Yemeğe gittiginizi hayal edin🙂 Kadın lavaboya giderken erkek eşlik etmeli mi? Bence etmeli şık bir hareket olur.🤍

Yemeğe gittiginizi hayal edin🙂 Kadın lavaboya giderken erkek eşlik etmeli mi? Bence etmeli şık bir hareket olur.🤍

Kadın lavaboya giderken yanında olmayı tercih ederim. Bu, ne etik kurallardan ne de toplumsal normlardan kaynaklanan bir zorunluluk değil; tamamen kendi iradem ve tercihimle ilgili bir durumdur. Birçok kişi bu konuda belirli sınırlar çizmiş olabilir, bazıları mahremiyetin korunması gerektiğini savunur, bazıları da kadının kendi başına hareket etmesinin doğal olduğunu düşünür. Ben ise bu sınırlamaları bir kenara bırakıyorum ve partnerimin yanında olmayı, herhangi bir kural veya zorunluluk olmaksızın seçiyorum. Bunun temel nedeni, sadece onun yanında bulunmak istememdir ve bu benim için bir rahatlık, bir huzur kaynağıdır.
Eşlik etme isteğim, kadının güvenliğiyle ilgili bir endişeden ziyade, tamamen kendi konforumla alakalıdır. O lavaboya giderken yanında olmak, benim için bir yakınlık göstergesidir. İnsan ilişkilerinde küçük hareketler, bazen büyük anlamlar taşır. Onun yanında bulunmak, sadece fiziksel bir varlık göstermeden öte, duygusal bir bağ kurmanın bir yoludur. Bu bağ, partnerimin farkında olmasa bile, benim hissettiğim bir güven ve tatmin kaynağıdır. Eşlik etmek, bir tür varlık göstergesi, bir tür yakınlık ifadesi haline gelir ve bu benim ilişki içindeki yerimi ve önemimi pekiştirir.
Ayrıca bu davranış, bazen ani durumlara karşı hazırlıklı olma hissi de verir. Her ne kadar ortam güvenli olsa da, yanında bulunmak, bir refleksi tetikleme, olası bir aksiliğe hızlı yanıt verebilme hissi yaratır. Bu durum, etik ya da toplumsal bakış açısıyla değerlendirilmesi gereken bir unsur değildir; tamamen benim algımla ilgilidir. O an için yanında olmak, hem onun hem de benim rahatımı sağlayan bir alışkanlık haline gelir. Bu davranışın amacı, onun hareketlerini kontrol etmek veya sınırlarını ihlal etmek değildir; aksine, tamamen kendi haz ve konforumla bağlantılıdır.
Bazen insanlar, küçük şeyleri önemsiz bulabilir; lavaboya gitmek, gündelik bir hareket gibi görünür. Ama benim perspektifimden bakıldığında, küçük detaylar ilişkiyi şekillendiren unsurlardır. Yanında olmak, sadece bir eylem değil, aynı zamanda bir his paylaşımıdır. Onun varlığını hissetmek, benim orada olduğumu göstermek, küçük ama anlamlı bir bağ kurmaktır. Bu bağ, etik kurallardan bağımsızdır; sadece benim kendi tercih ve hislerimle ilgilidir.
Eşlik etmek aynı zamanda duygusal bir tatmin sağlar. İnsan, sevdiği kişinin yanında olmayı, sadece varlığıyla da olsa istemez mi? Bu, bir yakınlık ifadesidir, bir koruma duygusunun veya yalnızca birlikte olma hissinin somut bir göstergesidir. Kadın lavaboya giderken yanında bulunmak, benim için bir rutin haline gelir; bu, onun hareketlerini kısıtlamak için değil, kendi konforum ve ilişkiyi hissetme biçimim için yaptığım bir şeydir. Burada esas olan, onun hareket özgürlüğünü kısıtlamadan, kendi isteğimle yanında bulunabilmektir.
