- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
10 ayKonuya nereden başlayacağım, bilemedim şimdi 😂 😂
Erkekler genelde sessiz olmazlar. Hele ki sevdiği kadına laf atan erkekleri öyle bir benzetir ki yer yerinden oynar.
Sessiz, konuşmayan erkeklerden de korkuyorum. Neden mi? Tenha bir köşede laf atan adamları ayağıyla çelme takar, köpek gibi zincirler bağlar. Gerisi yok burada jdmd
03 Yorumla- 10 ay
Evet
- 10 ay
İtalya da barda bizim kızlara salça olan bir İtalyanı uyarmıştım :
" Non reprovare prossimo!"( Bir daha deneme!) diye.. Adam öyle bir tırstı ki barı terk etmişti. 🤣🤣
Fiyat listelerine bakmıştım, berberler pahalıydı, ben de kafayı kazımıştım o zamanlar..
Sonra birine sordum " Niye bu kadar tırstılar?" diye..
"Biz başımız belaya girse Polis çağırırız, siz Türkleri" demişti. 🤣🤣
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bir çocuk vardı, kız arkadaşımla sevgili. Çocuk o kadar elit bir ailede ve çevrede yetişmişti ki. Yerli Kerem Bürsin gibi bir şeydi. Kız arkadaşım da keklik gibi narin bir şey. Ben hatta derdim "bırak bu çocuğu" falan. yaw he çünkü diye. Sonra bi gün beni aradı arkadaşım. Nasıl heyecanlı heyecanlı anlatıyor. "Sen dedikten sonra ayrıldım çocuktan. Önceden yanımda bana laf atanlara 'teşekkür ederim' derdi. Senin dediklerini ona dedikten sonra çocuk bi anda bağcılar çocuğu oldu. Bugün bana laf atan iki çocuğu şov yapa yapa dövdü." Dedim "sakın bırakma eniştemi."
Özetle öküz de olmasın ama laf atana da "hayırdır bilader ayık mısın, değilsen ben ayıltayım" demeli. 😂00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u 10 ayhayır olmaz tabi ki de.. sevgilime kimsenin laf atmasına izin vermem
06 Yorumla- 10 ay
Adamsın
- 10 ay
🌸
- 10 ay
Teşekkürler sinem :)
- 10 ay
Rica ederim Barış, örnek alsınlar bazısı🙂
- 10 ay
💐 .
- 10 ay
😇
Öyle birine adam değil madam denir
04 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, bazı erkekler böyle durumlarda sakin kalmayı tercih ediyor olabilir. Tepkisini göstermemesi, belki de sorunu büyütmemek istemesindendir. Ama tabii "sessizlik" ve "umursamazlık" arasında fark var. Eğer bu konuda kendini rahatsız hissediyorsan, bunu açık bir şekilde sevgilinle konuşmalısın derim. 💬❤️ Önemli olan hislerin ve iletişim! Ne dersin? 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
10 ayMerhaba,
Sevgilisiyle mi geziyor yoksa bodygardla mı? 😅
Erkekler koruma değildir! 😅
Tepki gerekiyorsa verilir, kalabalıkta erkeklik yapanı tenhada severiz! 😅
5-10 kişi var diyelim ya da ikiden fazla canım değilim yani ya da Battal Gazi de değilim! 😂30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sevgilisini tehlikeye atmak istememesinden, günümüz insanının sevgilisine zarar vereceğini düşündüğünden tepki vermiyorsa olur.. Pısırıksa koy çuvala, salla salla vur duvara sdfgsfdg
13 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
u 10 ayOlmaz olmaz ona yol verilmesi gerekir. Erkek demeye bin şahitlik tipler..
05 Yorumla- 10 ay
Korkâklar bizden değildir..
Bı zahmet evden çıkmasınlar - 10 ay
Teşekkür 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 10 ayOfff Allah korusun ya.. Berbat. Benden uzak olsun.
