Aldatıldım Ama Çok Pişman?

Aynı şehirde tanıştık mükemmel bir ilişkimiz vardı her şey yolunda giderken bir anda mecburen uzak mesafe ilişkisine döndü ama bu süreçte kız arkadaşımın hayatı çok kötüye gitmeye başladı benim de hayatım pek yolunda değildi benden ayrılmayı düşündüğünü söyledi bende durumu fark edip onunla güzelce konuştum barıştık aramız iyiydi ilişkiyi ve her şeyi yoluna koyacağımızı düşünürken bi anda bana yazmamaya aramamaya başladı daha sonrasında ilk duyduğum şey ayrılalım oldu 2 gün boyunca çok canım acıdı çünkü gerçekten aşık oldum ben ona ne yaptığımı neden böyle düşündüğünü bile bilmediğim için onunla 5 saat vakit geçirip konuşmak için izin günümde 15 saat otobüs yolculuğu (git gel toplam 1günden fazla) ile kaldığı şehre gittim konuşurken bir yandan beni seviyor gibiydi bi yandan da asla abarışmak istemiyodu sonra itiraf etti ben seni aldattım benim yaptığım affedilecek bir şey değil çok pişmanım sana bunu nasıl yaptım bilmiyorum ama yaptım ben seni haketmiyorum dedi detayları öğrenmek istedim tam olarak cinsel ilişki değilmiş başladığı anda bi anda ağlanaya başlayıp pişman olmuş bir yandan hayatta tek sığındığım liman tek dayanağım o bir yandan da bunu unutabileceğimi düşünmüyorum ama ondan sonra hiç bir kadını sevemeyeceğimi de biliyorum

Aldatıldım Ama Çok Pişman?