Bana nasıl sevecegini anlatma, beni severek öğret..♥️

Bana nasıl sevecegini anlatma, beni severek öğret..♥️

Sevgisini sadece anlatan, sana kelimeler bırakır ama severek öğreten, kalbine iz bırakır. Anlatılan sevgi kulakta kalır, öğretilen sevgi ise insana sabrı, bağlılığı ve gerçekliği tattırır. Çünkü öğretmek, sadece hissetmek değil, yaşatarak göstermek demektir.
Ben sözlere değil uygulamalara bakarım hayatındaki olan kişi sevgisini öğreterek ve göstererek yaşamayı seviyorsa bu şekilde olmasını tercih ederim çünkü sevgilerde önemli olan kişilerin sözleri değil davranışlarıdır bugün baktığınız zaman herkes birilerini seviyor ama ne kadar samimi tartışılır
Aynen öyle
Artık sözlere inanmayı bıraktık abla
Bırakmalıyız zaten 🙂
☺️
Sözler , davranişlarin yaninda bir hictir. Sevmeyen bir insan da kolayca seni seviyorum diyebilir ama sevmeyen bir insan o hissiyati asla veremez. Onun icin soze degil icraata bakmak gerek. Bana beni met etme bana para ver misali diyeyim 😜
Sevgi insana anlatılmaz, sevgi insana yaşatılır. Lafla bazı şeyler olmaz ki. Ben lafa inanmam, benim için önemli olan seviyorum diyen kişinin benim için yaptıkları. Ne yapayım kuru kuru seni seviyorum diyen adamı.
Bana seni severek öğreten kişiler her zaman daha derin ve anlamlı gelir. Çünkü sevgi, sadece anlatılacak bir şeyden ziyade hissedilmeli ve yaşanmalı. ♥️ Sözler güzel bir başlangıç olabilir ama davranışlar, bir insanın sevgisini hissettirmenin en güçlü yoludur. Dilerim sen de sevginin sıcaklığını, güvenini ve tutkusunu hissettiren birine denk gelirsin! 🌹
Cevap
34Cevap
Beni severek öğretsin..
Sevgiyi biliyorum öğretmesine gerek yok. beni sevsin yeter
Çok mantıklı ve anlamlı olmuş. Herkes herşeyi anlatır ama herkes yapmaz yapamaz. Yapan srviyordur anlatan değil.
Günaydın
Teşekkürler
Yaww ikisi de kabulümm 🤣 anlatsın benii ne kadar çok sevdiğini sabaha kadar dinlemeyen namerttir ejjdjdj
Bu ne 😂
Kitap gibi kadınları imlası bozuk erkekler okuyamaz.
okumayı öğrenince sevmeyi de öğreniriz !!!
çaldım zira doğruydu çaldım evet ama bi sor neden çaldım
kitap gibi kadınların neslinin tükenmeye bşladığını bazı şeylere anlatma adına çaldım
hele bir daha sor neden çaldım?
e hoşuma gitti çaldım başka şeyleri de bulrusam yine çalarım :)
bir şey daha var çalmak istediğim ama imkansızları çalmak zor olur
he hırkızım ben entepli seni :D :D :D çalmak istediğimi buradan yazamam aip aip
he Bide Gazisi var parodn ya severim gitmişliğim gezmişliğim var asker dönüşündeykene
sevdiğim bir kaç sözü daha var Gaziantep'in
Ayın bayın olmasın (bend eğiştiriyorum bedduayı duaya)
Kapına kara kilit vurulmaya
gibi gibi :D :D :D Anadol ya başkadır
Bana balık vermesin balık tutmayı öğretsin, o mantıkla bakıyorum aşk olayına da
Öğretmek baya iyiymiş demek ki hiç bilmediğim şeyleri gösterecek etkileyici
🍀🦋
Valla o kişi Sevsinde benim bildilerim ikimizde yeter 🤣🤣😅
Severek öğreten diyorum ama arada anlatsın da.
🙂
Anlatan biri anlamaz, her zaman göstererek yapılmalıki karşıdaki kişi anlasın anlatıyo ise yapmıyorsa anlamı yok bu kez
Bana sevgiyi öğretip aşka inandırsın
Severek öğretsin
Daha ne isterim ki..🫠
Muaah ♥️
Sevgiyi anlatırsan hikaye olur, roman olur. Yaşarsan aşk olur, nefes olur. Görsel fenaymış hee 😃
İkisi de değil benim sevdiğim. Benim sevgim olmadıkça bana olan sevgisi çok da anlam ifade etmiyor. Methiyeler dizse, dağları delse boş.
Öğretmek deyince kimin aklına sevmek geliyor zaman p.. iç bi zaman oldu artık 😂😂
Kimi sevgisini gerçek anlamda gösteremiyor. İnsanlar hakikaten çok farklı ya bence anlatması en güzeli..
Her ihanet sevgiyle başlar
Kimsenin bir şeyini dinlemek istemem, ben sevdirirsem kendimi sevmesini biken olsun
Severek öğreten Herkes birşeyler söyler ancak yapmaz.
Severek öğreten tabiki sevgisini anlatan çok bulunur hissettirmek önemli
Sevgi anlatılmaz zaten gösterilir ve yaşatılır , seni seviyorum demekle sevgi olmaz
Ikisinide ogretsin daha duzgun severim anlatsin beni ne kadar cok seviyor onu dinlerim beni askaa inandirrr...
Ben icraata bakarım sadece, lafa değil ama güvenmem çok zor.
Beni çok seven ve bunu eylemleri ile göstereni tercih ederim.
Anlatan boş yapmış olur dinlemem bu saatten sonra öğreten ve yaşatan biri okeydir.
Severek yaşayarak öğretmek daha güzel iki taraf da hissederek öğrenir çünkü
Sevgi anlatılmaz ve öğretilmezde yaşatılıyor, yaşanır olması gereken bir duygudur.
evsin hissettirsin gersini ben halleederim o iş bende
Severek öğreten
Ay anlatmasın sıkılırım, yaşatsın 😄
Severek öğreten çünkü sözden davranış hareket her türlü daha önemli
Severek öğretmesi
Severek göstersin hissettirsin yaşatsın...
Anlatmasın yaşatsın 🖤
Rica ederim
Severek öğreteni
Hoca değil ki anlattıklarını dinleyeyim
Beni severek öğretsin
Adam gibi sevmesini bilen
İlmik ilmik özenle dokuyarak öğretsin
Beni severek öğreten, anlatmakla olsaydı ohooo
İcraat olsun yeterli.
Beni aşka inandırmasını isterdim
Kadınız hem duymak isteriz hem hissettirilmek 🥰
Kelimelerle değil eylemlerle gelsin
Severek öğreten
Bana sevgi ogretecek daha dogmadi...
Benimle öğrenmesi beni mutlu eder
Severek öğretsin. :)
Beni severek öğreten daha etkili olur
Severek ögreten
Ben kulaklarımla değil hislerimle severimmhehe
Severek öğreten bence de
Sevgisini yaşatan bence ne anlatan ne de öğreten
Severek yaşatarak öğrenmek
Gösterebilse keşke 😀
Sevgiye ve aşka inanmıyorum Hanımefendi.
Severek öğreten
Öğreten
Her ikiside
Severek öğreten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?