Bu sanırım bir annenin ya da babanın evladına olan sevgisi olabilir.

Bu sanırım bir annenin ya da babanın evladına olan sevgisi olabilir.
Hayır ömürlük sevgi annenin çocuğuna olan sevgisidir yalnızca. Kimse kimseyi ömrü boyunca sevmez. Süren evlilikler sadece dışarıdan görünen yüz
Birisini ömür boyu sevebilirim ama bir kadının beni sevmesine olan inancım artık kalmadı diyebilirim. bu yüzden de artık hiç umursamıyorum ayni hiç bir beklentim kalmadı diyebilirim.
bu yüzden de aşka da inanmıyorum yani daha doğrusu sevileceğime inanmıyorum artık. bu yüzden artık sadece anı yaşıyorum yani bir gün beni aşka inandıracak kadar seven bir kadın çıkarsa o zaman sevebilirim ve aşka inanabilirim
Sevginin nerede ne zaman geleceğini ve kimi seveceğinizi asla bilemezsiniz, seveceğiniz insanı tarif de edemezsiniz şusu busu olsun der gidip tam tersini seversiniz. Kader kısmet bu işler. Bazen bir bakış ve bir tebessüm her şeyi değiştirebilir ve ona ömürlük tutulabilirsiniz.
bazen gözümüzle değil kalbimizle gördüğümüzde birini ömür boyunca ister adı sevgi olsun ister bağlılık o kişi hayatımızın en özel parçalarından biri haline geliyor. Aşk ömürlük değildir belki ama sevgi ve saygı ömürlüktür. Önemli olan doğru açıdan ve doğru yerden bakmak diye düşünüyorum ben.
Cevap
30Cevap
Evet inanıyorum, ama bazen ondan nefret ettiğim zamanlar olmuyor desem yalan olur. Ama en çok seviyorum.
Birinin beni ömür boyu sevebileceğine inanıyorum :D
Evet, inanıyorum ve biliyorum.
Ben severim de sevilen sevilmek ister mi
Olacak ise öyle olsun, aksi tarzım değil..
Normalde insanlardan çok çabuk sıkılan biriyim iliskilerim düzensizdir birini üzerim sonra ben üzülürüm o beni üzer falan filan birini severim özellikle evlendikten sonra o kişiye tamamen sadık kalıp ömrüm boyunca severim diye düşünüyorum sonuçta evlilik taktiklerle yürümüyor ya ilişkilerdeki gibi olmaz yani öyle umuyorum, düşünüyorum
Sevgi zamanla azalarak biter.. sonrası saygıya elin mahkum olur.. karşındakinin isteklerine , özel alanlarına , ihtiyaçlarına, önem verdiği şeylere, duygularına , düşüncelerine , beklentilerine saygı duymayı öğrenirsin zamanla.. tecrübe kazanarak..
Detaya kesinlikle katılıyorum, bir anne baba evladını sever ömür boyu.
Ben katiyen birini ömür boyu sevemem 2 saat sevsem o bile yeter gkgh
Çabuk sıkılırım ben çabuk başımdan atmaya savmaya çalışırım.
ben inanıyorum bu zamana kadar cok iliskim oldu inkar etmeyecegim ama suanki iliskimde gercekten omrumun sonuna kadar sevebilecegim bir adam buldugumu hissediyorum eskiden aska inanmayan biri olarak söylüyorum ki kendisi bana askin kelime anlamini ogretti...
Evet inanırdım ama taki aldatılana kadar
Daha sonra aynı kişiyi asla sevmedim nefret ettim
Böyle kişiler omuzlarda sadece yük olarak kalır
O yükten kurtulmak gerek şans verilmez
Babayı anneyi bilemem de, bi çocuk koşulsuz şartsız sever. Yetersiz ebeveynlerin sevilmesine başka açıklama bulamıyorum.
İnanmıyorum, bu devirde gerçekten sevebileceğim birini bulmak ya da gerçek aşkı bulmak için akıl sağlığımı kaybetmiş olmam lazım.
Son ilişkimden sora duygularımı kaybetmiş gibiyim aynı hisleri başkasına yaşayamayacak kadar yorgunum
Detaya katılıyorum.
Çok severken o ömür boyu sürecek gibi gelir yalnız her şeyde olduğu gibi sevginin de bir sonu var.
Evet inanıyorum.
Çocuklarımı son nefesime kadar seveceğim mesela.
Başka birini ömür boyu seveceğim muamma.
İnancım tam ama umudum yok. Sevilmek de bir o kadar önemli benim için. Sevgi görmeden sevgi vermeden ne kadar mutlu olabilirim ki.
