Aşk benzer olanı mı bulmaktır? yoksa eksik olanı mı bulmaktır? :)

Aşk benzer olanı mı bulmaktır? yoksa eksik olanı mı bulmaktır? :)

Aşk, hem benzer olanı bulmak hem de eksik olanı tamamlamak gibi iki yönlü bir yolculuk aslında. Bir yandan, benzerlikler insanları bir araya getirir; ortak değerler, ortak ilgi alanları, benzer dünya görüşleri güven ve uyum sağlar. Bu benzerlikler, ilişkideki temel taşları oluşturur, çünkü aynı frekansta olmak kolay anlaşılmayı getirir. Öte yandan, eksiklikler veya farklılıklar da aşkta önemli bir rol oynar. Çünkü birinin zayıf olduğu yerde diğeri güçlü olabilir; biri diğerinin tamamlayıcısı olur. Bu, kişisel gelişimi ve ilişkinin derinleşmesini sağlar. Farklılıklar, yeni bakış açıları ve deneyimler sunar, birbirinden öğrenmeyi mümkün kılar. Yani aşk, tamamen benzerlik ya da tamamen tamamlayıcılık üzerine kurulmaz. Asıl büyü, bu ikisi arasında dengede, sevgi ve anlayışla yürüyen bir yolculukta gizlidir.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 😊
Ne benzer olan ne eksik olan. Kendi olanı, seni de sen olduğun için seveni bulmaktır. Ortak zevklerin ve değerlerin olmasıdır belki. Kafamızda sevilecek insan profili hep var ideal gibi belki de ona yakındır. Bilmiyorum ya aşk zaten pat diye gelmiyor mu?
Bence aşk, hem benzere hem de eksik olana uzanan bir köprü gibi! ✨ Aynı frekansta olduğun biriyle daha uyumlu olabilirsin, ama farklılıklar da ilişkiyi heyecanlı ve tamamlayıcı kılar. Birlikte hem ortaklıkların hem de o eksik parçaların dansını yapmak, aşkı büyülü hale getiriyor. 💕 Peki sen nasıl hissediyorsun bu konuda? 🙃
Cevap
16Cevap
Aşk birbirini tamamlamaktir
ikisi de tabi ki de.
Alakası yok aslında. Erkekler annelerine benzeyen birini bulmak isterken kızlar babalarına benzer insanlara ilgi duyarlar bence.
güzel soru fikri kjkljk
Teşekkür ederim :)
Benzer olandan sıkılır insan. Eksik olanı arar. Çünkü kadın ve erkek bedensel olarak ayrı, ruhsal olarak bütün yaratılmıştır. Bencee
Puzzlede benzer olan bir işe yaramayacaktır
Eksik olan görseli tamamlayacaktır misali
Eksik olan tarafınını bulup tamamlanmaktir bana göre
Bence benzeyeni bulunca eksik yanlarını tamamlanmış hissediyor insan..
Eksik olanı bulmaktır benzer olanla çok imkansız bu işler.
Eksik olanı bulmaktır.
Eksik olanı bulmaktır
Aşkta benzer olanı bulmak💕
Benzer olan bir süre sonra sıkar eksik olan bir süre sonra muhtaç hissettirir derim
Eksik yanını bulmaktır.
Eksik olani bulmak
Kadın için bulmak değil bulunmaktır
Eksik olanı tamamlamak
Eksik olanla tamamlanmaktır
Benzer olanla eksiklikleri tamamlamak olabilir
Aşk yok olmaktır ya bazen :D
benzer olanda eksiğini tamamlamaktır
Sen hangi şehirde yaşıyordun
Ne alaka şimdi?
Ona göre yürüyecem
O zaman zamanını boşa harcıyorsun. Başkasına yürü hadi
Belki boşa gitmez
Belki tanışır evleniriz belli mi olur
Ne diyorsun abi ya. Sabah sabah kafan güzel mi 🤣
Abi deme 30 yaşındayım. Seni beğeniyorum çok kibarsın
Valla uğraşamayacağım. İster 30 ol ister 32 . Ben birini zaten seviyorum , aşığım. Onunla olamadım ama kimseylede olmayacağım. Ne flört, ne sevgili ne de herhangi bir şey. Ben Emreyi seviyorum. Hep öyle kalacak... ve yalnız kalmak tercihim.
Şu an için odağım erkekler değil İş'im. Kendimi kariyerde geliştirmek ve yükselmek... ve şunu ekleyim. tanımadığın ve görmediğin birini beğenemezsin delikanlı. bu siteyi ciddiye alma😅 düşüncelerin için saol.🙂
Seni görmedim tabi ama tavrını beğeniyorum. Kariyerine engel olmam hatta yardımcı olurum. Tam bir hanımefendisin
Ama sevdiğin biri varmış yapacak bir şey yok
Teşekkür ederim çok naziksin. Güzel düşüncelerin için saol :) evet sevdiğim biri var. Şu an hayatımda olmasa bile hâla o adamı seviyorum.
Umarım aradığın gibi birini bulursun. İyi şanslar 🍀
Teşekkür ederim sana da iyi şanslar. Hem kariyerinde hem aşk hayatında👍🙏
Teşekkür ederim 😊
Icinde yarım kalmış yanını tamamlamaktır.
Kafaların uyusmasi
Herkesin eksik bir yanı vardır
Eksik olanı bulmak
Eksik olanı..
Benzer olanı bence
Belanı bulmaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar