ben bazen.çok sık değil ama erkek taklidi yaparım.yani yapardım.sevgilim varken bana karşı komik gelen ama kendi dürtülerine hakim olamadan yaptığı davranışları ona taklit ederdim.yada hiç farkında olmadıkları ama hep yaptıkları şeyleri.gülerdi.komik ve şirin olduğumu söylerdi.
01 Yorumla- +1 yıl
Bana göre de bu çok itici uyuz bişe kimse benim takldimi yapsın istemezdim istemem .
En İyi Cevaplar
+1 yılen çok yaptığım şey.
hatta en büyük silahım diyebilirim :P619 Yorumla- +1 yıl
haniy neyde :(
- +1 yıl
aytıladımm:(
- +1 yıl
başka yerde kafa bulsanıza sitenin şımarıkları ?
- +1 yıl
günahımı seviyorum seni sevmiyorum.
- +1 yıl
İşte bu ya sen nerdesin sabahtan beri ya , hekeş beyi tatlıyodu kafam yayılıyodu aşda :-)
- +1 yıl
pek şevmedi buydakiley :(
- +1 yıl
Hişşştt sakın asma suretini burdakiler farklı zihniyette , denk gelse çoğu , bu kızların doğasın da var
:-) - +1 yıl
değil mi ? bu yüzden hemcinslerimi sevmiyorum işte !
- +1 yıl
Öyle ama bir yerde onlar da masum , yorumlara bak yaşamamışlar bu duyguyu ,onları bebek gibi konuşarak nazlatan sevgilileri olmamış , bu sevgiliye severek bebekleşip karşılık verme imkanları olmamış , kısaca biri çıkıpta sen kaç yaşına gelirsen gel içinde büyümeyen güldürülmeyi bekleyen bir bebiş hep olucak dememiş , onlarda bu yüzden bir yerde masumlar .
- +1 yıl
öyle bir konuştun ki yani neyse tamam tamam dediğin gibi olsun yahu seni mi kırıcam.
- +1 yıl
Nezaketin ve hoşgörün üzre varlığına minnettarım :)
- +1 yıl
ah çok kibarsın <3
- +1 yıl
Estağfurullah ben sadece yansımayım karşımda ki nasıl bir ayna ise ben öyle yansırım ona , sen güzel bir aynaydın güzel yansıdım sana .
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Erkekler, bebek gibi konusan ve kendilerine muhtac kızları daha çok severler. Kendi ayakları üzerinde durabilen ve ciddi kızlar ise 2.plandaymıs bir ankete göre.
Bence de öyle.01 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki doğruluk payına bende inanıyorum ve ikinci olmalarında ki en büyük etken kibirli oluşları .
Link paylasmak yasakmıs sanki p*rno linki atıyoruz. Yotube'a Hayko Cepkin ve Ahmet Kural'dan Bebek Taklidi - Koptu Geliyor yazıp izleyin.
03 Yorumla- +1 yıl
Level den kaynaklanıyo , yok zaten biraz daha uzarsa ses kaydımı koycam :-) bu kadar olumsuzluğun oluşu imkansızlıga yakın , yani kimse naz yapmıyomu naz yapan borazan gibi bir seslemi yapıyo :-)
- +1 yıl
:-) benimkiler de yapıyordu , arada bir kesik kablo var ama elektrikçi bile yapim derken çarpılıp öldü
:-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılAma senin dediğin tarzı idrak yettmde herkese yakışmıyor. Bazı kızlarda çok sempatik duruyor bazılarında itici. Tipe bağlı daha çok minyon şirin kızlara yakışır ama kaba saba bir kızda hiç cazip olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Eminim sen de tatlı dururdu şeker :-) teşekkür ederim yorumların için .
