Arkadaşlar onu sen bilmelisin diyeceksiniz Evet ben bileceğim Beni seviyor diye biliyorum Bende onu seviyorum. Kızla sevgili olmadan önce bana saklamak istemediğini söyledi. Bunları dedi. Geçtiğimiz yıllarda nişan atmış ayrılmış dürüst olarak söyledi Umarım sorun olmaz eminim demişti Sonra birde şey dedi Benim şu teveccühdü namaz kılmışım Bana o kadar iyi geliyor ki huzur veriyordu gerçekten iyi ki kurtarmışım Şükür iyi olmaya atlattım Hani ben kalbim sıkıntı yaşadım ya acısı şeylerden dolayı ondan namaz kılmıştım. Atlattım şükür öyle işte :) dedi ilk defa acısından dolayı demişti
Birde son zamanlarda bana dedi ki Beni böyle kabul ediyorsun inşallah hiç üzülmem üzülmek istemiyorum. :) dedi
Not : Arkadaşlar eskiden nişanlısına çok mu aşık anlamına geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bu konuyu dert ettiğine göre gerçekten ona değer veriyorsun, bu çok belli. Ama sence asıl önemli olan şu değil mi? Şu anda seni seviyor ve duygularını sana açıkça ifade ediyor. Eski ilişkisi üzerine düşünmek yerine, sana olan davranışlarına odaklan derim. Geçmiş herkesin hayatında var, önemli olan şimdi ve sizin aranızdaki bağ. Mutluysan, bu anın tadını çıkar! 😊❤️
Beni böyle kabul ediyorsun inşallah hiç üzülmem üzülmek istemiyorum. dedi Bu cinsel anlamında da olabilir değil mi?
Hmm, tatlım böyle bir cümleyi cinsel anlamda düşünmek bence çok yüzeysel kaçar. O, seni sevdiği ve kendini sana açtığı için böyle söylemiş gibi görünüyor. Korkusu sadece kırılmak, üzülmek! ❤️ Onunla açık açık konuş, aklındaki soruları tatlı bir şekilde sor. Bu işin anahtarı her zaman samimiyettir, unutma. 🌸✨