Sevgilim yalan mı söylüyor bni kullanıyor mu?

Yeni biri ile tanıştım ve bana polis olduğunu ve çalıştığım yerde beni. Gördüğünü tanışmak istediğini söyledi bnde kabul ettim ama çokda umursamadım hayatıma yeni birini girmesini pek istemedim ama konuştukça bağlandım gündüzleri işteyim çok yoğunum diye 2 saatte anca yazıyordu bazen akşam yazıyordu ve eşiyle boşanma aşamasındalardı dediğine göre Bi. Kızım var dedi eminim o gün konuştuğumuz da öyle demişti ama diğer konuşmamızda kızı ile parka gitmiş kızların yanındayım dedi bnde kızlar dedim benim kızlar dedi kaç tane çocupun var ki dedim 2 dedi 1 değilmiydi dedim hayır dedi bnde eminim 1 olduğuna dedim hayır 2 dedi geçiştirdi akşam oluyor 22. 00 mesaj atıyor yemek yaptım duş aldım diye anca müsait olsum diyordu ilk başlarda önemsedim ama zaman geçtikçe bu hep böyle devam etti gündüz 3-4 kere yazıyor akşama belirli Bi saatte yazıyordu ve hiç aramıyordu neymiş eski eşi telefon kayıtlarını mahkemeye sunarmış. Bu da haksız olurmuş bu ne zmn müsait olursa o zmn buluşuyorduk buluşunca da evine gidiyorduk hep dışarıda 2 ya da 3 kez buluştuk ve 8 ay konuştuk biz bununla ve buluşmaların çoğu evde oluyordu bu durum benim canımı sıkıyordu dile getirip söyledim ama bi. Dahaki buluşmada öyle yaparız diyip duruyordu ve evde buluştuğumuz da hep s*x yapıyorduk bu konuda da çok tartışmamız oldu evinde saç tellerimi bile topluyordu temiz biriyim bn felan diye çok garibime gitti ama umursamadım artık evde değil dışarıda buluşalım sıkıldım diyordum ama dışarıda arkadaşlarım ve çevrem görür bizimde eşimize kızımıza yavşar derler diyip duruyordu evde buluşalım dediğinde bu sefer sohbet edelim vakit geçirelim birbirimizi tanıyalım ciddi düşünüyoruz zaten hep s*x yapıyoruz dediğim tamam diyip yine aynı şey oluyordu ona ne zmn Bi. Şey anlatsam duvar gibi. Sadece dinliyor tepki bile vermiyor bu daha çok canımı sıkıyordu bundan bile tartışıyorduk hep böyle yaparak beni kaybediyorsun diyordum ama yine suçlu Bn oluyordum en sonda buluşmak istediğin de artık s*x istemiyorum dışarıda buluşalım dedim oda bakarız dedi bnde arkadaşlarım ile buluştum bunuda gelme işlerim var dedim ertesi gün paylaşım yaptım işte gittiğim yerin geceye kadar mesaj atmadı bnde bu saate kadar bnsız nasıl durursun dedim misafirim var dedi sonra kavga etmeye başladık sen yalan söyledin hep yalan söylüyorsun değişirsin dedim ama hep söylüyorsun dedi onun cümleleriyle bnde dedimki. Nerde yalan söyledim kanıtla dedim sen bana diyorsun ya kanıtla altını doldur diye bana kavgalarımız da hep böyle diyordu Bn de öyle dedim kanıtla Bi kere söyledim ondada buluşmak istemediğim için dedim küçük Bi. Ayrıntı ( kavgalarımızda hep suçlu Bn olurum o haklı ve hiç Bi şey olmamış davranır bni. Üzdüğünden kırıldığımdan haberi olmaz o hep haklısır o kırılmışsa Bn özür dilemeliyim ve gönlünü almalıyım) o gün öyle kavga ettik engelledim ayrıldım 3 gün sonra hiç Bi şey olmamış gibi aradı kavga ettik barıştık yine bu olaylar devam ettiği Bn dedim ki rozetin felan nerde göster dedim aldılar dedi zarar vermeyim diye bnde yalan söylüyorsun dedim bunu kanıtlamak için hiç. Bi. Şey yapmadı konuyu değiştirdi her zmnki gibi. Neyse yine biz kavga ettik dava belgesini at dedim onuda atmadı Bn bitirmek istiyorum dedim oda buluşup konuşalım acele etme felan dedi bnde gerek yok zaman harcamaya senin ilişki anlayışın farklı seninle gelecek göremiyorum felan dedim senin zaman ayırma anlayışın buluşmak felan dedim ne arıyorsun ne merak ediyorsun ne Bi şey yapıyorsun dedim ilginç gelen polis olaylarını anlat dediğimde aklımda hiç yok diyordu (not: engelledim) Bi daha ulaşamasın diye

Güncellemeler
9 ay
Ev dediğim 1 oda Bi salon bekar evi
Sevgilim yalan mı söylüyor bni kullanıyor mu?