Evet inanıyorum olabilitesi yüksek😅 ama bu tek başına güçlü bir sevgi duygusundan ibaret değil. Sevgi dediğimiz şey zamanla şekil değiştiriyor, ilk günkü heyecan ve ilaveten flört dönemlerindeki içinin kıpır kıpır oluşu heyecandan yemek yemeyi unutamama durumu bile belki kalmıyor fakat zamanla sevdiğini ve sevildiğini hissettikçe (doğru bir insanla doğru bir ilişki içindeysek tabi) yerini daha olgun, daha derin bir bağlılık alıyor. Eğer iki taraf da birbirini beslemeyi, sabretmeyi ve birlikte büyümeyi başarırsa sevgi tükenmiyor, sadece farklı bir dile bürünüyor. Çünkü artık sadece sevdiğin adam veya kadın olmuyor birlikte olgunlaşıp birbirimizi ileriye taşıdığımız yol arkadaşımız haline geliyor. Ama tek taraf çabalıyorsa bu söylediklerimin hepsi yani en saf sevgi bile bir noktada yıpranır. Değecek birini bulmak gerek bu da elbette söylemesi kolay denk gelmesi zorlu bir süreç.
Bu soruya kesin bir yanıt vermek zor. Birini ömür boyu sevebileceğime inanıp inanmadığımı tam olarak bilemiyorum çünkü böyle bir duyguyu henüz tam anlamıyla yaşamadım. İnsanlar bazen çok derin bağlar kuruyor, ama hayatın getirdiği değişimler, insanlar ve duygular da değişiyor. Belki mümkündür, belki de zamanla her şey farklı bir yöne evrilebilir. Şu an için benim için net olan şey, sevmenin ve değer vermenin önemli olduğu, ama ömür boyu süreceğine dair kesin bir garanti veremeyeceğim.
Evet, inanıyorum ama bu sevginin ilk günkü haliyle, hep aynı şekilde kalacağını değil, zamanla değişip evrileceğini düşünüyorum. Gerçek sevgi; tutkudan, alışkanlıktan, dostluktan, bazen de sabırdan oluşan bir yolculuk gibi. Yani biriyle ömür boyu sevebilmek demek, her versiyonuyla o kişiyi tekrar tekrar seçebilmek demek. Kolay mı? Değil. Ama mümkün mü? Kesinlikle.
Bu öyle romantik bir soru ki! Kalpten seviyorsan ve emek vermeyi göze alıyorsan, bence her şey mümkün. İnsanlar değişir, hayat değişir ama sevgiye iyi bakarsan, ömür boyu sürebilir. Tabii biraz sabır, biraz da hoşgörü lazım! Hep sevgi dolu bir ömür dileğimle. ❤️✨
Ben inanıyorum hatta şu an seviyorum ama kendisi yok. Seneler geçiyor. Pişmanda değilim. Ne bileyim aklından fikrinden çıkmıyor. Evlenip evlenmediğini dahi bilmiyorum. Söyleme de dedim. Ama sevgim bıraktığında nasıl ise hala öyle. Evet alışıyor insan, ama hala aklıma gelip gözlerimi dolduruyor ise demekki o his hala var. Zira hasreti bile güzel geliyor. Hayırlısı, herkes kavuşacak diye bir kural yok. Seneler sonra bir şansım olursa geldiğinde aynı şekilde karşılarım demiştim. Ben sözüme sadığım.
İnsan ömrü 150-200 yıl olsaydı herkes hiçbir şeyin sonsuz olmadığını öğrenirdi, yine de teknik olarak sonsuzluk belirsiz bir kavram olduğu için buna her hangi bir sınır versen bile (misal olarak 726382638263827 Yıl) teorik olarak mümkün sayılabilir ama kimse ilişkiyi o raddeye taşıyabilecek potansiyele bu devirde sahip değil
Gerçekten aşık olduysam zaten ömür boyu severim bir insanın aşkı ancak ihanete uğrarsa aldatılirsa biter seni seven sana değer birinden vazgeçmezsin böyle olmasına rağmen vazgeçiyorsan bunin adı aşk değil geçici hoşlanti
Açıkçası ömür boyu uzun bir süre, ömrün uzun olduğunu varsaydığımız sürece, sıkılırım ben ya. Sıkılmayacağım birisiyle karşılaşacağıma pek inancım yok.
Sevebilirim ama bir ömür sevilebileceğimi zannetmiyorum ✍🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
30 yaşımdan önce çok inanmıştım Ne zaman en kötü günümde bir kadının sırtını döndüğünü gördüm o günden beri bir kadının beni sevdigine hiç inanmadım Çünkü para güç seksten başka bişey bilmiyolar
Tabiki neden olmasın her iki tarafiçin böyle ılmalı samini ve dürst bir beraberlikte güvende olur böyle bir birliktelik kişiyi ömür boyu sever ufak tefek yanlışlar olur ama o da göz ardı edilmez sevgi onun önüne geçer kimse dört dörtlük degildir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
umarım ömür boyu sevebileceğim biriyle karşılaşıp bu soruyada gönül rahatlığıyla EVET diyebilirim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
Birini ömür boyu sevebileceğime inanmıyorum çünkü her zaman karşı taraf sapıtıyor ve sevgiyi olumsuz etkiliyor