Sorun maddi durum değilse Yani, kız size değer veriyor, hiç bulunmadığınız ama tesadüfen tanıştığınız bir kız size şans veriyor ve sizden etkileniyor ve beğenilmeyecek bir kız da değil ama size şans veriyor, ama buluşmak istemiyorsunuz, neden? Ayrıca, bu erkekler açık giyinen kızlara teşhirci diye laf edip sonra o kızları neden takip edip beğenir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayMaddi sorun yoksa buluşmak isterler erkekler beğendiği kızla diğer soruya gelecek olursam da o tarz kadınları kolay lokma görürler ve o yüzden takip ederler. Senden de kolay lokma hissi almadığı için de buluşmaya yanaşmıyor olabilir
01 Yorumla
Soran10 ayAslında en başından belli etmiştim, her şeyi biliyordu, hatta bana ayrılmayayım diye kanıt vesaire gönderiyordu, açıklama yapıyordu. Beni özel goruyordu ve hayatimda arkadaş olarak yollarımı ayırdığım insanlara üzüldüğümü görünce bana demisti ne kadae doğal özel olduğunun farkına var sen degil onlar kaybediyor diye bunu farkında olan insan neden hayatimdan cikti
En İyi Cevaplar
10 ayGüzel ve masum bir kadın olarak gördüğünü nereden biliyorsun? İnsanların söyledikleri ile düşünceleri farklıdır. İkincisi de beğenilmeyecek derken? Kime göre neye göre beğenmemiş olabilir. Teşhirci diye damladığı bir kadını sadece o erkek s*** için takip eder. Ciddi düşünmez. Teşhirci dahi olsa güzeldir , beğeniyordur , etkileniyordur.
07 Yorumla
Soran10 ayTabii ki farklı olabilir ama genelde zaten düşündüğünü söyleyen birçok kişi var çevremde. Yani, insan Instagram'daki paylaşımlarından, takip ettiklerinden dahi belli olur az çok. Dikkatini çekmiş yaptığım yorum ve bir şekilde tanıştık. Açık giyinmemem, dövme olmaması, estetik olmaması, bunlar dikkatini çekmişti. Cinsel konulara girmemişti. Başında benden bir beklentisi olmasın dedim. Beni masum bulduğunu söylüyordu ama teşhirci olarak nitelendirdiği kadınları takip edip beğeniyor.
Soran10 ayAyrılmistik karşılıklı anlaşarak ama Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
- 10 ay
Yani olmaz aslında takip etmez öyle bakar geçer bu bir belirti olamaz. Açık giyinmemek , dövme ve estetik olmaması. Garip kriterler. Masum bulmakta biraz klasik yani esc bile sen bilmem neysin demezsin. Şahsi düşüncem ; köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme ata sözü gerçekleşmiş. Elde ettikten sonra kim olduğu ne olduğu gözükmüş.
Soran10 ayElde etmediki
- 10 ay
Yahu o manada değil sevgili oldu istediğini aldı konuşuyorsunuz ediyorsunuz o anlamda.
Soran10 ayKonuşmuyoruz ki ayrildik
- 10 ay
Hocam biraz promil yüksek mi? Şayet öyleyse zorlamayım sonra konuşalım ha? ahasdjdsaads
Doymuştur, işi gücü vardır, sırf seks için zamanını değer vermediği bir kadına harcamak istemez. Ancak bu tip bir erkek açık saçık kadınları takip etmezler, o nereden çıktı? Ne yapsın bu adam, 28 yaşına gelmiş üstünden 5-6 erkek geçmiş karıyı?
04 Yorumla
Soran10 ayBu yasima kadar kimse olmadi hayatimda acik saçık giyinmiyorum ve amacım s.. degil aksine öpüşmeye bile karşıyım tek eşlilik dusunen biriyim bu kisi bunlari en basindan beri biliyordu
- 10 ay
Amacın cinsellik değilse ve bunu biliyorsa, o zaman amacının evlilik olduğunu bilir. Bu durumda evlenmek istemiyordur o yüzden gelmez. Açık saçık kadınları takip eden erkekle senin gibi değerli bir kadının ne işi var? Biraz da sen m*lsın.
