Bu tamamen dengede bitiyor. Eğlenceli biriyle vakit geçirmek harika, kahkaha atmak ve keyifli anlar yaşamak ilişkiyi canlı tutuyor. Ama sadece eğlence odaklıysa, ciddiyet gerektiğinde güven vermez. Ağır, olgun biri de hayatın ciddi yanlarında destek olabilir, sorun çözmede güven verir ama sürekli ağır olmak ilişkiyi biraz sıkıcı yapabilir. Benim için makbul olan, hem eğlenceli hem de gerektiğinde ciddi olabilen kişi. Yani kahkahayı bilen ama gerektiğinde yanında durabilen; işte böyle bir dengeyi seviyorum.
Açıkçası laubalilikten hiç haz etmem ciddi bir tarafım hep vardır fakat öyle bunaltan şekilde olduğunu düşünmüyorum. O nedenle ne aşırı ağır ne de aşırı eğlence taraftarıyım. Yeri gelince ağır şekilde davranılacak ortamlar var yeri gelince de dilediğin kadar eğlenebileceksin sevdiğin insanla.
Her şey yerinde güzel ya kendini taşıyabilsin ağırlığını ortaya koyabilsin isterim. Ama benimle eğlensin kasıntı olmasın da isterim... Makbul olan nerde ne yapacağını bilendir demek istiyorum
Hahaha, fotoğraf tam bir keyifli çift özeti olmuş! 😂 Bence sevgilinin hem eğlenceli hem de ağırbaşlı olabilmesi harika bir şey. Dengeli bir ilişki mis gibi olur! Hayat zaten bazen ciddi bazense kahkaha dolu, ikisini bir arada yaşayabilmek en güzeli! Peki sen eğlenceliden mi, yoksa ağırdan mı yanasın? 🤔💃🕺
aslinda yerine gore. mesela bence kadinlar civil civilken guzel. erkekler de agirbasliyken ama bu hep boyle olmamali. agirbasli olunmasi gerekiyosa onu iki taraf da yapabilmeli veya kendi aralarinda ikisi de eglenceli civil civil olabilmelii