+1 yılHayır yapmam. Ama dudaklarımı büzerek masumca bakarım ve kısık sesle peki derim... baktım cevap yok amaa lütfen derim hala büzük dudakla... genelde işe yarar ;)
30 Yorumlaterlikle vuracaksın bunların agzına ama metodunu ogrendıkten sonra erkeklerı kandırmak kolay böle babalık duygularını kabartıp istediklerini yaptırıyor zilliler :D
01 Yorumla- +1 yıl
Senin yorumun yine biraz insaflı ALLAH razı olsun ya :-) bir kaşık su da boğcaklar nerdeyse beni :-)
mesajlaşırken çok çirkin görünüyormuş, örnekle bunu bir kez daha gördüm :)
bazen, çok abartılmadıkça ve yerinde kullanıldıkça sevimli olduğunu düşünüyorum.01 Yorumla- +1 yıl
Sağol ya :-) bir kez daha gördüm derken sorunun sonun da ki cümlemi kafama fırlattın yani :-)
+1 yılKüçük çocuklar bile gereken tepkiyi vermeli diye düşünüyorum bu konuda.
link01 Yorumla- +1 yıl
Ebesinin nika abartma şeker ya :-)
herkesin hoşlanma tarzı ayrı
ben yapmadım yapmam da öyle çocuksu şeyler
şakalaşırım eğlenirim gülerim ayrı ama böyle bebeklik yapmam011 Yorumla- +1 yıl
sen yaşıyormusun böcüğüm :) . Sevgili Enişte Yapsa Ne Hissedersin :)
- +1 yıl
sankim hoşuna gider gibiydi böcüküm :) yine de senin seçimin tabi , kimbilir cevap verenler şimdi böyle soru olduğu için olumsuz konuşuyordur ama sevgilileri sevdiği insan sesli bir şekilde tel den yapınca hoşlarına gider , ne dersin böcüküm :)
- +1 yıl
ya zaten sorum da amaç , hep bu şekilde değil , yani yeri geldiğin de ağar başlı yeri geldiğin de yönetici nerde nasıl davranılmasını bilen , nadir bir şekilde de böyle bebeklik eden :) zevkler ve renkler tartışılmaz tabisi .
- +1 yıl
mektup alınmıştır böcüküm :) bu ara da sen nasılsın , heeee bide ben böyle patır patır böcüküm diyip duruyorum da beni hatırladın dimi :) :) tanımadığım bir nike bu tarzda hitap etmem :)
- +1 yıl
hadi ya :) bundan 4 ay önce falan sorularım da sürekli konuşuyorduk , sonra ben sana böcüküm demeye başladım , sonra denk geldiğimiz yerde falan nasılsın diye konuşurduk , çok utandım şimdi , kusuruma bakmayınız lütfen , ben hatırlandığımın bilinciyle böcüküm adlı ithafta bulunmuştum yanılmışım , zahmet edip yazdığınız cümlelerin her bir harfi için teşekkür ederim , iyi günler .
- +1 yıl
yo rica ederim kötü olmayınız lütfen sorun değil . kendine cici bak kal sağlıcakla .
ASLA YAPMAM ! hele mesajlaşirkn çok kötü bence erkek arkadaşimda yapsa küfür ederim heralde ama yan yanayken sevimlilk yaparim.Tabi buda bebek taklidi yaparak degil.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben soruyu mu yanlış sordum anlamıyorum kı bebekten kasıt sevimlilik falan mı demeliydim acaga iyice anlaşılması için :-)
+1 yılEn nefret ettiğim şey. -.- İkna olacağım varsa da olmam.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbebek taklidi yapan tanıdıklarımızın taklidini yapıyorum gülüyoruz birlikte
01 Yorumla- +1 yıl
İmiş yine de yapıyorsun :-)
+1 yılBöyle yapsa sevgilim (BEkara kadın boşamak kolay olurmuş) ağzınını yumururum uzun süre konuşamaz.