Soran10 ayBaşında zaten evlilik konusunu o acti
- 10 ay
Sonuç olarak bu senin m*l olduğun gerçeğini değiştirmez. Açık saçık kadınları takip eden erkek radarına giriyorsa sen tam bir m*lsın. Ona gelince o tam bir ezik, zannettiğin erkek o değil. Gelmemesinin çok fazla sebebi olabilir. Kısıtlı veriyle ancak bu kadar tahmin yürütülebilir.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Bu sorunun altında yatan çok farklı sebepler olabilir! Bazen erkekler kendilerini yeterince hazır hissetmeyebilir; özgüvensizlik, geçmişte yaşanmış travmalar ya da şu anda bir ilişkiye açık olmama gibi nedenler olabilir. Ayrıca bazıları "güzel ve masum" denilince kafasında aşırı yükseklikte bir beklenti ya da sorumluluk hissedebilir, bu da onları bir adım geri çekmeye iter.
Açık giyim meselesine gelirsek, bu tamamen bireyin kendini ifade ediş biçimiyle alakalı! 😂 Kim ne giymek istiyorsa, giysin bence—ama işler takip etmek/beğenmek konusuna dönüyorsa, o erkeklerin söyledikleriyle yaptıkları arasında tutarsızlık olduğunu gösterir. Kendileriyle biraz yüzleşmeleri lazım derim! 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
10 ayŞahsen iple çekerim buluşmayı. Oldukça anormal bir durum bence.
011 Yorumla
Soran10 ayBasta istemisti ama engellemistim ansızın cunku hayatimda kimse olmamıştı ve sosyal medyadan olmasi ve asik olma durumum korkutmuştu beni 28 yasindayim bakımsız degilim tanımak isteyenler oldu ama ben istemiyordum
Soran10 ay1 hafta once Ayrılmistik karşılıklı anlaşarak ama Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
- 10 ay
Çok ilginç gerçekten
Soran10 ayBeni istemiyor olabilir mi
- 10 ay
Yani tuhaf davranmış. Seni isteyen çok daha farklı davranırdı bence.
Soran10 ayBeni özel goruyordu ve hayatimda arkadaş olarak yollarımı ayırdığım insanlara üzüldüğümü görünce bana demisti ne kadae doğal özel olduğunun farkına var sen degil onlar kaybediyor diye bunu farkında olan insan neden hayatimdan cikti
- 10 ay
Dengesiz biri
Soran10 ayNumarasını silmem ve vazgeçtiğimi hissetse ne düşünür
- 10 ay
Umursamayan biri için bir şey ifade etmez
Soran10 ayPeki umursamayan biri kiza kendini neden hatırlatır ya da net olmaz
- 10 ay
M@l olduğu için
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İki aya 30 olacam soruyu cevaplayamıyor muyum şimdi 😰
02 Yorumla
Soran10 ayEvet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ay39 yaşında sonra öyle biri çıkarsa kimse kacirnaz kacirmissa alternatifi vardır
013 Yorumla
Soran10 ay32 yasinda 28 yasindayim
Soran10 ayAlternatifi olan kisi neden o zaman benim hayatima sen masumsun ve hayatimda kimsenin olmadığını bildiğim halde hayatima dahil olmak icin zorladı
- 10 ay
Demeki alternatifinden daha iyi gördüğü için kararı senden taraf olmuş
Soran10 ayAma ayrıyız ilk adımı ben attim barışmak icin oda tatildeyim dönünce konuşalım olur mu dedi 4 gun oldu
- 10 ay
Tatilde olsa sana yazabilir biraz tuhaf geldi
Soran10 ayYuz yuze görüşmek istemiştim
- 10 ay
Ozaman dönüşte olur
Soran10 ayDondu yazmadı
- 10 ay
Ozaman yeterince ilgi yok bence
Soran10 ayGitmeme neden izin vermiyor o zaman
- 10 ay
Öyle bir tepki yokii hiç yazmıyor önem verseydi tatilde yazmaya başlarda ya da buluşma için söyle buluşcaz burada orada buluşcaz diye yazardı
Soran10 ayPeki sizce o zaman ayrılmadan birkaç gün önce kaybetme korkusu neden yaşasın ki, ya da ayrıldıktan sonra paylaştığım hikayeyi üzerine alıp sorsun, ya da buluşma teklifimi döndüğümde konuşalım desin, net sekilde istemiyorum demezmiydi ya da paylaştığım her şeye neden baksin
- 10 ay
Sen ihtimaller üzerinden inanıyorsun ana bakıp ediyor adım atmıyor Buda sıradan herkesinkine de bakıp cevap veren biridir
10 ayİlginç bir soru var mı böyle tipler gerçekten?
