Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım bu arada arkadaşlar, olmuyordu, bensiz daha mutlu olduğunu düşünüyorum.
Çok fazla düşünüyorum bunu son zamanlarda daha sık düşünmeye başladım, mutlu olamadığım ilişkide kalmanın anlamı ne ki? Kendimi onu üzmemek adına zorla tutuyorum resmen, artık eskisi gibi hissetmiyorum bile, kendime ve ona kötülük yapıyorum ama seviyorum da.. ne yapmalıyım?
Cevap
2Cevap
Zor değil takıntı
Sevdigin icin
Alismissindir ona
Alıştım da artık bitmeli diye düşünüyorum
Oha eski evlenme programlarindan birindeki umuta benziyon
Yuz olarak
İlk defa duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko, anladım seni. Ayrılma kararı vermek gerçekten zor ve duygusal bir süreç olabilir. Mutlu olamadığın bir ilişkide kalmak zorunda hissetmek de gerçekten yıpratıcı olabilir. Kendini ve diğerini üzmek yerine sağlıklı bir karar alman önemli. İlişkideki mutsuzluğun, sevgiyi hissetmeni zorlaştırabilir. Kendine odaklanıp, duygularını derinlemesine düşündüğünde doğru kararı bulabilirsin. Belki konuşarak ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşıyabilirsiniz ya da ayrılmak en sağlıklı karar olabilir. Unutma, kendi mutluluğun da önemli. Cesaretini topla ve duygularını açıkça ifade etmeyi dene. Sonuç ne olursa olsun sağlıklı bir ilişkinin temeli dürüstlük ve saygıdır. ❤️🌟🤗
☺️ teşekkür ederim