03 Yorumla- +1 yıl
:) naptın sende bilader ya :)
- +1 yıl
Kuzenimin kız arkadaşı konuşuyodu o şekilde ona bile tahammül edemiyordum :D
- +1 yıl
ya süreklilik bokunu çıkartırda bazenlik hoş gelebilir :)
çok saçma gelir yapanlara ayrı bir antipatim vardır
01 Yorumla- +1 yıl
:-) sağol çok açıklayıcı oldu :-)
hayır çok itici biri bana böyle yapsa ağzına patlatrım çok sinir bir durum
11 Yorumla- +1 yıl
hımmm ilginç :)
gel azıma yapıştır diyo nefret ediyorum öyle konuşan kızlardanad erkeklerdende
05 Yorumla- +1 yıl
lan sesli güldüm ya :) beni mi dövcen :)
- +1 yıl
Aşk olsun bu mu dur yani :-)
- +1 yıl
Ne dim saygı duyuyorum :-)
yapan kadınlara hastayım abi yaa arkadaşlarımın sevgilileri yapıyo kafayı yiyorum bitane denk gelmedi öylesi
04 Yorumla- +1 yıl
Bak sana kardeş kimse geğenmiyomuş :-) NERDE LAN BU ÇATUR ÇUTUR BEBEK GİBİ KONUŞAN KIZLAR :-)
- +1 yıl
Zaaf ları açığa çıksın istemiyorlar başka bir açıklaması yok :-)
Daha okurken sıksın geldi ümüğünü bir de yapsa ne olur bilemiyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Ya ben jon jon kızlar dan bahsetmiyorum ya :-)
- +1 yıl
Saygı duyuyorum kardeş
:( bunlar sadece ufak tatlı bebecikler yapnca güzel oluyor :(
01 Yorumla- +1 yıl
neden bu kadar astın ki suretini .
+1 yıl:D şüraya bittim noyuy ben çeni çot çebiyom şen yeden böle yapıyon :) hayır olmadı :D
025 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :) . Peki hiç yapmazmısın .
- +1 yıl
yapmam zaten yok olsada yapmam :D
- +1 yıl
ama yeden yapmaşşın ti yaşışmaşmı şana :)
- +1 yıl
ağzının ortasına yumruk vurasım var '='
- +1 yıl
muuuu uzattım dudaklarımı vur :) yanlız ben kiraz dudaklıyım kıyabilirsen vur tabisi :)
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
verecek cevabım yok...
yorum yok... - +1 yıl
:) kiraz dudaklının ne demek olduğunu biliyormusun :)
- +1 yıl
hayır...
- +1 yıl
ne peki?
- +1 yıl
kalın ve kırmızı dudaklı demek kelime anlamıyla , artı kişide ki özelliği bordo gibi durur , özellikle evdeysem daha çok belli oluyor dışarda o kadar değil ama traş olup çıkmışsam bildiğin kiraz gibi parlıyo :) annem unutup bazen oğlum sil şu dudaklarını yağ kalmış parlıyo diyo anne ne yağı ya unutuyosun diyorum :) sevgililerim dışarda dudaklarımla oynamama izin vermezdi :) döğmeli resmime bak orda daha belirgin ne demek istediğimi anlarsın .
- +1 yıl
:))))
- +1 yıl
:-) sen yaşıyormuydun :-)
- +1 yıl
:D evet akşamları açmıyordum :D
ayrıca kiraz dudaklının anlamını biliyodum sert olduğunu bilmiyodum... :) - +1 yıl
:-) gündüzlerin yargıcısın yani :-) biliyomuydun beni yoklamak içinmi sordun sallıyomu hesabı :-) artı ben sert demedim ki , bu arada günaydın gizemli peri kız :-)
- +1 yıl
:) günaydın :)
- +1 yıl
Marifetini görüyosun dimi :-) ilk akımı sen başlattın :-) ağzının ortasına vurasım var dedin sen den sonra gelen herkes terlik kürek balta ne varsa vurmaya çalıştı :-) :-)
- +1 yıl
:)))) olabilir kızlar hadi hücumm :)DDDDDDDDDDD
- +1 yıl
:-) akşam dan beri yokluğunu aratmadılar sağolsunlar :-) bide kızlar bir birini tutmaz derler :-) hani abi nerde o tutmayan kızlar :-)
- +1 yıl
:)) kahkaha krizine girdim şimdi annemle babamı uyandırıcam yaaa :))))))))))))))))))
- +1 yıl
:-) gülersin tabi :-) peki sana kolay gelsin peri kız iyi günler :-)
- +1 yıl
iyi bir kıza nasıl hitap edileceğini iyi bilen ama malesef bebekçe konuşmayı sempatik bulan bay :)
- +1 yıl
:) sorun harbi den sizde , ya hassas noktanız anlaşılmasın diye böyle bir eylem de bulundunuz ya da , ya da işte benim tanıdığım konuştuğum hanımefendilerin hep hoşuna gitmiştir , bu soru da sayen de mantığım fınısh oldu :) Aşşağıda da bir erkek arkadaş diyo ; ya nasıl olur inanmıyorum benim tanıdığım kızların hepsi seviyor diye :) ayrıca dile getirmiş olduğun ithaf sadece sol yanın da doğan tertemiz hissiyatının izleri , ben sadece yansımayım güzel bir ayna olan sendin , bende güzel yansıdım :)
- +1 yıl
:)))))))))))))
- +1 yıl
:)
+1 yılHayatıma gerçekten aşık olabileceğim bir kız çıkmadı :( Her gece başka Kaşar .
