Kimseye rapor vermem, almam da. Haber veririm izin istemem. Sürekli nerdesin, ne yapıyorsun bana söyleyeceksin diye boğan insanları biliyorum. onların genelde güven problemleri oluyor. güven problemi olmadıkça, iki taraf anlayışlıysa zaten karşı sormadan kendisi haber verebilir.
Kimine göre sevgiyi uçlarda yaşayıp kıskanmak sahiplenmek gibidir kadınlarda anaç bir duygudur gerçekten seviyor ve sahip cikiyorsa aşkı sevgiyi bazen doruklarda istemsizce bile olsa aşırıya yaşamak Ama işin içine ihanet yalan dolan girmiş ise kadının aslında sessiz çığlıklarinda hazırlanan bir intikam ya da dunyayi dar etme politikası Erkeklerde de hemcinsini bildiği için korku endişe ve tedirginliği bastırıp bir nevi hüküm kurup dediğim dedik ben ne dersem o mantığı aslında adına güveniyorum denir halbuki kendinden ve hemcinslerinden bildiği için korku ve endişe ya da güvensizliğin değişik bir versiyonu Seven erkek arayıp sormaz mı merak etmez mi tabiki de eder ama çoğunluk sadece ego ve hüküm güvensizliğin kılıf bulmuş halı
Sevgiliyi sürekli Neredesin? diye darlamak kesinlikle sevap değil. Aksine karşı tarafı bunaltır, sıkılır ve ilişkinin havasını bozar. İnsan güvene ve özgürlüğe ihtiyaç duyar; sürekli kontrol edilmek hem seni hem de sevgilini yorar. İlişkilerde güven ve saygı esas olmalı, sürekli soru sormak yerine karşındaki insanı anlamaya çalışmak çok daha değerli ve sağlık bence
Sürekli darlamak bana pek sevgi gibi gelmiyor böyle yapan insanların sevgileri de pek gerçek ve uzun vadeli olmuyor bi tık lovebombing e uğramak diye tanımlayabilirim ben. Hangimiz zamanında düşmedik ki😂 Yani liseli ergenler gibi onsuz yapamam o benim her şeyim diyip hayatımı 24 saatimi adayıp mesajlaşıp aramak bana sağlıklı ve mantıklı gelmiyor. Ya merak edersin yazarsın 3-5 mesaj o ayrı. Ya da saatlerce konuşulmamıştır iki taraftan biri yoğundur ararsın 2 dk sesini duymak istersin benim için bunlar daha anlamlı ve gerçek geliyor. Diğeri göstermelik şov gibi sanki.
Hahaha! O mesaj bombardımanı bazen sevgi değil, sinirle karışık paranoya gibi geliyor, değil mi? 😅 Bu kadar darlamak sevap değil tabii ama olayı tatlılıkla çözmek lazım. Sevgilinin güvensizlikleri mi var yoksa sadece aşırı ilgi mi? Bir sakinleşip konuşmanı öneririm; yoksa bu 100 mesaj olayına kafayı yiyebilir insan! 😜 Aman dikkat, diyalog hayat kurtarır. ❤️
Darlanmayı ve darlamayı sevmiyorum amaaaaaa müsait olduğunda haberleşelim Ne bk yemeye konuşuyoruz dimi söyle kimle nereye gidiyosun napcaksın... Veya gün içinde ne yaptın? Hayatına dahil oluyorsam birinin bunları konuşmak isterim.
Darlamam yaw sjshsjs kendisi söyler zaten bir yere gidecekse 😏 yoksa başına geleceklerden sorumlu değilim sjhehshsj kafasının etini yerim sjwhjshsjs beynine işlerim izabell ne yaptımda bu dırdırı hakediyorum dedirtirim sjsjejsj