Bir başka boyut da psikolojik haz ile ilgilidir. İnsan, sevdiklerinin yanında olmayı, sadece fiziksel bir yakınlık için değil, duygusal bir tatmin için de ister. Onun yanında olmak, benim için hem huzur verici hem de anlamlıdır. Bu davranış, toplumsal normlarla ölçülemez; etik olarak değerlendirilmesi gerekmez. Benim perspektifimden bakıldığında, onun yanında olmak doğal, rahatlatıcı ve gerekli bir eylemdir. Eşlik etme tercihim, bir zorunluluk değil, tamamen kendi iradem ve isteğimle gerçekleşen bir davranıştır.
Sonuç olarak, kadın lavaboya giderken yanında olmayı seçmek, benim için bir rutin, bir yakınlık göstergesi ve bir psikolojik tatmin kaynağıdır. Etik kuralları ve toplumsal normları bir kenara bırakıyorum; bu davranış tamamen kendi iradem ve tercihime dayalıdır. Onun varlığını hissetmek, yanında olmak ve küçük de olsa bir yakınlık kurmak, benim için hem rahatlatıcı hem de anlamlıdır. Bu, ilişkinin dinamiklerini şekillendiren küçük ama önemli bir detaydır ve ben bunu yapmayı, kendi hislerim ve konforum için gerekli görüyorum.
Normal bir mekanda evet ama erkeklerin takım elbiseli, kadınların abiye kıyafetli olduğu, tavanından bilmem kaç bin tane kristal taşlı 3 tonluk avizesi olan, piano ile kısık seste müzik olan bir mekanda eşlik edilmez. Böyle yerlerde ilk otururken erkek, kadının koltuğunu çeker ondan sonraki süreçte o masayla ilgilenen garson çeker. Erkek ise hafifçe yerinden kalkarak kadını tekrar karşılamış olur. Yemek söylenir ve uzun saatler de alkol ve sohbet eşliğinde tüketilir. Böyle bir mekanda erkeğin şarap seçiminden anlaması önemlidir
Bir de gelecek hesaptan 🤣🤣🤣
@Frankenstein16 onu karıştırma kol gibi hesap 😂😂
Zaten kredi kartının çıkış sebebi.
Bir keresinde Henry Ford a gelmiş öyle bir hesap.
Üstünde nakit olmayınca kartvizit bırakıp çıkmış. Sonradan böyle bir şey akıl etmişler
Henry Ford değil Frank McNamara diye bi bankacı restoranda yemekten sonra cüzdanını unuttuğunu farkedip bi şekilde ödeme yapıyor. Sonra kredi kartını çıkartıyor. Ama bu fikir o anda aklına gelmiş. Daha önceleri de yani 1920li yıllarda nüfuslu insanların kredi kartı gibi kartı varmış. Hesap ödemeden kartı verip daha sonra birisi adamın şirketinden tahsil ediyormuş. Yani "hesabı şirkete yolla" dediğimiz mavzu. Bankacının çıkardığı kredi kartı 1950 sonlarına doğru
Hmm ben yanlış biliyormuşum 😉
Evet diyenlerin gerçekten sosyal olduklarına inanmıyorum. Hatta hayatında hiç karşı cinsle restorana gitmemiştir. 😁
Böyle bir saçmalık olmaz. Kadın gider işini görür gelir. Bir de tuvaletin kapısında mı bekleyeceğiz
Ben istiyorum asosyal mi oldum
😑.
Aslında elzem değil fakat tabi içten içe de isterim galiba. Bence hoş, dediğin gibi şık bir hareket olur. İnce düşünülmek insanın ruhunu okşar. Tabi beklentiye girmeden, kendiliğinden olmalı.