Sevgi hadsizdir..
Bir ömür ise sınırlı.. Bir ömür, sevmek için kısa bile.. Sonsuza kadar sevebilirim, seversem..
bilmiyorum ömür boyu severim diyemem bu büyük konuşmak olur , nerden bileyim bir gün beni soğutacak bir hareket yapıp soğumayacağımı mesela
Evlatlar başka boyut 13 yıldır hayatımdakine tahamül ediyorum bi bukadar da devam etse yarabbi şukür 😂😂
İnanıyorum kızıma ve sevdiğim adama sevgim ömür boyu
İlk günlerdeki gibi tutkulu olmasada sevebilirim gibi galiba sanırsam😬
Gerçek aşk olursa neden olmasın imkansız bir şey değil
Sevdiğim insanlar azdır Bu yüzden seversem devamı gelir diye düşünüyorum 🤭
Birini ömür boyu sevebilirim. Güven verirse, sadakati olursa bir cümlesi için sevebilirim. Her gün o cümleyi duymak için.. Yeter ki benim duygularımı inciltmesin
Sevebileceğime inanıyorum ama sevilebilecegime inanmıyorum ya
Bunu hak eden biriyse tabiki.
Ben severim o da beni severse.. temiz kalpli olsun ama sinsilik ve yalan olmasin
Doğru kişi karşıma çıktığında onu ömür boyu sevebileceğimden eminim.
Evet inanıyorum. Benim icin sevgi gelip gecici bir şey değil.
Karşılıklı saygı ve dürüstlük çerçevesinde evet bir ömür sevebilirim.
Ömür boyu aşık olamam belki ama sevebilirim de, yalnız ciddi uzun zaman geçmeli ki alışayım
Bi adamla ömür mü geçer fkfshdh. Şaka tabi
Geçer neden geçmesin
Evet haklısınız, ama benim için öyle biri var😊
Benim canımdan, kanımdan olan birini ömür boyu sevebilirim.. karşılıksız.
Ben inanıyorum kalbime ruhuma dokunan kişiyi asla bırakamam
Sevgimin kıymetini bilecek birini ömür boyu sevebilirim.
Hiçbir türlü sevginin ömür boyu olduğuna inanmıyorum.
Bilemiyorum şimdi büyük konuşmak da olmaz şimdi.
Evet sevgi güzel bir duygudur sadece anlayana 😁
Hayattaki tek gerçek sevgi anne-baba sevgisidir.
benim sevgimin kıymetini ve değerimi bilecekse ömür buyu severim. insanın kalbinde zaten sadece bir kişi olmalı.
Evet inanıyorum ama eğer aileme karşı olan sevgi kabulse. Onun dışında başka kimseyi seveceğimi düşünmüyorum o kadar.
Niye bir ömür? Şirket kurmuyoruz rahat olun bu kadar saglamcilik ve garanticilige gerek yok. Sevecek birini rni bile bulmak bir mucizeyken her anın keyfini çıkarin bence. Ölum var bak gördük
İnanıyorum çünkü ömür onu unutmadan bitecek. Ya da unuttuğumda bitecek. Böyle bir günahı işledikten sonra kendimi affedemem. Unutmak.. kesinlikle kolay değil.
inanmiyorum sevsem de bi uerden sonra sevyormuyum şuphe 3derism snirim
Sevsem de sevilmeyeceğimi bilirim, herkese sevdiğiyle sonsuz mutluluklar dilerim. 😊
Eğer gerçekten aşık isem evet o kızı ömrüm boyunca Severim ve asla yalnız bırakmam
Beyim inandirdi.
Bu işler "sanırım" a göre şekillenmez. Kalbinde sevgi varsa taşı bile seversin. O yüzden " birisi "ni öpüp başına koyman lazım.
Evet inanıyorum ben birini mutlu etmek için elimden geleni yaparım
Evet inanıyorum ara sıra çıkışlar inişler olacak bunlar hayatın hediyesi
hmmmmmmmmm masaya yatırılması gereken bir konu ama neden olmasın ertghjdfgh
ömrüm boyunca beni besleyebilecek parası varsa inanırım şahsen.
Hayır bence kimse kimseyi bir ömür boyu sevemez insanlar değişebilir
Asla inanmıyorum
Aşık olamazsın ama evet sevebilirsin.
Uyum varsa , yanında mutluysan sevebilirim
Bunu Allah bilir 🤷♂️
Aşk, sevgi, sadakat hep gt isteyen şeyler
Ne demişler sevene can Feda sevmeyene elveda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?