05 Yorumla- +1 yıl
Tamam da ne alaka soruyu nerenle okudun da zihnin seni bu hecelere sürükledi .
- +1 yıl
Kafama esti yazdım Neden takıldın bu kadar ?
- +1 yıl
Yo futbol maçın da victoria secret kızları nerde diye sorar gibi oldu :-)
- +1 yıl
Bilader kafam biraz güzel şuan
- +1 yıl
mevzuyu ayıktım zaten ondan derine inmedim da :-) vakit ayırıp yazdığın için sağol .
+1 yılallah aşkına kaç yaşınızdasınız siz, gelişememe belirtileri görüyorum sizde
07 Yorumla- +1 yıl
Yavaş gel az iler de kimlik kontrolü var :-)
- +1 yıl
bana düşündürttüğünüzü ifade ettim
- +1 yıl
Konumuzun başlığının içeriğin de geçen detay her zamanı konu almamakta , 3 ayda bir nadiren yerine göre yapılırsa hani , sürekliliği elbettesi çekilmez olurdu .
- +1 yıl
samimi söylüyorum merak ettim seni... değişik bir kişiliksin sanıyorum.. yanlış anlama hakaret amaçlı sormuyorum, gaylik gibi değişik yönelimlerin var mı?
- +1 yıl
:) :) yok bilader ben şair bestekar ve yazarım gay falan değilim sadece kimle nasıl konuşulması gerektiğini hangi ortam da nasıl davranılması gerektiğini biliyorum :)
- +1 yıl
anlıyorum ince ruhlu bir vatandaşsın:) soruna dönersem yetişkinlerin çocuk taklidi bana da itici geliyor, nadir olsa da yakışan da olacaktır ama bu oran tahminimce 1000de birdir.. sebebini sorarsan belki günümüz şartları, bir çok şeyi unuttuğumuzdan olabilir, gülmeyi mesela. ayrıca kalıplaşmadan dolayı da olabilir.. ülkemizde böyle biri bişi yapar peşinde bir sürü koyunnn..
- +1 yıl
yerine göre ince ruhlu yerine köre kalın ruhlu diyelim :) ben yansımayım karşımda ki insan iyi olursa elimden geldikçe iyi olurum olmaya çalışırım , ama karşım da ki insan kötüyse ondan daha kötü olurum zeytinburnu çocuğuyum ben :) . öyle tabi yakışanı var yakışmayanı var kendine yakıştıranı var yakıştırmayanı var :)
ben çok güzel yaparım
110 Yorumla- +1 yıl
böyle bir profil resmin den böyle bir cevap süpersin :) geçen gördüm seni miğdem bulanıyordu :)
- +1 yıl
normal mi sence ya :) inan sana kızmışın gibi bakamıyorum nikin pembe olduğu halde :) çok iğrençsin ya :)
- +1 yıl
:( özür dilerim nolur kusuruma bakma , niyetim seni kırmak değil özürdilerim :( ama neden bu profil resmiylesin , kusuruma bakma nolur iğrenç derken ben aslında resme demek istemiştim , sen üstüne alınma yalvarırım , sen belki de melekler kadar güzelsin ben resmi kasdetmiştim , özürdilerim hecelerim de ki her bir harf için :( :(
- +1 yıl
değilim neden :(
- +1 yıl
sana iş olduğumu mu sanıyorsun .
