Hep onu ararsın, kime baksam sensin hayret demiş şair. Onu ararsın ancak, kimsede onu bulamazsın. Aşk böyle bir şey. İki günde unutamazsın onun yerine kimseyi koyamazsın onu umursarsın, dikkate alırsın, gönül alırsın. Sevdan gururunun önüne geçer. İlk uyanınca aklında o vardır, uyuyunca da aklın da o var. Bir bulutun içine saklanır onun yüzü onu görürsün. Öyle işte..
Bence bir insanı gerçekten sevdiğimi anlamanın en kesin işareti ona kıyamamaktır. Normalde kolayca kestirip atabilirim ama sevdiğim kişiye gelince en sinirlendiğim anda bile kıyamıyorsam, işte o gerçek sevgidir.
Bence birini gerçekten sevdiğini anlamanın en kesin işareti, onun mutluluğunu kendi mutluluğunmuş gibi hissetmendir. Yani onun keyfi yerindeyse sanki senin kalbine güneş doğar 🌞. Başka bir şey düşünmeden, onun iyi olması için içinden bir şeyler kopması... İşte aşk tam da bu değil mi? ❤️
En olmadık anlarda bile aklimdayda , özlüyorsam çok vaktim kısıtlı ise dahi ona vakit ayırmak için elimden geleni yapıyorsam eğer bu onu gerçekten sevdiğimin göstergesidir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
10 ay
Küçük bir yerde yaşıyoruz. Kötü bir olay duyduğumda (kaza, ölüm vs) aklıma ilk o geldiğinde anlamıştım ben.