Katılıyorum
Bence bu tamamen keyfi bir durum 😊. Kadın lavaboya giderken eşlik etmek tabii ki ince bir düşünce olabilir, özellikle karanlık ya da kalabalık bir ortamdaysanız. Ama her durumda buna ihtiyaç duyulmayabilir. Önemli olan, karşıdaki kişinin bundan hoşlanıp hoşlanmadığını hissetmek. Küçük jestler bazen çok değerli ama bazen de rahat bırakmak daha anlamlı olabilir 🫶. Her ilişki kendine özgü sonuçta! 💕
Cevap
63Cevap
Bu söylediğin her yerde olacak bir şey değil.
Tm.
Ne tamam
Bu söylediğin her yerde yapılmaz. Mesela bir aile lokantası, restaurant gibi yerlerde saçma olur. Bar, gece kulübü ve içkili ortamlarda yapılabilir. Buda çiftlerin rahatlık anlayışına ve bir birine sunduğu güvene göre değişir
Tamam dedim ben de
Kuzum evden almaya üşenen erkekler lavaboya eslik etmez ki jshsj
Ne güzel hayal kuruyordum ya. d
Korkunç 😄
🩷😅
Hayır, düşünmüyorum
Erkek kadına müsade etmelidir.
Ayy yok, ben almayayım beni götürmesin 😂
Hayır etmesine gerek yok
evet tabi ki de eşime eşlik ederim ve kapıda beklerim o çıkana kadar. hatta içeri alsalar yardım da giderim o derece
Şaka yapıyorsun ciddi sordum ya
son kısmı hariç ciddiyim zaten
Ben genelde eşlik eder kapıda beklerim gadası çünkü ne olur ne olmaz
Herkes beni topa tuttu. d
O nedenmiş 🙃
Garipsediler sanırım
Ben soruyorum eşlik etmemi ister misin diye evet derse ediyorum
Evet doğru düşünüyorsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Lavoboya eşlik etmek nedir yahu?
Bir erkek olarak asla lavabonun kapısında beklemem.
" Kadın beyanı esastır" denilen bir ülkede erkek olmak çok daha zor bence.
Kadının biri dikizliyor iddasında bulunursa ne halt edicem?
Derdini anlatana kadar bir araba dayak yersin bu ülkede..
Tmmm
Bana göre nezaket ve kadını önemsemenin bir göstergesi olarak erkeğin eşlik etmesi gerek. Kadın o ilgi ve dikkati hissetmek isteyecektir.
Oturup odun gibi kalmak kadın tarafından erkeğin nötr ilgisiz biri gibi algılanmasına sebep olabilir.
Güzel soru bu arada.
Yok birde gelip şu şekil destek olsun sjsjjs
https://www.youtube.com/embed/-rgaMYfoTmw😅 o da olur 😅
Çok doğru demişler. akslsks
Erkekliğin de adamlığın da şanına yakışan budur, yapılmalıdır.
👏🏻👏🏻
edilir tabikii ordanda kaçılır hesap ödenmeden asdfasdf
Bak ya. djdkd
Bence hesabı kıza kitlemek daha eğlenceli 🤣🤣
Bence eşlik etmesine gerek yok çünkü kadının gittiği yer genelde kadınlar tuvaleti olduğu için bir erkeğin oraya eşlik etmesi çok hoş karşılanmaz o anda içeriden bir kadın çıkabilir ya da görmek görmemesi gereken bir şey görebilir
Etse çok hoş olur aslında ama maalesef bizim erkekler öyle değil ya, odunluk var fazlasıyla.
Doğru 🩷
Yani şöyle söyleyeyim eğer bu olay nezaket ve kibarlık çerçevesinde olacaksa neden eşlik edilmelisin ki aksine kadınların da bu hareket çok hoşuna gider diye düşünmek istiyorum
Eğer dışarda bi yerdeysek yol üstünde bi yerde olabilir onun harici gerek yok oturduğumuz bi cafede, restaurantta bence
Üç yaşında çocuğu mu tuv götürüyor ne alaka başın ağrır vs bir şey olmasın aklım kalır yardımcı olayım bekleyeyim kapıda vs gibi durumsa okey
Bence saçma. Klozete de oturtalım mı? Ne öyle felçli götürür gibi. Romantiklik adına böyle şeyler saçma bence 😂😂😂
Gavurun gavur adetleri bunlar. Bizim töremizde böyle bir şey yok
Rahat kalkması ve geldiğinde rahat oturabilmesi için sandalyesini çekerim sadece.
