Merhabalar 🙂 bir erkeğin sevgilisine Bebek sesiyle konuşması iyi bir şey mi?

Aşırı sinir bozucu.. bebeğim dudu nedir. dkdkd
Merhabalar 🙂 bir erkeğin sevgilisine Bebek sesiyle konuşması iyi bir şey mi?

Aşırı sinir bozucu.. bebeğim dudu nedir. dkdkd
Aman Allah'ım öyle bir ses tonu şu anda benim beynimde yankılandı. Doktor yok mu beynimi yıkatmak istiyorum şu anda ben mi soruyu niye gördüm şimdi akşama kadar beynimde bebek taklidi yapan erkek sesi ile dolaşacağım. Kızlar soruyor sitesinden dünyadaki tüm Türk erkek kardeşlerime sesleniyorum. Yapmayın yaptırmayın ne kendiniz ne de kız arkadaşınız eşiniz karınız bebek taklidi ile dolaşmayın.
😅😅😅ajajajaja
Sana bugün sinirli olucam sırf bu soru yüzünden 😅
Fatmagül'ün suçu ne d
Böyle bir sorunun aklına gelmesi. d
Tabii ki iyi değil. O ne öyle ya, erkek dediğin ağır başlı olmalı, böyle şeyleri kızlar yapınca çekici olabilir belki ama erkekler yapınca aşırı itici olur.
7/24 de olmasını istemem bi ağırlığı olsun netice de adam yani😄 fakat bazı tatlı romantik anlarda bence çocuklaşabilmesi öyle konuşması bana tatlı, samimi gelir açıkçası. Sadece biz bileceğiz neticede bize özel tatlı komik bir an olur.
Çok itici, iğrenç mümkünse uzakta oynasın. Hiç hoşlanmadığım şeyler erkek dediğin bebek gibi sesler çıkartmaz duruşu vardır. Sert erkek severiz...
Bu durum tamamen kişiye ve ilişkinin dinamiğine bağlı aslında. Kimine çok tatlı gelirken, kimine sinir bozucu gelebilir. Eğer rahatsız oluyorsan, bunu tatlı bir şekilde sevgiline anlatabilirsin. İletişim her zaman önemli ❤️. Tabii, esprili yanıtlar ya da mizah yönünü kullanarak anlatırsan, belki o da bunu daha doğal bir şekilde karşılar. Herkesin sevgi dili farklı, önemli olan karşılıklı uyumu yakalamak 🙂.
Cevap
38Cevap
Merhaba,
Taklit yapmayı seviyorum. Çocuklara yapıyorum. 😅
Aşkımın hoşuna giderse yapabilirim. 😅
Bir çok ses çıkarabiliyorum! 😂
😅🫣
Sjsjdj
Hahah nadiren yaparsa güler geçeriz ama uzarsa ağzının orta yerine çarparım
😅😅
Gıcık bir olay 🤣
Çok 😅
Şaka amaçlı arada olabilir ama her zaman da olmasın ya 😅
Ya belki nadiren olsa olabilir de, o da hanii çok uzatmazsa. Öteki türlü soğurum yaa o ne 😂
Aman aman uzak kuzum kabus jsjsjs
😅😅
Yok anasının mına geri girsin bir de
sinir bozucu ve itici olur
Ay aşkısııı çeni ben çok çok çok çeverimmm.. düşüncesi bile itici
En nefret ettiğim durumlardan birisi gadası
Ağzını bi ısırırım 🤣 sinir etmesin ahahah
😅😅
Bir arkadaşım var eşine sürekli bebek gibi konuşuyor ama aşırı itici sjsj
😅. Çok itici
Çocukluk bazen olabilir ama her zaman olmaz annesi baksın valla 😂
😅😅
Ahajaja
İtici var ya sjehsh elimi saçlarına dolayıp iki kruk attırasım geliyor sjjsjshsjs
😅😅😅
Ağzının ortasına çarparım bi daha da diyemez
Ellerin dert görmesin. d
Bi dk senin için vurayım tüh gumm
😅.
Ay yok çok itici koskoca adamlara yakışmıyor öyle şeyler hdhf
😅.
