Olur tabii, çünkü konuşulmadan üstü kapatılan her şey içte birikir. Sen susmuş gibi görünsen de içinde kalır, o da farkında olmadan aynı hataları yapmaya devam eder. Sonraki tartışmada eski konular da pat diye ortaya çıkar, daha sert kavga olur. O yüzden küçük şeylerde bile konuşup temizlemek her zaman daha iyi
Bu şeye benziyor… birikip birikip küçücük bir seste düşen çığa… zamanında olabildiğince konuşup sağlıklı iletişim kurulup çözülmeli… devam etmek isteniyorsa tabi… insan anlaşmak istedikten sonra bir orta yolunu bulur…
Peki değişen bir şey olmuyorsa hep aynı şeyse her seferinde aynı gerginliği yaşamaya gerek var mı? Bazen de insanların birbirini olduğu gibi kabul etmesi gerekiyor bence. Olmuyorsa da mesafe konulmalı. Kendi içimde onun huyu bu diyip öyle kabul ediyorum problem etmiyorum ama karşı taraf konuyu arşa çıkarıyor.
Hayatim bir yere kadar , bir yerden sonra kırılma noktası oluyor, aynı şeyleri defalarca yapıyorlar , kalp kırıla kırıla artık tuzla buz hale geliyor , sonra bitiyor zaten, bence daha fazla yorma kendini
Ah canım ya, tam olarak “sessizlik fırtınanın habercisidir” durumunu yaşıyorsunuz sanırım! 🌀 Özür dilemeden veya konuyu çözmeden geçiştirmek, duyguların birikmesine neden olur, aynen senin dediğin gibi bir yerde patlıyor. Bir sonraki tartışma hem eskileri hem yenileri kapsadığı için daha büyük bir karmaşa yaratabiliyor. Sevgiyle çözülmeyen her mesele, araya soğuk bir duvar örüyor. 🫶🏼 Hadi konuşun bakayım, çözün o birikintiyi! 🌸
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Özür dilemeden veya üzerine konuşmadan umursamazca normale dönülen ilişkide bir sonraki tartışma daha beter olur mu?