11 Yorumla
10 ayBir insanın sevgilisi, dışarıdan gelen bir saygısızlığa uğradığında onun yanında durması, en az sevgiyi göstermek kadar önemlidir. Çünkü ilişki, sadece güzel anlarda el ele tutuşmak değil; zorluklarda da birbirine siper olabilmektir. Eğer bir erkek, sevgilisine laf atıldığında hiçbir tepki vermiyorsa, bu durum sevgilisine değer verip vermediği konusunda ciddi soru işaretleri yaratır. Elbette her tepki bağırıp çağırmak, kavga çıkarmak anlamına gelmez. Bazen bir bakış, bir duruş, bazen sevgilisini sakin bir şekilde oradan uzaklaştırmak bile yeterlidir. Önemli olan, o an sevgilinin yalnız olmadığını hissettirebilmektir. Hiçbir şey yapmamak, görmezden gelmek ya da susmak, dışarıdan bakıldığında ilgisizlik ve duyarsızlık olarak algılanabilir. Bu da zamanla ilişkiyi yıpratır. Çünkü insan, sevildiğini sadece sözlerle değil, davranışlarla da görmek ister. Sahiplenilmediğini hisseden biri, bir süre sonra o ilişkiye yabancılaşır. Sevgi, sahip çıkmaktır. Ve bazen en çok da sessizlik, sevgisizliği bağırır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
10 ayAdamın tepki verip vermemesinin bir önemi yok. Yanındayken sevgilisine birileri laf atmaya cesaret edebiliyorsa demek ki o laf atanlar o adamdan yeterince korkmuyorlar.
Erkekler sürekli kadınları eleştiriyor işte yok tehditkar adamları neden daha çekici buluyorsunuz diye. Siz kimden korkarsanız ve kimin yanındaki kadına zarar vermeye cesaret edemezseniz kadınlar o adamın yanında güvende hisseder ve onu seçer.
01 Yorumla- 10 ay
İyi de laf atacak olanlar adam seçtiğini nereden çıkardın?
Sana bu bilgi neredn geldi yani
Hepsi cebindekine güveniyor.
Bana abimin yanında laf attılar. Arabayla hızla geçerken yanımda yavaşladılar, abimde yarım metre ötemde, camı açtılar bir şey demeden süzüp devam ettiler. Ben normalde sorun çıkmasın diye söylemem ama birden şerefsizler diye bağırdım. Abim duydu, konuyu anladı. Zaten motorumuza gidiyorduk. Bana köşedeki bakkala gir diye bağırdı, ben korkuyla girdim hiç engel de olamadım, koştu motora bindi, o arabanın önünü ilerideki ışıklarda kesti. İnip 3 tane şrrfefsizi döve döve bembeyaz o kıçı kırık şahinlerinin rengini kırmızı yaptı.
Abim inşaatta da çalışan birisi, sağlam yapılı birisi. Yani kişi seçmiyorlar ya yanlarındaki bıçağa vs. güveniyorlar ya da çok oluşlarına.
10 ayMinguzzi gibi olaylar var neredeyse her gün. Buram buram adaletsizlik kokan mafya bozması saçma sapan bir yerde "Yiaaaa kamil benim için kavga etti" diyecek değişikler yerine sevgilisinin başına bela gelmeyecek şekilde düşünen kadınlarla birlikte olmak en makbulü.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayOlur, erkekliğin onda dokuzu kaçmaktır.
Babam mesela ben çocukken "asla silaha özenme, alırsan mutlaka kullanırsın" demişti.
Benzer şekilde adama " Ne bakıyon?" desen hadise çıkacak. Kimin dolu kimin boş olduğunu da bilemezsin.
O yüzden başını belaya sokmayacak mekan seçmek esas burada..
Kızı yemeğe çıkarıcam diye sanayi lokantasına götürürsen sığır gibi bakar millet, hiç bir şey de yapamazsın.
10 Yorumla
10 aySevgilim tehlikeye girsin istemem ben tepki verse belki karşısında ki bicakli birisi o zaman ne olacak? sevgilimi bulaştırmam ben böyle şeylere.
