Sevgilim yalan söylüyor?

Sevgilim ile iyi giden bir ilişkimiz var. Yani her aile bireyi beni biliyor söz kesme noktasındayız Instagram Facebook vs tüm sosyal platform şifrelerini biliyorum tüm hesaplarındaki profil resmi benimle. Ailem tanıyor ailesi tanıyor aileler birbirini tanıyor. Bir buçuk ay sonra nişanımız olacak ancak sevgilim ufak konularda yalana başvuruyor. Örneğin dün gece wataaba girmiş bana uyuyacağım demişti ama sonra son görülme bilgisini kapatmış bir kere daha yapmıştı. O zaman kısa bir kere baktığım için yok açık kapatmadım yemin ederim dediğinde inanmıştım. Ama bu kez bir saat kontrol ettim kaparmış aradım gece girdim bir kere dedi sanırım kapattığından emin olamadı sonra neden kapattın dedim kapatmadım ki dedi yalan söylemeye devam mı edeceksin dedim yalan söylemiyorum dedi suratına kapattım bu kez hala itiraf etmwk yerine kapatmadım bana yalancı demen çok ayıp tarzı konuşunca evet yalan söylüyor yalanını yalanla örtüyorsun biz evlilik düşünüyoruz bunun şakası yok tarzı konuşunca itiraf etti özür diledi sonra hiç bir şey yok gibi tekrar uyudu. Ne yapmam gerekiyor cezalandırmak istiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada gece girdim seni mi aldattım profil resmindeki bile sensin tarzı konuştu olay aldatması değildi zaten numarasını bile değiştirdi benim için
Sevgilim yalan söylüyor?