Aşık olduğunuz kişiyi kullanarak her şeyi yaptırabilirlar aslında, aynı zamanda karakterinizin gelişimi açısından çok çok iyi bir şey. Sizce aşk nasıl bir etki bıraktırır?
Aşk insanı güçlendirir mutlu eder aynı zamanda hayatın anlamı kadar ama şöyle bir gerçek var sana aşkı gerçek anlamda yaşatacak senden bir menfaati beklemeden çok hızlı bir çukur olmadan seni seven insan sana aşkım yaşatır günümüzde de böyle bir insan yok denecek kadar azdır
asik oldugun insana bagli bence. ask yasadigin kisinin karakteri ne kadar saglamsa, birbirlerinizin eksiklerini ne kadar kapatiyorsaniz, birbirinizi ne kadsr destekliyorsaniz o kadar guclu insan haline gelirsiniz. ben yasadim, eskiden olsa kalbini kirmamak icin tek kelime etmeyip susacagim olaylarda simdi dimdik durup gereken cevaplari verebiliyorum cunku iliski yasadigim kisinin bana verdigi ozguven beni bunu yapmaya itti. kendimle gurur duydugum davranislar sergilemeye basladim ve ayni zamanda da erkek arkadasimin en buyuk destekcisi ve onun da bana yaptigi gibi eksiklerini kapatan, onun beni tamamladigi gibi onu tamamlayan kisi oldum. bu yuzden kisiden kisiye gore degisir, ama bana gore ask insani guclendirir.
Evet güçlendirir. Ama bazıları aşkın zihinsel bir zayıf olduğunu düşünüyor bu da tamamen yanlis kisiye aşık olmakla ilgili bir şey. Aşk insanı güçlendirir, her şeyin altından kalkabilirim hissi verir, dünyada yalnız olmadığını hatırlatır ona.
Aşk bir bakıma hayat arkadaşını bulmak birbirinizi yaşamaya motive etmektir. Ben bir kadınlayken yapmayacağim dikkat etmeyeceğim bir çok şeyi yaparim.. Kendim için yaşamaktansa hep bir kadın için hayatımın aşkı için yaşamayı doğru bulurum..
Onun için spor yaparım, onun için daha iyi bir kariyer para düşünürüm. Onunla tüm hayatımı paylaşmak isterim ama o insan olmadan hep eksik hissi yaşıyorum ve uzun zamandır o boşluğu doldurabileceğim kadını bulamadım.. Bu saatten sonra da nasil bulurum nerede bulurum bilemiyorum
Aşk, insanın ruhuna doping etkisi yapar diyebiliriz. 😊 Hem güçlendirir hem de bazen savunmasız bırakır. Ama her şey dozunda güzel. Sağlıklı bir ilişkide aşk, insanın kendini keşfetmesine, sınırlarını aşmasına ve karakterini geliştirmesine yardımcı olur. Tabii ki manipülasyona yer olmamalı! İlişkide her iki taraf da büyümeli 💕. Sence senin aşka yaklaşımın nasıl? 🥰