10 Yorumla
10 ayHayır. O erkek geniştir benim de geniş erkekle işim olmaz
04 Yorumla- 10 ay
Evet var öyleleri. sjdjd
- 10 ay
Eksik olsun. d
10 ayValla bu zamanda hiç tepki vermemesi daha hayırlı olur kimin ne yapacagı belli değil
26 Yorumla- 10 ay
Hahaha yok ya o zaman da bi zahmet feda etsin kendini 😄
- 10 ay
Oyy 🥹 gel ben seni korurum ya o güveni de veririm boş ver sevgiliyi falan djkd
- 10 ay
Sana deger cınammm 🥰❤
Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. İyi yapar. Sonuçta ben hapse girsem veya mezara, kendine yeni partner bulacak. Kadını ben niye koruyacağım ki? Ki kadınlar kendilerini koruyan erkeği itici bulur. Kadının bedenine şiddet uygulayan erkeklere arzu ve şefkat duyar kadınlar..
00 Yorumla
10 ayValla veren ben daha görmedim tip tip bakıyorum çocuklar bana bakmamak için kafasını çeviriyor kızın yanındayken bile omuz attığım çok oldu tepki bile vermiyorlar he ama şimdi burada tatar ramazanlar toplanır tabii yersen çoğu vermiyor korkuyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir ağırlığı olmalı ya pısırık erkekten olmaz, gidip dövsün demiyorum ama bakışıyla veya mimikleriyle karşıya bir ağırlık göstermesi gerekiyor.
011 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
10 ayBacım şimdiki çoğu erkek korkak. Nerede o baba yiğitler boğazını sökerdiler adamın. Şimdikiler utanç verici. Öyle erkekten ne baba olur, ne eş olur.
04 Yorumla- 10 ay
Konu biz değiliz kii, yanında güvende hissetmeyceğimiz erkeğe ihtiyacımızz yiohh ☠️
- 10 ay
Evet 😕
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Korkak erkek sevmem fakat tepki verilecek yer var tepki verilmeyecek yer var. Bu ülkede akılsız bir hamle canına bile mâl olabilir. Bu yüzden temkinli hareket etmesinde fayda var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmaz tabi ki, öyle birinin sevgisinden şüphe ederim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayValla bazen bende tepki vermiyorum o an belki farklı ruh hali vardır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
10 ayOlmaz tabi. Tepki vermesi gerek. Vermediyse kesinlike sevmiyor ve kadınında kötü bir kadın olduğunu düşünüyordur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayOlmaz öylesinden😅 Her erkek erkek doğar ama her erkek "adam" olamaz. Yakışan yakıştığı gibi davranır 🙃
00 Yorumla
10 ayBen bunu bi kriter haline getirdim. Gücü seviyorum. Kastan ya da paradan bahsetmiyorum. Duruşu olan erkeği bağrıma basarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayOlmaz aşko onunla kız kıza pijama partisi falan yapılır akskdkdkdkfd
03 Yorumla- 10 ay
Kız gibi konuşmaya da başlayabilir korkusundan kerimcan gibi haller akskdkdkfkfk
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakış az gelir ya, gidip laf atanları pataklaması lazım 😂
04 Yorumla
10 ayKorkaksa olmaz ama sen korkup üzülme diye sakin kalan sonra hepsini tek tek öldürürse olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Laf atmıyorsa kesin kafasında o kopuklara özel hain bir planı vardır
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Sevmiyodur umursamıyodur kendinr yazık edersin
01 Yorumla
10 ayOlur ya ne olaylar var tepki verip öldürülmesi çok daha kötü olurdu en iyisi umursamamak fevri davranmak riskli
00 Yorumla
10 aylaf atan kişi ve ortama bağlı.
kızı gecenin 2 sinde tinercilerin arasından geçiriyorsan, cevap verdiğinde bıçaklanma garantili bir ortamda cevap vermemen daha hayırlıdır.
ama gündüz vb işlek bir ortamda cevap verilmeli.00 YorumlaÖyle bir adam olursa dünyanın en canım adamı olur☠💀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
10 aySevgilime laf atacak olanin yedi gecmisini dunyadan siler atarim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
10 ayAkplilerle işimiz olmaz bunu yapanda akplidir apolitiktir.