02 Yorumla
Soran10 ayVar
- 10 ay
Araştırma amaçlı bir tanesini yakalayıp üstünde deney yapmak istiyorum yardımcı olur musunuz?
10 ayGüzel ve masum kadın yatak yolunda fazla zaman kaybettirir. Biz sebep sonuç ilişkisini hızlıca kat etmekten hoşlanıyoruz.
02 Yorumla
Soran10 aypeki, ayrılmistik. Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
Soran10 ayHem başından biliyordu ve benden sırf o yuzden etkilenmisti
Gizli Üye(30-35)10 ayGüzel bir o kadar masum kadını bulsam affetme oranın %0,0000 😆
04 Yorumla
Soran10 ayAnladim kusura bakmayin
Cevap sahibi10 ayNeden kusura bakacağım ki
Soran10 ayBilmem anladim demek istediginizi onu soyledim
Cevap sahibi10 ayÖyle söylesene kızım 😆 sanki rahatsız ediyormuşsun da ben rahatsız olmuşum gibi kusura bakmayın demişsin 😆
Demek ki begenilmeyecek bir kızmış senin sandiginin aksine. Hatta bir bulusmaya bile tercih etmiyorsa, yuzune bile bakilmayacak kadar cirkin birisidir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
10 ayben bulusurdum ama bahsettıgın kısının nedenlerını bılemem
021 Yorumla
Soran10 ayMaddi degil ama baska neden onu bilmiyorum
Soran10 ayHem de maddi olsa bile beni yemeğe götürsün gibi bir beklentim yok, simit çay yer içeriz.
- 10 ay
belkıde evlı korktu vazgectı
Soran10 ayEvli degil onu biliyorum
Soran10 aySadece benim cizgilerim var onu biliyor
- 10 ay
ozaman o cızgıler ona uymadı
Soran10 ayEvet ama en basindan soyledim ona benden beklentin olmasin diye hosunada gitmişti
Soran10 ayHem 32 yasinda ben 28 ve bana dedi seni masum bulduğum için hayatında olmak icin çabaladım diğerleri gibi teshirci degilsin masumsun yoksa seks yapacağım kadin kolaylıkla bulurum yaparim sen onlardan farklısın demişti
- 10 ay
ozaman neden bulusmadı madem hersey guzel ıstedıgı gıbı bunda baska bır ıs var sanak arsı durust olmadıgını dusunuyorum
Soran10 ayNe olabilir ki
- 10 ay
ınan bılmıyorum kendısıne nedenını sordun mu
Soran10 aySordum ben ona sinirden dedim yazma bana git oda neden oyle demişim ince düşünceli olan biriymişim bunlari demek bu kadar kolay değilmiş vs
- 10 ay
bahanesı yokmus sende oyle yapınca bunu bahane ettı ama boş ver takılma belkıde senı haketmıyor sende cok takma kafana
Soran10 ayPeki sizce neden onu numarasini silmemi ve takipten cikmami istemiyor
- 10 ay
tamamen senden vazgecmemıstır kenarda tutmak ıstıyor olabılır ya da kaprıs yapıyordur yanı bana anlamsız gelıyor bu yaptıgı erkek adam net olur
Soran10 aySoğuyorum zaten farkında değil
- 10 ay
o kaybeder
Soran10 ayMesela bakin oda farkındaydi bu durumu beni özel goruyordu ve hayatimda arkadaş olarak yollarımı ayırdığım insanlara üzüldüğümü görünce bana demisti ne kadae doğal özel olduğunun farkına var sen degil onlar kaybediyor diye bunu farkında olan insan neden hayatimdan cikti
- 10 ay
bence kendını sana layık gormedı senden gıledıgı seyler var
Soran10 ayNe olabilir ki geçmişiyle ilgilenmedigimi soyledim
- 10 ay
bılmıyorum ınan aklıma gelenler bunlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İncitmek istememiştir net.