Gizli Üye(30-35)+1 yılNefret ederim yaaaaaaa ıyyy ağızlarına vurmalık tam
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş ne ağaz varm?ş söyleyen de hiç öpeni yok hem döveni var :-) hoşgeldin bizde duvar örüyorduk taş eksikti ağzını yamulturum tarzı imanla taşı tamamladın tebrikler :-)
+1 yılHayır yapmam yapanı da sevmem.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu da bir tercih biçimi tabi :-)
Tavşan taklidi yapardım :)
01 Yorumla- +1 yıl
Yerse hesabı he imiş :-)
iğğ asla yapmam nefret ederim öyle şeylerden
01 Yorumla- +1 yıl
:-) saygı duyuyorum
yoo yoo bana göre değil
03 Yorumla- +1 yıl
İstemem yan cebime koymu yoksa orjinal sana göre değil mi :-)
- +1 yıl
sen kaç yaşına gelirsen gel , içinde güldürülmeyi bekleyen bir bebişin olduğunu olacağını inkar mı ediyorsun yani :)
+1 yılhayir yapmam onu ilerde kizimiz yapsin babasina :)
01 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir cevap beklemiyordum zaten :-) adeti bozarsan ayıp olur tabi dimi :-) herkes aynı sen farklı rajona ters olur e tabi yani :-) kızlar çetesi :-)
off vur kafasına ölsün öylelerinin
011 Yorumla- +1 yıl
:-) şaka gibisiniz ya :-) soruyu tam anladın mı kastım jon jon kızlar değil :-)
- +1 yıl
Heh evet işte o :-) şuraya bak 30 tane kız olumsuz nerde bunları yapan kızlar :-) bu tavır kızların bir özelliğidir siz kız değilmisiniz facemi hesaplarınız :-) ya da hepiniz aynı şeyi söylicenize anlaştınız mı :-) yorumlar da bir birinize gizli mesaj bırakıyorsunuz da ben mi görmüyorum yani :-)
- +1 yıl
Uyuzmusun arkadaşım neden hoşlanmıyomuşun :-) mis gibi tavır işte :-)
- +1 yıl
Ama tatlı uyuz :-) oooo görece falan felsefe canlandı gözlerimde :-) keşke edebiyatım güzel olsaydıda kızlarla konuşurken harflerimi uçurtma misali salıp geri sararken cümle olarak avucuma dolasaydım :-)
- +1 yıl
:-) hani nerde edebiyatmı geldi :-)
__ abi saygılar ben büyük hayranınızım
__ çekil oğlum hanımefendiyle konuşucam
__ abi ben zaten konuşuyodum
__ hadi lan sen ne anlarsın kızla konuşmaktan
Vay be hayat bile sık kullandıklarının arasına kaydetmişken bizi , edebiyat arada bir uğradıklarının arasına kaydetmemiş :-) kafamamı takim asla ipe asıp sallandırıyorum :-)
Teşekkür ederim şeker zahmet edip yazdığın için hoş sohbetin üzre varlığına minnettarım .) - +1 yıl
Rica ederim , bebekler gibi huzurlu kraliçeler gibi mutlu bir uykudan sabaha uyanman dileğiyle istediğinli rüyalar iyi geceler :-)
+1 yılhayır odun bir kızım direk sevişmeye geçerim.