00 Yorumla Tepki verecek tabii kendini süs köpeği mi sanıyor 😏
00 Yorumlaarkadas bile tepki verir sevgili vermiyorsa gerek yok bence ona
00 Yorumla
10 ayNey o sevgiliii bir düşünmem lazım halen sevgilim mi diye kuzum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Ay onun yanında laf atamasınlar bi zahrt bostan korkuluğumu erkek diye kolumuza takıyoruz
00 YorumlaOrtalık seri katil dolu bazen he diyip geçmek lazım
00 Yorumla
10 aySevgilime laf atacaklar ben tepki vermiyeceğim, gömerim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayÖleceğimi bilsem tepkisiz kalmam.
İlk bakışlarımla düt ağzını yüzünü derim
Sonra baktım devam ediyor direk dalarım.10 Yorumla
10 ayOlmaz olsun öylesii canım
32 Yorumla- 10 ay
Kesinliklee djdhd
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
10 ayHemen ayrılın
02 Yorumla- 10 ay
🤣😂🤣🤣herkes
10 aySonunda aradığım bir soru eğer biri bana biri laf atacaksa eğer kesinlikle oda ona laf atmalı bakın kalkıp ağzını burnunu kırdın demiyorum medeni olalım çok ilerlerse kırar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBen bana laf atılsada karışmasını istemem bulaşmasın belaya
00 Yorumla
10 aySessiz sakin biriyim ama şiddete meyilim var birini benzetsem fena benzetirim o yüzden kavgadan uzak duruyom
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 710 cevap paylaştı. Kanka onlar erkek değil ki acayip bişey sjsjs
23 YorumlaSüs köpeği mi o ne ya aman evlerden ırak
20 Yorumla
10 ayGenelde kavga hoşlanmam ama bu konularda çok cesaretli oluyorum.
00 Yorumla
10 ayNe adam olur ne erkek bence 💅 modelerine baksın
00 Yorumla
10 ayBu eleman kimmis Instagram yok mu gdjwgdmwgdm
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Napim ben mi döviyim. shjs
03 Yorumla- 10 ay
Ahahah bakış atmaya çekiniyorlar jsjsj
- 10 ay
O bastırılmış öfkelerini de yanlarındaki kadına kusuyolar.
- 10 ay
Kadina bagırirken korkuları yok.
10 ayO neymis öyle ya yumusak
02 Yorumla- 10 ay
Ya şimdi şöyle de bir şey var manita yanında kavga edilmiyor çığlık korku kızı bir yere gönderir geri döner hallederiz 😂
Olmaz geniş erkek olur onlar sksks
01 YorumlaAyol diyip arkama saklasın bir de...
04 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
10 ayO hıyardan harika cacık olur
07 Yorumla- 10 ay
Olmasın tabi bardak gibi yanımda taşımam bile o bile bi işe yarıyor 😂😂
- 10 ay
Yalan mı kızz 😂😂🤭
- 10 ay
Oda bi işe yarıyor koruyucudur o bile 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 14,7b cevap paylaştı.
m 10 ayOlmaz ama bazen dan guvenligi de lazim
03 Yorumla- 10 ay
Bakariz
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Erkeğim diye dışarı çıkmasın
01 Yorumla
10 ayÖyle erkek var mıdır ya
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 ayErilliğim çıkarmak gerekir onu da yaparız nsjdjsjs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayDomuz cinsi o.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
10 aygüzel kardeşim derim korkak derim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı.
10 ayZ kuşağının çoğu böyle işte 😂
00 Yorumla - Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne