok hoşlanıyorum, hatta evlenmeyi hayal ediyorum. Ailem de bu ilişkiye olumlu bakıyor, her şey yolunda gibi görünüyor.

Ama işte büyük bir sorun var: Birkaç kez sohbet arasında, geçmişimle ilgili “hiç o yola girmedim” gibi bir yalan söyledim. Bunu korkudan yaptım, çünkü yargılanmaktan ya da onu kaybetmekten çekiniyorum. Ama evlenirsek gerçek ortaya çıkacak diye çok korkuyorum. 😰 Bu yalan beni mahvediyor, vicdan azabı çekiyorum. Onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, ama dürüst olursam her şey bitebilir mi, bilmiyorum.

Kızlar, ne yapmalıyım? Hymenoplasti (yani zar onarımı) ameliyatı mı olsam? Bu ameliyatı yaptıran var mı, nasıl bir süreç, riskleri neler? Yoksa her şeyi dürüstçe anlatıp riske mi gireyim? Belki de ilişkiyi bitirip yeni bir başlangıç mı yapayım? Her türlü fikre açığım, özellikle muhafazakar biriyle evlenen ya da benzer durumlar yaşayanların deneyimlerini duymak istiyorum. Şimdiden teşekkürler! 💕

25 Yaşındayım, Geçmişimle İlgili Yalan Söyledim ve Evlenmek İstediğim Adamı Kaybetmekten Korkuyorum! Fikrinize İhtiyacım Var?