45 Yorumla- +1 yıl
En güzeli odun olmak iyidir :)
- +1 yıl
Çok odun kız yontmuştum da sen hangi versiyonsun acaba , bir keresin dekin de dudağım dudağın da kalmıştı çünkü ısırmıştı :-) naptın ya dedim , ayyy pardon ya dedi elini dudağına götürüp dudağıma ait olan parçayı parmağına alarak bana uzattı :-) al dedi , 2 mizde kahkahayı patlatmıştık , şimdi sen , sence yontulabilir bir odunmusun :-)
- +1 yıl
ahah çılgın pussy
- +1 yıl
Bu gerçekten çok itici
01 Yorumla- +1 yıl
:-) hadi şaka yapıyorum de :-)
hayırrrr.bence hiçde sevimli olmuyo
013 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi yani , bu mevzunun tutulabilir hiç bir yanı yok mu :-)
- +1 yıl
Daha önce sevdiğin bir erkek tarafından yapıldı mı hiç :-)
- +1 yıl
Ya bırak şimdi :-) böyle yapan erkek gevşek mi yani :-) tad madığın meyve hakkın da nasıl yorum yapabilirsin ki :-) bu gidişle ses kaydımı koycam heral de iyice anlaşılsın diye :-)
- +1 yıl
O kapıya geliyo işte :-) hem diyelim hadi olgunu buldu seni evlendiniz , kocanın senle yeri geldiğin de
Arkadaş yeri geldiğin de anne baba yeri geldiğin de eş yeri geldiğin de de senle ÇOCUK OLMALI eee o kalasın nasıl eğilip çocuk olmasını bekliyosun :-) OLGUN ERKEK yatıp seni sırtında taşıyıp atın olur mu :-) sonra demin sanki çocuk değildiniz gibi kucağına alıp odana götürürmü , yataktada güzel heceler den şelale yapıp kulaklarına fısıldicanı hiç sanmıyorum aman boşver bunları OLGUN ERKEK
- +1 yıl
Değil arkadaşım kenarın da bu özelliğide olsa fenamı olur :-) olgun erkek hermistege karşılık veremez verse bile şuan ki konumuz itibariyle veremez :-)
- +1 yıl
Ne acı bir kayıp :-) eminim hep odunlar denk gelmiştir sana pardon olgunlar :-)
- +1 yıl
İyi bişe demek istemiştim niyetim kızgınlığınla buluşmak değildi kusuruna bakma harflerimin , elbettesi senin hayatın senin seçimlerin , zahmet edip yazdıkların üzre teşekkür ederim .
yapmam yapanında ağzına terlkle vurasm gelr
12 Yorumla- +1 yıl
Çok kötüsün ya :-)
+1 yılen guzel yorum secıldı
03 Yorumla- +1 yıl
Sanki ben yapıyom dicektin :-)
- +1 yıl
ya yazıcagım seyı yazmamısım dusuncemı yazmısın heheh.xD kafa trılyon
- +1 yıl
Ah nerede vah nere nerde unuttum kalbimi bilmem daha 5 dk önce şuradaydı ne olurdu orda duraydı
+1 yılitici geliyor bana hem de çok
05 Yorumla- +1 yıl
Yorumları ağzım açık okuyorum ya bunları erkeklerin söylemesi lazımken kızlar neler yazmış :-) naptınız hepiniz profilime girip resimlerime bakıp tipsiz bu diyip hıncınızı sorudan mı çıkartıyorsunuz
:-) - +1 yıl
hayır canım ne alakası var saçmalama bu sitede saygı duyduğum bir kişiliksin :) ama o hareket bana itici geliyor seninle ilgisi yok .)
- +1 yıl
Hissiyatlarım ferahladı teşekkür ederim nazik olduğunu görmek ve artık bilmek güzel teşekkür ederim :-)
- +1 yıl
ben teşekkür ederiimm :D
- +1 yıl
Rica ederim harflerin buna değerdi :-)
çok çok çok itici yapmadım yapmamda ..
01 Yorumla- +1 yıl
senin fikrin senin kararın senin hayatın saygı duyuyorum .
asla yapmam öyle bişey
01 Yorumla- +1 yıl
doğana mı aykırı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaparım ben ya:DDD kimse yapmıyomuş ben yapim bari
11 Yorumla- +1 yıl
Helal sana ya kraliçesin varya :-) ama neden gizlisin :-) ayıp bişe mi abi bu :-)
Gizli Üye(36-45)+1 yılGicik olurum ben oyle konusanlara
09 Yorumla- +1 yıl
Sevsen şaşardım zaten :-)
Cevap sahibi+1 yılniye ki :)
- +1 yıl
Niye mi ki :-) şöyle bir aşşa dogru yorumlara bak anlarsın , hepsi terminatör modun da :-)
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
:) ömrümü yediniz gül tabi :)
Cevap sahibi+1 yıl:))) herkesin bir popisi vardir :D
- +1 yıl
:) evet herkesin aynı heceleri türettiği popi :)
Cevap sahibi+1 yıl:)))
- +1 yıl
:)
vur ağzına kan gelsin :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yapma işte prenses ya sen farklı bişe de ölermisin yani :-)
+1 yılYapmadım yapanada gıcık olurum :)
01 Yorumla- +1 yıl
Uyuz da olurmusun :-)
çok iticii
117 Yorumla- +1 yıl
İtici mi :-) daha önce yapılmadı mı hiç varlığına .