05 Yorumla
Soran10 ayİncitmek istemeyecek kadar önemseyen insan neden o kisi ile gelecek düşünmez
Soran10 ayGörünce bana yazıyordu ne yaptın diye
Evlilik delisidir, kafa açacağını düşünmüşüzdür
05 Yorumla
Soran10 ay28 yaşındayım. Hayatımda konuştuğum az kişi oldu ama başından niyetimin ciddi olduğunu söylerim çünkü zaman kaybı olmasın ve benden başka beklentisi olmasın diye. Ki konuşmada evlilik konusunu ben değil, o açmıştı.
Soran10 ayAnladim aslinda evlenmek isteyenler vardı ama ben ondan etkilenmiştim
Soran10 ayMesele evlilikte değildi
Soran10 ayZamaninizi alıyorum kusura bakmayin ama birseyi daha merak ediyorum. Ayrılmistik karşılıklı anlaşarak ama Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 10 ayİsterdim ya da bı sebep varsa anca
08 Yorumla
Soran10 ayNe sebep olabilir ki
- 10 ay
Buluşmak istemeyen bir sebep vardır yoksa kız istedikden sonra erkek her turlu buluşur
Soran10 ayBasta istemisti ben engellemistim korktuğum icin sonra barıştık bana eskisi gibi olmadi
- 10 ay
Aynı şehir mi
Soran10 ayO Tekirdağ ben İstanbul
- 10 ay
Hayırlısı olur insallah
Soran10 ayO kişi 32 yasinda ben 28 ve bana dedi seni masum bulduğum için hayatında olmak icin çabaladım diğerleri gibi teshirci degilsin masumsun yoksa seks yapacağım kadin kolaylıkla bulurum yaparim sen onlardan farklısın demişti
- 10 ay
Bilemedim
sosyal medyadan mi tanistin
021 Yorumla
Soran10 ayO beni buldu ki hayatimda kimse olmamıştı tesaduf oldu ama kınadığımi yaşadım ben yargilardim sosyal medya ilişkilerini birde konuştuğum tarzda erkekleri ama maalesef etkiledi beni
Soran10 ayBuluşmuyor ki
Soran10 ayEvli degil
Soran10 ayTekirdagda ben ise istanbuldayim Basta istemisti ben engellemistim korktuğum icin sonra barıştık bana eskisi gibi olmadı. Buluşacaktik ailesi tatilden gelmiş onlarla ilgilenicem dedi sonra bir konudan tartıştık ben beni aklimi bulandıran kadin icin o kadar yol gelmem dedi yazma bana git dedim diye oda bu kadar çaba gösteren ince dusunen biri bunu nasil soyliyebilir konduramiyorum dedi ayrildik ben geliyim yanina dedim sonra konuşalım dedi
Soran10 ayO kişi 32 yasinda ben 28 ve bana dedi seni masum bulduğum için hayatında olmak icin çabaladım diğerleri gibi teshirci degilsin masumsun yoksa seks yapacağım kadin kolaylıkla bulurum yaparim sen onlardan farklısın demişti
Soran10 ayGelecekti hemde cok hevesliydi ben ikidir guvenini kırdım
Soran10 ayBen korktum cunku hem hayatimda kimse olmamıştı hemde sosyal medya gibi yerden olmasi ve bulusmak her açıdan korkuttu asik olmak bağlanmakta istemedim o yuzden birden engellemistim
Soran10 ayKızılay'da çalışıyor
Soran10 ayAyrılmistik karşılıklı anlaşarak ama Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
Soran10 ayVar ama o beni etkilemişti
Soran10 ayYazmıyorum artik ama merak ediyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmek değil açlık peşinde o kisi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayAurasını kirletmemek için.
