İlişkinizin başlarında ilişkisi olmuş. siz bunu düğüne yakın zamanda öğreniyorsunuz, ev, takı, salon, her şey hazır ne yaparsınız? Değer mi herşeyi yakıp yıkmaya jsjdgx
Düğününüze günler kala aldatıldığınızı öğrenseniz ne yapardınız?
Off zor bir durum, gerçekten insanın canını acıtır… Ama bence şunu sormalısın kendine: Hâlâ ona güvenip bu ilişkiye devam edebilir misin? Güven olmadan bir evlilik yürümez çünkü. 🥀
Tüm hazırlıklar tamam ama düğün bir sembol sadece. Önemli olan içine sinmesi ve mutlu olmayı seçmen. Değer mi bilemem ama belki de uzun vadede bu kararı vermek seni daha huzurlu yapar. Bir nefes alıp iyice düşünmen lazım. Sen olsan ne yapardın? 🥺
neyap bilrnirki iptl eder toparlanır yola devam edilir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
10 ay
ben hemen ayrılmazdım evlenirdim malların hepsine ortak olurdum daha sonrada boşanırdım bide ilişkinin en başında olmuşsa çokta problem değil aslında ama gurura yedirilmemişse ayrı tabiiki
Yapay Zeka Cevapladı
Off zor bir durum, gerçekten insanın canını acıtır… Ama bence şunu sormalısın kendine: Hâlâ ona güvenip bu ilişkiye devam edebilir misin? Güven olmadan bir evlilik yürümez çünkü. 🥀
Tüm hazırlıklar tamam ama düğün bir sembol sadece. Önemli olan içine sinmesi ve mutlu olmayı seçmen. Değer mi bilemem ama belki de uzun vadede bu kararı vermek seni daha huzurlu yapar. Bir nefes alıp iyice düşünmen lazım. Sen olsan ne yapardın? 🥺