-''S.a gardaş nasılsın'' diye sordu mesela?
- ... ?
Herkes (her sevdiği) insanda iz bırakır. Bu da onun bir şeyler hissetmesini sağlar. Yani tamamen unutamazsın. Eski sevgiliden dost olmazda bu yüzden yazılmış bir sözdür
zamanında unutmak için sevmezsin ki elbet hatırlanır bir yaşanmışlık bir paylaşım var anıları silemezsin eğer gördüğünde bir şey hissetmiyosan senden kralı yok :)
Tamamen olmasada kısmen unutulur ense kökü mesela gereksiz bir ayrıntı
Sevdiysem sonuncuyu önceki bitmiş ölmüş yok olmuş demektir.
Cevap
5Cevap
Benim icin ayrildigim gun bitmistir, "eski sevilen" adi ustunde, hatirlamaya ne gerek var.
unutulmaz ama eskisi gibi sevgi kalmaz aklına geldiğinde bir tebessüme yol acar o kadar
Ne olursa olsun karşılaştığın anda veya gördüğünde,aklına geldiği anda içinde bir şeyler olur ya . Eskiyi düşünmek mi denir ona için bir cız eder mı diyim :)
başka birini sevebiliyosan diğerini hiç sevmemişsin demektir eger sevseydin başkası olmazdı..
denemek lazım bize göre degılunutmak için başkasının canını yakmak umut vermek köttü...
As gardaş çıkartamadım ?
unutulur heralde eskisini hala seviyorsan yenisini sevemessin de
Eski sevgili mi? O da kim? :) Hayır hayır, herkesin yeri başkadır eski eskide kalmıştır üstüne sünger çekilmiştir.
İnsan balık hafızalı bir varlık değildir unutmaz. İyide kötüde hatırlanır
öyle bir unutluyor ki hemde emin ol. :)
eski aşktan insanın yüreğinde eser kalmıyor her şey mazi oluyor çivi çiviyi söküyor...
Kısmen
Ben unuttum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar