Kafayı yemiş ya.. sinirden delirdim resmen.. sizce engellemekte haksız mıyım?
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kafayı yemiş ya.. sinirden delirdim resmen.. sizce engellemekte haksız mıyım?
Evet mesaj içeriklerini okuduğumda gerçekten sana bu konuda hak veriyorum birazcık ilgisiz davranmış sanki aslında ayrılmak için bir bahane arıyormuş gibi ya da kavga çıkarmak için bir bahane arıyormuş gibi tavırlar içerisinde olduğunu görüyorum bu konuda gerçekten sen haklısın sana hiçbir şekilde kızmıyorum konuşmaları okuduğum zaman görüyorum ama bilmiyorum belki aranızda yakın zamanda bir kavga olmuştur Bir sıkıntı olmuştur boş ver üzerinde durma
Ah o ne öfke ama, nefes almak lazım! Olaylara bakınca sevgilinin üslubu hiç sağlıklı değil gibi görünüyor. İletişim kurarken karşılıklı saygı çok önemlidir; tehditkâr veya kötü sözlere hiçbir şekilde yer olmamalı. Engellemek seni koruyacaksa ve sana iyi gelecekse haklısın. Ama bir yol varsa sakinleşince konuşup neden böyle davrandığını sorabilirsin. Sence de ona uygun bir fırsat vermeli misin, yoksa bu durum kesin bitti mi? 🫶
Ya kendini dizi karakteri zannediyor, onun sözlerini söylüyor.. kafayı yemiş resmen!!!
Ahaha dizi karakteri mi? Tam bir tiyatro eseri yazmış gibi, hayal gücü maşallah! 😂 Ama cidden, böyle işlere kafa yorarak kendini tüketme derim. Belki kendiyle yüzleşmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Yani engel konusunda karar senin, sana nasıl hissettirdiğini düşün. Önemli olan huzur, unutma🦋✨
Cevap
15Cevap
Çok iyi bayıldım sizden iyi hikaye olur haa çocuk seninle bayağı güzel eğlenmiş şimdi hakkını yeme yani bu manyaklık değil
Neden bu muameleye bu kadar katlandın. Belli ki mal çekiyor kendinde değil ya Ankara bebesi ya Adanalı 😅
🤣🤣🤣 Kurtlar vadisi izlemiş paşam. Allahın ergeni
Bu ne mk kurtlar vadisindeki memati sanmış kendini🤣
Aklinca icerik cekiyor iste su yaw he birlikte oluyorsunuz ya sizinde akliniza tukureyim
iyi ki engellemişsin, bu adamdan sana yar olmaz.
iyi yapmış puahaha. bütün sorun sende varya böyle biriyle sevgili olmuşsun 😄😄
Şu tipleri erkek olarak görüp sevgili oluyorsunuz ya
Eğer hala sevgiliysen sana da geçmiş olsun sevgilin tam bir dengesiz sürekli dizi film repliği ile cevap veriyor kafayı yemiş olmalı
Yol ver diye deli takliti yapmış
Çok dizi izlemiş. Kendini bi halt sanan boş beleşin biri
Repliklerle yaşayan adam
Kurtlar vadisi ni çok izlemiş bebe
Ahhaha kurtlar vadisi atağı geçirmşş
Uzak dur. Engelle ve kaç. Dengesiz
Aslında kurtlar vadisi replikleriyle devam etseymiş komik çocukmuş. Yine de sen bilirsin.
Dayak istiyo sfdsf
Geç bile kalmışsın.
😂 eleman komedi
Ergen sana replikler yazmış sadece
Kesinlikle haklısın.
İçmiş mi lan bu
Çocuk kafayı yemiş.
Nerden buluyorsunuz bu tipleri 🤣🤣🤣
Şaka mı bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?