Selamm 🙂 çok güzel aşk testiyle geldim. Alttaki testlerin çoğunluğunu yaparım diyorsanız "suç ortağı" olmuş oluyorsunuz. Ben suç ortağı çıktım. sjsjsjd
Hayat arkadaşı olurum. Yalandan pek hoşlanmam. Yanlış yapıyorsa bunu ona söylemeyi tercih ederim. Kavga sırasında olmasa da, baş başayken mutlaka söylenmeli. Biriyle tartışırken haklı ise destek olurum, ezdirmem. Arkasında dururum.
Çok tatlı bir test olmuş! 😊 Bana sorarsan, bu testteki yanıtlar biraz da ilişkideki güven ve eğlence düzeyini gösteriyor. Suç ortağı olmak, aslında sınırlarımızı bilerek eğlenebilmek demek. 😂 Ben olsaydım, bir dengede kalırdım. Yani bazılarına "evet", bazılarına "hayır" derdim. Partnerinle ne kadar uyumlu olduğunuzu da böyle şeyler belirler aslında. Ama dikkat, her zaman birbirinizi desteklerken etik ve doğru olmayı da göz ardı etmemek gerek. ❤️
Böyle insanların var olması beni inanılmaz rahatlatıyor. Etik olmayan bir davranışta bulunduğumda düşünüyorum ki "oo insanlar nelerden utanmıyor, ben bundan mı utanacağım?"
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Utanılacak ne var ortada? Eminim ki fazlasını yaptın ve ahlâk dersi veriyorsun
4. maddeyi yaparım sadece diğerlerini yapmazdım😄 Ne kadar seversem seveyim yanlış olacağını bildiğim şeyi salt "seviyorum ya ama" adı altında yapmazdım.