🤢 ulen erkekler ne hale geldi ya sırf bı kıza yürümek için sırnaşmak için kendilerini bu hallede düşürmelerine acıyorum halbuki sorsan delikanlıdırlar prenses erkekler 😂😂😂
Görseldeki ne alaka bebekle 😂😂 küçük adam hayatımda izlediğim en komik filmlerden biri. Bir film baştan sona insanı güldürebilir mi ya efsaneydi 😊😊
😅😅
Sen izledin mi filmi görseli tesadüfen koymadıysan Izlemişsindir
İzledim
Aşırı komik değil mi 😃
Evet
Xkdkdk
Sen iyi ki benim hanımın yerinde değilsin. Uyandığında, içeri saçma sapan bi dans figürüyle giren 2 metre birini düşün ;)
Hiiiç sinir bozucu demeyin valla birebirde birbirimize şımarmayacağız da kime ve ne zaman şımaracağız bence çocuksu ruhunu kaybetmemiş erko +1 öndedir
Komiklik olsun diye tabii ki yapabilir çünkü ben de bazen böyle saçma sesler falan çıkarabiliyorum komiklik olsun diye 😍
Evet, iyi bir şey. O an normalden kat kat fazla tatlı bulduğu için farklı şekilde sevgisini gösteriyor.
bence de sinir bozucu ama yani cinsiyetçi de konuşmuyorum hem cinslerim bile bazen bunu yaparken sinir bozucu oluyor
İtici geliyor. Samimi gelen pek az şey var zaten
İtici gelebilir bir iki kere olur da süreklisi kötü tabi😄
Ben bunu güzel yapıyorum da çok saçma geliyor kendini gel kızım dıyorum
Sevdiğini gösterir djdj herkese yaparsa sıkıntı ahahsha
İyi bence 😅 kızlar bebek gibi sevilir tatlı çünkü 🙈
Aşırı derecede saçma tepem atar yani böyle bir şey karşısında
bence değil ama bazen olabilir dışarıda aslan içerde kedi yakıştırması gibi anlarda olabilir 👀
Olayı kız başlatıyorsa ayak uydurmak için yapılır. O başlatıyorsa erkek başlatmazdır yaa
Yirmili yaşlarda sevimli geliyordu ama bu yaşta komik oluyor
Arada yapıyor benimki beni bebeği gibi severken ben yanmda cocuklastigi icin seviyorummmmm
Eski sevgilim öyleydi. Sen benim içimdeki çocuğun annesisin gibi konuşuyordu sürekli de. Tabi yalnızken. Başkaları varken maço tavırlar sergiliyordu. E annesi olunca haliyle de bana gelin getirdi 🥲
Çok iyi bir şey değil
Siz nasıl erkeklerle beraber oluyorsunuz ya erkek sizin için sadece vücudunun tarafındaki uzunluktan mı ibaret anlamadım ki
Kimseyle birlikte değilim genel sordum herşeyi bana uyarlamayi bırak
Sen deli misin sanki hep bunu yapıyormuşum gibi uyarlamayı bırak falan 2. olarak da burada zaten kimse kendi üstünden soruyu sormaz hep bir arkadaştır ya da genel konuşmadır ki ben zaten bizzat seni de kastetmedim genel söyledim yani çünkü fark ediyorum ki artık bütün kadınlar erkeklerin erkek olamayışından ötürü şikayet ediyorlar
Bana yöneltip soruyorsun soru sahibi de benim ya. Neyse uyuyorum yazma
Ya Hadi bacım hadi ordan git ya:d
İki taraf da bundan memnunsa neden olmasın ki? :D
resimdeki Talisca değil mi😄
Küçük adam
Nasıl mutlu oluyorlarsa öyle konuşsunlar. İki tarafın düşüncesi önemli. Biri istiyor diğeri istemiyorsa zaten her konu da sorun çıkar.
Yok dilsiz kalsin onu yapacağına 😄
😅😅
İrite ediyor beni ya 😃, sorgularım o ilişkiyi.
😅.
Hayirrr. Hayattan soğurum hahaa
Ben de djsjs
Yani iyi bir şeydir bebekle empati yapiO jyjsjy
Sevgilisine yerine bebeğe diye anlamışım pardon 🤭😂
🤦🏻♀️😅
Ya taklidini yapmak icinse hos olur ama surekli yapiyorsa gicik olur yani nede olsa sevgilisisin
hayir top mu aldin eve bebek sesli erkek mi olur...
Yani başbaşayken ne yaptığınız beni ilgilendirmez de toplum içinde çok hoş değil ya.
Ayyy o ne be çok itici
Çok saçma ve irrite edici
Ay en nefret ettiğim şey yılışık yılışık 🤣
Alıntıdaki foto sksösksös
ben bebekken baba gibi diyorsa cok tatlis
Görünce midem bulanır
Sinir bozucu kesinlikle
sürekli yapması itici gelirdi
Bebeleri pistten alalım alalım 😅
Pek değil
Ağzının ortasına kürekle vururum.
tokatı çakacaksın ağzının ortasına