öncelikle kahven bol köpüklü olmuş afiyet olsun neşende keyfinde kahvenin köpüğü kadar bol olsun sorunun cevabına gelince insan birbirini eksikleri ile sevebilir ama benim görüşüm iletişim kopukluğu bir eksiklik değil ihmalden kaynaklanır ve bir ilişkide taraflardan biri diğerini ihmal ediyorsa o ilişki için sonun başlangıcı demektir sağlıklı bir ilişkide iki tarafında mücadele ve fedakarlıklar göstermesi lazım bunun dışında gelişen tüm olaylar ilişkiyi zedeler zamanla bitirir
İlişkilerde iletişim kopukluğu kesinlikle bir alarmdır ama hemen bitişin habercisi diyemeyiz. Bazen özlemin yüklediği gerginlik ya da bir dönemsel durgunluk olabilir. Karşılıklı konuşarak bu kopukluğun nedenini anlamak önemli. Sevgi ve anlayış varsa, her şey toparlanabilir bence! 🤍☕ Eksikleriyle sevebilmek zaten güçlü bir bağın işareti, unutma. 😘
Herkesi kendin gibi zannetme bence senin gibi düşünen az insan ya da kadın vardır sen emsal teşkil eden birisin aşkta maalesef ki günümüz şartlarında kimse senin gibi aşka değer vermiyor herkese farklı şeylerin peşindedir yoksa elbette ki senin sahip olduğun bakış açın en doğrusudur
Her ilişkide en önemli nokta kişilerin birbirine doğru iletişimle bağlı olmasıdır ve iletişiminin kopuk olmamasıdır bu arkadaşlık ilişkilerinde de böyle eş ilişkilerinde de böyle sevgiyle ilişkilerine de böyle insanların en büyük hatası oturup birbiriyle konuşmak yerine birbirini suçlamayı ve sürekli olarak birbirini haklı görmeyi doğru bulmaktadır. Bence iletişim kopukluğu her zaman direkt bir bitişin habercisi değildir. Bazen gerçekten özlemin, biriken duyguların, söyleyemediklerinin verdiği gerginlikten dolayı da insanlar geri çekilebiliyor. Ama eğer bu kopukluk sürekli hale gelir, iki taraf da çaba göstermezse o zaman ilişkinin yavaş yavaş bitişine zemin hazırlar. Yani asıl önemli olan, bu sessizliğin arkasında ne olduğudur: geçici bir kırgınlık mı, yoksa artık paylaşma isteğinin azalması mı. Eğer hâlâ özlem ve değer varsa, iletişim yeniden kurulabilir; ama sadece zorunluluktan konuşuluyorsa, o ilişki zaten yavaş yavaş tükeniyor demektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
9 ay
Kopuşa dopru gider. Ama görseldeki gibi harika bi kahve olsa 40 yıl hatrı olur bağları güçlendirir. Bu zamanda kahvenin muhabbet anlamına geldiğini bilen yok makesef
Herkes gğvenmek şstiyoe kimse o kişiyi aramıyor. Herkes güvenmek şstşyır kendi ne derece güvenilir bakmıyor. Senin sağlam arkadasın belki ların vardır eminim şanslısın. Doyumsuz muhabbetler dilerim.
Sen bu sitenşnde insanı değçlsin ki. Çok kez karsıma çıktın. burada iki kişi daha var senle üç ediyosunuz benim gözümde. Buranın çok üstünde. Ama yinede sağlam arkadaslıkların vardır diye düşünmüştüm orada yanılmışım.
Reelde elbette var burada bilemiyorum çünkü herkes şüpheli paket gibi, içinden ne çıkacağını bilmiyorsun. Burası sanal diye herkes birilerine sallıyor, burası çok farklı bir dünya , aslında insanlığın gerçek yüzüde diyebiliriz, belkide reel de kiler maskeli, belkide buradakiler böyle bir ikilem hayat işte.
Evet insanların içindeki canavarı kontrolsüzce dışa vurduğu yer sanal ortamlar. Senin sağlam arkadaşların vardır derken bursyı değşl gercek hayatını kastetmiştim. Kalite insanın yüzğnden sesinden konusmasından anlaşılır. Sen kahve seviyosun, yanında eşlik eden muhabbetin deperini mutlaka biliyosundur. En basta bunu demek istedim, bunun farkında olmadan yaşayan içi boş tatmin olamamış genclik var.
Olmamadığına eminim. Ama sen yakınlık kurmadanda farkını farkettiren birisin. Sana iltifat gelecek sözler söylemek şstemşyorum pek. burada erkeklerin yürümesi için pembeli olmaları yetiyorken sana şimdiye kadar kimler neler neler, destanlar yazmıştır. Herkes olmak istemem gözünde. Arada görüp belki anlık yazarım uzaktan izlemekte güzel seni. Afiyet olsun tekrardan
Kişiyi çok seviyorsan özlersin özledigin zaman da böyle sorunlarla karşılaşabilirsin bu normal bir şey bazen senin elinde olmadan gerçekleşir bu gibi dırumlar bu fark ettigin zaman kendini kontrol altına alman gerekir ve ilişkiye kaldıgı yerden devam etmen lazım sen
bu olayın kahramanı sın ilişkiye yön verebilirsin bay