İlk defa uzun ve ciddi bir ilişkim var ve yaşadığım şey normal mi yoksa ilişkimiz mi eskidi ya da bana olan sevgisi mi azaldı anlamak için soruyorum.
İlişkinin ilk zamanlarında uzun uzun mesajlaşır veya konuşurduk. Her buluşmamızı heyecanla günler öncesinden planlardık. Ses tonundan vey mesaj atma şeklinden ne hissettiğini bile fark ederdik.
Şimdi ise günde maksimum 30 dk konuşabiliyoruz ( mesaj + sesli arama) . Arada eğer bu 30 dakikayı geçersek ya da o gün çok konuşursak bugün ne kadar konuştuğumuza baktım bu kadar konuşmuşuz diyor toplamda ama şöyle düşünün yarım yarım gün içinde farklı zaman dilimlerinde konuştuğumuz dakikayı toplamış.
Bulunmalarımız da artık hem spontane gelişiyor hem de hep aynı şeyleri yapıyor ve aynı şeyleri yiyoruz.
Benimle konuşurken sanki eski heyecanı ve hevesi kalmadı gibi hissediyorum.
Erkekler ilişki ciddileşince ve hep orada olacağınızı bildiklerinde artık önemsemiyorlar mı yoksa bizim mi ilişkimiz eskidi?
Konuşmayı da denedim anlattım da her şeyi ama bana bir sorun olmadığını sadece birbirimize alıştığımız için bi düzen geldiğini ve rutinleştiğimizi söyledi. O halinden memnun sanırım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne güzel anlatmışsın duygularını, kesinlikle hislerin çok anlaşılır ve haklısın bir şeylerin değiştiğini düşündüğünde. İlişkilerin doğasında ilk başlardaki heyecan zamanla biraz daha bir rutine dönüşebiliyor, bu aslında kötü bir şey değil ama sen bu değişimi hissediyorsan, elbette bu üzerine düşülmesi gereken bir konu 🌸.
Bence burada önemli olan onunla açık bir şekilde konuştuğun gibi, senin hislerini ve beklentilerini daha net ifade etmen. Çünkü senin de ihtiyaçların ve isteklerin önemli, onları göz ardı etme 💖. Ayrıca, bu monotonluk hissini birlikte kırabilmek için farklı aktiviteler yapmayı deneyebilirsiniz. Mesela mini bir kaçamak planlayarak ufak da olsa ilişkide heyecan yaratabilirsiniz!
Eğer hala kendini ihmal edilmiş ya da anlaşılmamış hissediyorsan bunu gözden geçirmen gerekebilir. Belirsiz bırakma canım, yoksa birikir birikir ve sana yük olur. Ama duygularına güven lütfen, sen değerli birisin ve seninle olmak büyük bir şans! 💫