Erkekler sevgili olduktan bir süre sonra neden değişir? Bu artık eskisi gibi sevmedikleri anlamına mı gelir?

Sevgilimle 9 ay önce tanıştık çok güzel dillere destan bir ilişkimiz vardı. Beni Dünyanın en değerli kadınıymışım gibi hissettiriyordu ve bebek gibi bakıyordu el üstünde tutuyordu. Bütün korkularımı kuşkularımı silmeye çalışarak bana güç veriyordu.

Fakat don 1 2 aydır burnumdan getiriyor, aşırı bir kıskançlık aşırı bir egoistlik, sürekli bana suç atmaya çalışıyor. Yalanlarını yakalıyorum sonuna kadar inkar ediyor. Artık bana güven vermiyor ve benden aşırı derece de kuşkulanıyor.

' dün gece dılarda geziyormuşsun arkadaşım görmüş ' gibi şeylerle beni tuzağa düşürmeye çalışıyor. Hep bir hoşnutsuzluk dalan beni kaybetmekten de deli gibi korkuyor. Ben yalnız yaşıyorum onun çok fazla arkadaşı var ailesi yanında benim ona binevi muhtaç olduğumu. Farkında fakat güçlü bir kafdın olduğumu da biliyor.

Bu neyin nesidir, ne yapmaya çalışıyor? 3 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz. Bu hareketlerinde dolayı ertelemek istedim onu da kbul etmiyor.

Kısaca Erkekler Neden Değişir ve bu ne anlama gelir? Ve bunu nasıl değiştirebilirim eski haline getirebilirşm? Ben eski halini istiyorum :((
Erkekler sevgili olduktan bir süre sonra neden değişir? Bu artık eskisi gibi sevmedikleri anlamına mı gelir?