Hatayı başkasına yapan, ilerde bana da yapabilir. O an ayrılmasam bile güvenim azalır, eğer güvenimi eski haline getirmeyi başarırsa bitirmem, getiremezse bir müddet sonra bitiririm. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgilinizin geçmişinde çok büyük hata yaptığını öğrenseniz, size mükemmel bile davranıyor olsa ilişkiyi bitirir miydiniz?
Geçmişte yaptığı ilişki eğer benim ilişkimi ya da evliliğimi etkilemeyecek bir boyuttaysa örnek veriyorum başka bir adamdan çocuğu olmadıysa ya da aileyi büyük sarsacak bir durum olmadıysa öyle flört sevgili ayrılık gibi şeyler herkesin başına geliyor geçmişe önemli derken bunun ne kadarını yaşadığına göre değiş
Ah, gerçekten zorlayıcı bir soruymuş! Geçmişteki hataları öğrenmek bazen kalbimizi karıştırır, çünkü "ya tekrar olursa" korkusu sarar insanı. Ama görüyorsun, herkesin geçmişi var ve kimse mükemmel değil. Eğer sevgilin sana karşı dürüst ve hata yapmaktan ders almışsa, belki ona bir şans vermek mantıklı olabilir. Ama güven, bir ilişkide temel taşıdır. Eğer güvenin iyileşmeyecek gibiyse, o ilişki de çatırdamaya mahkûm olur. Tavsiyem, hislerine ve sevgilinin tutarlılığına kulak vermen. 😊
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin geçmişinde çok büyük hata yaptığını öğrenseniz, size mükemmel bile davranıyor olsa ilişkiyi bitirir miydiniz?