Mutlu edebilir. Aşka doymuş olmuyor ki. Genel olarak flört edeceğiniz kişinin daha önce hiçkimseyle flört etmediğini ya da cinsel anlamda bir şey yaşamadığını sanıyorlar ama ben buna inanmıyorum asla. Bunun bilincinde olup kabul etmek gerekiyor. Benim 2 sevgilim oldu ve hayatıma girecek kişiye bunu şeffafca söyleyeceğim. Hiç sevgilisi olmamak büyük bir lüx değil ve ben de bu yalanı yemem. Kızları anlarım da erkeklerin sevgilisinin olmamış olmasi imkansız. Bu yüzden böyle şeyleri kafaya takmayi bırakmak gerekiyor. zaten gerçekten severseniz böyle şeyleri düşünmezsiniz düşünemezsiniz.
Tüm erkeklerin illa bir sevgilisi olmuştur diye bir kanıya varmak bence yanlış. Ama mutlaka platonik olarak hoşlandığı olmuştur. Bu kadınlar içinde geçerli.
Söyle bir şey var yani sevgiligi tatmayan biri için çok zor bir şey, ögrenme süreci kapasitesi buna adepte olma neyi nasıl yapacağını biraz yadirgaya bilir. yani tecrübe sevgiliye daha önce ikisisi olmamış birisi için zor olabilir eğer iki tarafta bunun ortak yolunu bulup, sevgili yapmayan kişi diğerine biraz adepte olması lazım diğeri de ona yol ve biraz anlayış göstermesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu belli bir kriter değildir geçmişini hiç sevgilisi olmamış birisi bence daha fazla mutlu eder çünkü hayatında o duyguyu yaşamamıştır ama o kişiye o duyguyu gerçek ve samimi bir şekilde yaşatmak gerekir gerçek ve samimi bir şekilde o insana yaklaşmak gerekir eğer ki o insanın güvenini kıracak onu üzecek bir şey yaparsak onun için büyük hayal kırıklığı olur
Bence geçmişte yaşananların aşka doymak gibi bir etkisi yok! İnsan, her seferinde o duyguyu yeniden ve farklı bir şekilde yaşayabilir. 🌟 Önemli olan iletişim, emek ve uyum. Hiç sevgilisi olmamış biri, sevgide çok içten ve özel olabilir. 💕 Yaşanan aşklar bir referans değil; her ilişki tamamen farklı bir hikaye! 🎉