- +1 yıl
Belli kız kurusumusun nesin hiç nazlatılmamışın bilen , odunlar karşına çıkıp çıkıp durmuş .
- +1 yıl
:) aşık olup sevdiğin yakışıklı sevgilin yapsa :) hani böyle bakmaya bilenem kıyamadığın :)
- +1 yıl
İşte bu süpersin periliçe :)
- +1 yıl
:) başarmak imkansız olmasa gerek :) dudağı başkasının dudağın da kalmış biri olarak söylüyorum :) istedikten sonra imkansız değildir :)
- +1 yıl
Çok uzun yazdınız :) bu suretle sizi dinlenmeye alıyoruz , dinlenme süreceniz bitince sizi tekrar aricaz :)
- +1 yıl
aaaaa ne kadar ayıp :) hiç yakışıyomu masum bir meleğe zorlamı falan :) lütfen tesüf ediyorum , hem biz arkadaş değilmiyiz insan arkadaşına zorlamı der mi :)
- +1 yıl
:) hemen dışla zaten :) sen beni beğenmiyormusun :)
şaka bir yana sizi dinlenme sürecine alalım lafım , kapak etmekj falan değildi sadece espriydi , ama bı kızgınlık sezdim senden da zorlamı arkadaşımı yazarken , yanlış anlama beni nolur , başta da niyetim seni susturmakya da kapak etmek değildi . iyi akşamlar . - +1 yıl
Biliyorum sıkma hiç canını :) sen şimdi profilime girip orda ki resimlerime bakmadığınımı idda ediyosun :)
Hiç hoş bir manzara değil :)
01 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil be tutulur yanı var arada sırada olursa :-)
dalasim geliyordu..yeminle sdfsdfsd
01 Yorumla- +1 yıl
Sen fazla agrasifsin :-)
Hayır asla yapmam
03 Yorumla- +1 yıl
Hımmmm sana yapılsa ne yaparsın DUR :-) küreği getirim mi :-)
- +1 yıl
Bi kaşık su da boğcan var ya ne kötüsün :-)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbayılıyorum var ya :) yok böyle bir tatlılık.
01 Yorumla- +1 yıl
Yaşa be bu dur :-)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsinin ağzına kürekle vurayım.
07 Yorumla- +1 yıl
:) hayat bazen kahkaha atmaktır :)
Cevap sahibi+1 yılhe.
- +1 yıl
he öyle işte .
Cevap sahibi+1 yılne zamana susarsın?
- +1 yıl
Ben susmuştum zaten ama he öyle işte öyle diyip kestirip atmam zoruna gitti , kaldıramadın ne zaman susarsın dedin ki yazim diye yazdım ama bu son prenses hadi bys .)
Cevap sahibi+1 yılwuhuuu.
hayır.
03 Yorumla- +1 yıl
Hoşgeldin larke , peki yapılmasın dan da hoşlanmazmısın .
- +1 yıl
Bu kadar sert mi yani sağol , sen hayalim de çizdiğim kız olamazsın , teşekkürler.
Ben bir kadınım!
21 Yorumla- +1 yıl
Ala tabisi bir kadınsın ve doğum yapabilme gibi muhteşem bir özelliğin olduğu için sen bir meleksin , eklemek isteyeceğini ekleyebilirsin sözlerine.
saçma birşey
03 Yorumla- +1 yıl
O kadar da abartma ya :-)
- +1 yıl
Hımmmm peki saygı duyuyorum :-)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası