Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgiliyken zaten mümkün değil de evliyken bazı çiftler birbirlerine o kadar alışıyor ki sorduğun soruyu uygulayan evliler evet var ama bu kadar genişlik bence çiftler arasında saygısızlığa görgüsüzlüğe neden oluyor hani ilk tanıdığın zamanlardaki gibi tatlı mesafeli ilişki olmuyor yanında caaaart diye osuran bi eşin var düşünsene 😄
Hayır ben girmezdim tabi ki de. yani sonuç olarak evli bile olsak temizliğe bakıma saygı duymak ve beklemek gerekiyor. bu yüzden de eşim banyosunu yaptıktan sonra girerdim ya da sadece duşu birlikte alırdık ama bunun için da birbirimiz duş alırken wc kullanmazdık tabi ki de. ama kimseye de karışmam herkesin kendi kararı sonuçta
Acil sıkışmadıysam girmem. Wc o an kişiye özel olmalı :) Ama duş alıyorsa girilir, hem de yanına direk girilir :)
İnsanları bozan mimariler var. Ben girerim çünkü Tuvalet ayrı, banyo ayrı.😂
Öyle. Bak sana bir şey anlatayım. İç mimarlar gitti Avrupa, Anerika'da eğitim aldılar, geldiklerinde, bizim canlı renkleri bırakıp, darbe geçmişi olan bir memleketin gri hapisanelerinden nefeet eden insanların evlerini griye boyadılar. Gençler bu olayları unuttuğu için sorun görmediler. Öte yandan en az 2 oda 100 m² olan evleri yıkıp, 49m² evler yaptılar. Bu evlere anne baba soğmaz, ne oldu, fiyatlarsa artınca, çocuklu 49 m² evlerde büyümek zorunda kalan çocuklar enerjilerini daracık evde atamadıkları için, tablet ile susturuldular. 10 cm'lik bir pencere ile, sanal dünya onları eğitti. Daracık evde üst ata kültür eğitimi alamayan tahammülsüz çocuklar, evlenemez oldu. Bazı ülkeler yalnızlık bakanlığı kurdular, toplumlar bile yıkılıyor, ulus xevlet kavramı helâk ediliyor ve bu işte mimarinin de payı var.🙂
Cevap
4Cevap
Hayır girmem. O kadar da olmamalı bence. Saygısızlık olduğunu düşünüyorum.
Hayır fazla edepsiz olmaya gerek yok edep iffet çok önemli herkeste bulunmaz
Neden böyle bir şey yapayım kii
Her ne kadar samimiyet olsa da girmem
Girmem, özel alanına saygı gösteririm.
Girmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?