Şey tabii ki bir lafı fanteziniz varsa yapmak istediğiniz bunun için cent'ime bir şekilde eşlik edin
Dışarıda yemekte olur da ben de her yerde sandım. Evde de eşlik ederse komedi olur. 🤣
Gece kulübü tarzı yerlerde olabilir anca diğer türlü çok saçma.
Aslında bana göre gerek yok. Ama belki de var, bilmiyorum 😄
G0tü yiyen erkek varsa hadi eşlik etmesin bakalım ldld
Ben etmem..
Türkiye de erkekler " potansiyel sapık" olarak görüldüğü sürece etmem.
Yani eşlik eder daha iyi ortam kötü kadın yalnız bırakılmamalı
Saçma bir hareket olur oldu olacak tuvalete de girsin
Geliyim mi istersen dersem yanlış anlayabilir. Yerimde usluca beklemeyi seçerim ben
Hayır etmemeli, annesinin peşinden giden çocuk gibi dıp dıp dıp olmaz
ya ben bu tarz seylerin insani hic degilim, baska bir yer olsa neyse ama lavabo icin de gulerim
Ay ne gerek var abartılı bir centilmenlik örneği.
Adamsa lavaboya eşlik eder, adamsa sigarasını yakar öyle verir, adamsa arabasının kapısını açar, bir sokak arkada ya da 35km uzakta farketmez, mekanda buluşalım demez gider evinden alır.
Gerek yok çocuk değilim 😅
Her zaman ve her yerde yapılabilecek bir hareket değil. Yaptığımız oldu mu evet.
Niye eşlik ediyoruz, kendisi gidemiyor mu 🤔
Ya yürü git lavabona saçma sapan modalar çıkartmayın.
Yok be ya aynı şekilde kadınında erkeği sadece kapıya kadar uğurlaması yeterli
Bence olması gereken çok sık bir hareket
Bence de
Etmezse adam değil madamdır fghhh
🥲😅
Çantamı taşısın biraz kibar insan olsun dgvv
Taşısın işi ne. d
Bugün o çantamı taşır yarın ben onu kucağımda taşırım prenses olmuş çoğu zaten dffg
Ahajshs
Kapıda beklesin ya tatlı tatlı 🌸 ahahsja
😅❤️
Ederse hoş bir nezaket göstermiş olur severiz
Evet 🩷
🌸🌸
Lavabo Esenyurt'taysa ederim tabii
Nesli tükenen erkek örneği. d
Son korumacılardanız 😀
Öyle bi yemeğe hiç gitmedim ama gereksiz bence
Ama niye kapı önünde beklesin ki
Bide eşi yerine yapsın siz ne saçmalıyorsunuz, hamileyken neysede abartmayın
Benim sinirimi bozar boğuluyormuş gibi hissederim sürekli sürekli yanımda biri olsun istemem
tabii poposunu silip üstünüde giydirmeli
kadın acızmı sakatmı gıtsın kendısı masada oturuyolarsa tabı bıryer gezınırken gıdılıyosa wc kapısına kadar
He gelsin beraber sıçak 🙄
Yo ben kendim giderim gelmesin
He ya hep birlikte işeyelim ş*çalım
Etsin isterse keyfi bilir
Avmde olabilir ama restoranda pek olmaz
Anneme ederim. Henüz bir eşim yok.
Hatta kucağında götürmeli 😂
Kibarlık olur tâbi
eşlik etmesi hoş olur
Evet etmeli ne olur ne olmaz diye..
Bana gereksiz bir ayrıntı geliyor
Hayır