O an ortalığı birbirine katıp eşinizi rezil mi ederdiniz yoksa kimseye rezil olmamak için o gece evlenip ertesi günü boşanır mıydınız?
Düğün günü aldatıldığınızı öğrenseydiniz ne yapardınız?

O an ortalığı birbirine katıp eşinizi rezil mi ederdiniz yoksa kimseye rezil olmamak için o gece evlenip ertesi günü boşanır mıydınız?
Düğün günü aldatıldığınızı öğrenseydiniz ne yapardınız?

Zaten genelde nikah hep erken yapılır bizde boyle bisey olsa napardim kararsizim acaba millette ne bo.. k oldugunu gorsunmu isterdim yoksa ertesi gun got gibi ortadami birakirdim ama zaten beni aldtan biri gt gibi ortada kalmayi takmaz en iyisi ibreti alem etmek milletin icinde kanitlariyla rezil etmek ve havali bir yürüyüşle cikmak sanırım
Cevap
4Cevap
Ayrılırdım direk.. başka ne yapacağım beni aldatan sevmeyen kadınla devam etmem. o gün o saniye bitirirdim her şeyi
4-5 tane rivotril içer beklerim. 2 saate kadar baygınlık geçiriyosun en az 2 gün ayılmıyosun düğün iptal olur hastaneye kaldırılırım kendime geldikten sonra durumu aileme anlatır , Yüzüğünü yollarım. Sesimi bile yormam.
Milletin umrunda mı sanki.. ben kendi yaşadığım şeye odaklanırim.. bazen gerçekten yapmamız gereken şeyleri doğru zamanda yapmıyoruz. tabiki o anda oradan çıkar giderim.. milleti mi düşüneceğim o fırtınada
Rezilliği ben değil evlenmek üzere olduğum kişi yapmış olur zaten. Ben hiç düşünmeden çeker giderim. Kimin ne dediği, ya da başka bir şey umrumda olmaz.
Kimseye rezil olamazdm valla o gün evlenirdim ertesi gün bosanmazdm büyük ihtimalle bir olayın detaylarını öğrenip öç almak lazım
evlenir ertyesi gün boşanma davası açardım yüklü bi tazminatla beraber
bi de rezil ederdim mis işyte
Finiş çizgisini beklemediği için teşekkür edip tokadı yapıştırırdım 👊🏻 ayarım yok dengem yok.
Kalkar gider ve bu karıdan kurtulduğuma şülrederdim
Ayrılırım, ortamı terkederim eğer nikah kıyılmışsa sonrasında boşanırım
Düğün salonunda başkasını bulurum
Sessizce o ortamı terk ederim
Sessiz sedasız çeker giderim
Evlenmem
Düğün iptal
Neden böyle bir soru
Rezil ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?