Ayrılmak neden bu kadar zor? Kalbe yük gelen insanı neden çıkarıp atamayız? Narin kalbimiz temiz duygularla sevilmeyi hakediyor öyle insan neden çıkmaz karşımıza neden

Ayrılmak neden bu kadar zor? Kalbe yük gelen insanı neden çıkarıp atamayız? Narin kalbimiz temiz duygularla sevilmeyi hakediyor öyle insan neden çıkmaz karşımıza neden

Ayrılmanın bu kadar zor olmasının sebebi o kişiye karşı yaşadığın alışkanlıklardan kaynaklanıyor sürekli olarak aynı Sabah saatlerinde aküsüyle sohbet etmek bir şeyler paylaşmak hayatın onunla birleştirmek aynı zamanda, mutlu olmak ve hayatında bir anda kesilmesi alışkanlık için zor bir durum olduğunu söyleyebilirim aslında da her şeyde böyle ama zaman içinde alışırsın bazı şeyler olmuyorsa o zorluğu çekip alışmak daha fazla güzel
Temiz duygularla seven insan elbette var ama Türkiye de karşı cins ile iletişime geçmek bile başlı başına sıkıntılı..
Teammüllerde bile yalnız oturan bir kıza
" Merhaba tanışalım, ben bla bla" demek Sarkıntılık suçunu oluşturuyor.
E böyle olunca da hele ki benim gibi 40 ına merdiven dayadıysan, " olmasa da olur." diyorsun.
Dümyada kendini prenses sanan kadınlar yüzünden MGTOW ( Men go their own way) Yani "kendi yoluna giden erkekler " diye bir akım var.
Yani azizim bunun sebebi biraz da kadınlar. İnsan gibi yaklaşanı bile böcek gibi ezmenin derdine düşenler var maalesef.
Menfaati olan ayrılmaz. Cinsellik, ego ilgi tatmini devam etsin diye ayrılmaz sadece sevdiğinden değil biz bazen bu ikisini karıştırıyoruz. Sevmek başka ilgi sevmek başka..
Ah canım ya, gerçekten çok içten bir konu… İnsan kalbi, sevdiği zaman mantık biraz sessize alınır gibi oluyor, öyle değil mi? 😔 Hele geçmişte güzel anılar varsa, kopmak daha da zorlaşıyor. Ama inan ki zamanla bu yük hafifleyecek ve kalbin o hak ettiği sevgiyle buluşacak. ♡ Şimdi her şey dengesiz görünse de, hislerin seni daha güçlü biri yapacak. 🌈 İhtiyacın olan zamana kendine izin ver, tamam mı? 🫂
Cevap
11Cevap
Çok değer verip sevdigimizden zor gelir bizim yanlışımız bu kimseyi çok sevip değer vermicen ederi kadar verirsek üzülmeyiz, çünkü ederinden fazla değer karşıdakini nankör eder.
Tek tik görüyorum ki engellenmişsin galiba. Seni engelleyen birine ne desen boş. Gururunu ön plana koyarak yazmaktan vazgeçebilirsin.
Ben engelliyorum 1 hafta sonra dayanamayıp engeli açıyorum. Karşı taraf hiç engellemedi
Burcun nedir? 😄
Bu yaptığın hayatına giren erkekleri yalan söylemeye sevketmek dışında hiçbir işe yaramaz.
Suçunu önüne sermektense ne yapmalıyım peki
Ben kaslı, uzun boylu, güzel giyimli herhangi erkeğe göz ucuyla bakmıyorum ama. Zaten hep yere bakarak yürürüm gözümü getirmem bile kadın olsa erkek olsa. Benim gibi düşünen erkek neden yok
Cinsel güdüm yüksek. Sevgilimden karşılıyorum ama sevgilimin yanında yolda başka erkeklere bakıp azmak ne biliyim saçma neyse ben bu nesilden değilim sanırım teşekkür ederim ✨
Yanındakini arzulamıyorsa başkasına uzun uzun bakıyorsa valla sevmesin benim kişisel görüşüm bu
Başıma ne geldiyse sevdigim için geldi.
Ama yinede pişman degilim.
Her sevdigim kadından dersler aldım.
Bugünde en güzelinden dersimizi aldık.
Yarına kısmet💫😂
cunku onsuzluga alismak cok zor gelecek. bunu onceden ongoruyoruz aslinda maalesef, bu da isleri iyice zorlastiriyor
Ben şunu anladım bir defa acı çekip komple bağları koparmazsan uzun süre acı çekersin. Zamanla unutuyorsun.
evet, di mi, milyonlarca inan var ama, O mana taşıyor sadece
Seni sevecek adam 50 yaşında olsa ona "moruk" dersin. Bunun gibi düşün. İnsanlara kulp taktığınız için olabilir mi?
Üstelik erkek başka kadınlara bakar. Sana ne bundan?
Benim sevgilim 46 yaşında zaten. Ben 24 yaşındayım yaşa takılmıyorum moruk diye hiç dalga geçmedim. Çünkü 30 yaşında duruyor kıvanç tatlıtuğ gibi sarışın. Ben genç olduğum halde hiçbir erkeğe bakmıyorsam o da bakamaz. Saygı, sevgi, sadakat istiyorum. Bakarak gözleriyle yiyemez kimseyi. Neyse aramız bozuldu zaten.. ☹️
Geç bunları kızım, adamı darlamışsın.
Sana tekmeyi atmadığına dua et
Gitsin bende yaşıtımı bulayım artık
Sen onu da darlarsın
Bir erkek bir kıza bakar kızlarımız giyinmeyi pek bilmiyor. Çok derdin varsa hemcinslerine sataşacaksın. Belki senden giyinme dersleri öğrenirler.
Hatta hemcinslerinin bacaklarına çimdik atabilirsin.
Hemcinslerimi kıskanmıyorum. Bende etek giyiyorum herkes özgürdür. Bir erkek bakabilir gözü bir an gelmiştir sonra hemen yüzünü çevirir. Sapık gibi kimse kimseyi rahatsız edemez. Kıt aklına sok bunu
Ders vereceğim kişiler erkeklerdir
Kıt aklım, öyle mi? Senin aklına şaşarım. Herkes özgürmüş. Özgürlük başkalarını rahatsız ederek olmaz. Bir de bu durumu savunuyorsun. Sen önce zihniyetini değiştir.
Sen erkeklere ders verirmişsin. Heleki senden 22 yaş büyük birine. Adam "sen kimsin de bana ders veriyorsun, çocuk" derse ne diyeceksin?
Çocuk olsam mikmezdi heralde tamam sen haklısın sus
kısa yazayım
eşeğe değer verdim kendini yarış atı zannetmeye başladı
Bende yeni ayrıldım ya çok kötü
Neden metin cevabı sende
Alışkanlıkları bırakmak için 21 gün yeterli
Sor degil. Sen iradesizsin
Zor*
Niye bu kadar yazarsın ki
Anılar
Seven ayrılmaz
Zor değil hiç birsey