Sevgilim bana aşık değil mi?

Beş aylık bir ilişkimiz var. Başlarda sensiz yaşayamam ölürüm hayatımın anlamısın yaşama sebebimsin gibi çok büyük cümleler söylüyordu samimi gelmiyordu o ayrı da zaman geçtikçe bu tarzda hiçbir şey söylememeye başladı şu an baktığımda böyle güzel cümleler hiç duymuyorum ondan sadece seni çok seviyorum çok güzelsin falan. Gerçekten çok iyi anlaşıyoruz en iyi arkadaşıyız birbirimizin o yüzden ilişkimiz benim için çok değerli. Ama aynı zamanda bir şeyler de eksik işte. Hiç hediye almadı bana yemek yeriz ödemez ikimiz de öğrenciyiz hep ödesin demiyorum ama hiç jest yok yani. şu an uzak mesafeyiz üç aydır kalkıp sadece bir kere geldi iki saatlik uzaklıktan. Gel diyorum özledim diyorum ben daha çok özledim ama gelemiyorum falan sıkıyor sürekli. Kavga etsek biraz düşünür sonra gider uyur fosur fısur. Bir şeye üzüldüğümü söylesem kendini savunmaya başlar istiyorum ki üzüldüğüm önemsediğin konulara özen göstersin. Ama hiç böyle şeyler duyamıyorum ondan. Bu konuyu açtığımda da seni çok seviyorum ama gösteremiyorum demek ki diyor daha da sinirleniyorum. Evet mükemmel anlaşıyoruz gün içinde arar üç dört kere telefonda üç saat konuşuruz yan yana olduğumuzda devamlı görüşürüz sabahtan akşama kadar. Amaaaa bilmiyorum işte ne kadar bu konuyu açsam da bir şey değişmedi bi çiçek al diyorum alırım lafta bile diyemiyor nedir bizim durum dostlar?

Sevgilim bana aşık değil mi?