Sevgilim sizce yalan mı söylüyor?

Biz flörtken bi gün fena içmişti, kız bi arkadaşıyla gitmişlerdi o gün de bana ilanıaşkta bulunmuştu. beni çağırdı ama uzak mesafe olduğu için gidemedim. sonra erkek kankası vardı ikisinin bi tane o geldi yurda götürmek için o da tanımakları başka bi erkekle gelmiş. bunlar bi ara tuvalette kusarken yanındaki diğer sarhoş olan kız kankası açtı napıyonuz dedim işte o erkek kankalarının geldiğinden bahsetti nereye gideceksiniz dedim eve dedi sonra ne evi dedim yurda diye düzeltti. neyse bu erkek kankaları da 1 saat daha oturup birer bira içmişler yurda götürdüler. yurda giderken de yurdu geçmeden önce olan istasyonda inmek yerine sonraki istasyonda inmişler. onun sebebi de orada erkek kankaları ayrı bira içmek için büfe aramış. yurttayken aradım, oda arkadaşını ver dedim emin olmak için ne hikmetse o da o gün etüte inmiş. neyse ben uyuyorum dedi iyi geceler dedim. 1 gibi konuştuk uyudu. sabah 7 gibi telefona bakmıştı, serum yemeye gitmişler bana da 14 gibi döndü. sizce aldatma var mıdır? sürekli yanlarındayken telefonda görüştüm, çocukla da konuştum ama emin olamıyorum.

Güncellemeler
1 yıl
Bir de o gün saat 9 10 gibi falan geç kalırız diye izin almışlar. en son 1de giriliyor yurda. yani 3 4 saat önceden niye izin alırsın ki?
Sevgilim sizce yalan mı söylüyor?