02 Yorumla
Soran10 ayKizinmi kendisininmi
Cevap sahibi10 ayKızın.
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Güzel ve masum olmadığı için
05 Yorumla
Soran10 ayGüzel ve masum biri olarak görüyorsanız neden istemezsiniz
Soran10 ayO zaman neden hayatima dahil olmak icin zorladı kendini ve sonrasında gitti
Soran10 ayErkeklerin kafasını cok anlamiyorum o yuzden soruyorum
Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı. Begenilmez mi bizde Boyle sans nerde
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
10 ayKafa dengi degildir
02 Yorumla
Soran10 aySon dakikami anladı
10 ayÇünkü o masum
03 Yorumla
Soran10 ayBasinda biliyordu neden o zaman hayatima dahil oldu
- 10 ay
Işte Allah belasını versin ne diyelim
Soran10 ayAyrılmistik. Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
10 ayOna zarar vermemek için
028 Yorumla
Soran10 ayNasil bir zarar verebilir ki
- 10 ay
Yatarak
Soran10 ayBen istemedigim müddetçe nasil yapacak
- 10 ay
İkna eder diye düşünüyordur
Soran10 ayO yüzdenmi yaklaşmiyor bana
Soran10 ayBaşından zaten oyle oldugumu biliyordu benimle neden sevgili oldu peki
- 10 ay
İstiyorsun net bir şekilde. İkna olman kolay olur
Soran10 ayPeki, ayrıldık. Neden hikayeme bunlar mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum. Malum, yazdı. İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
Soran10 ayBunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum diye yanıt vermisti
- 10 ay
Sana zarar vermek istemiyor ya da seni sevmiyor
Soran10 ayGormedi bile ama etkilenmisti peki, ayrılmistik. Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
- 10 ay
İlgini fark etmiş olabilir
Soran10 ayKötümü ilgim olmadi onun icin
Soran10 ayAcik acik soyledim zaten
- 10 ay
O zaman istemiyor seni
Soran10 ayİstemeyen insan neden beni takip edip kendini hatırlatıyor
- 10 ay
Yedek te tutuyor acaba
Soran10 ayVe ayrilmadan birkaç gun once hayatından cikmamam icin panik olup konustugu kişilere kadar ekran görüntüsü atiyordu
- 10 ay
Yaşınız kaç sizin
Soran10 ayBen 28 o 32 yaşında
- 10 ay
Olgun sunuz. Bence adam kendinden emin değil
Soran10 ayNeden emin olmayabilir kendinede güveniyor aslında
- 10 ay
Kadın meselesi ayrı bir şey
Soran10 ayBeni özel goruyordu ve hayatimda arkadaş olarak yollarımı ayırdığım insanlara üzüldüğümü görünce bana demisti ne kadae doğal özel olduğunun farkına var sen degil onlar kaybediyor diye bunu farkında olan insan neden hayatimdan cikti
- 10 ay
Çekinme olabilir
Soran10 ayOzguvenli biri
- 10 ay
Peşinden gelir
10 aytam tersi
08 Yorumla
Soran10 ayNe tam tersi
- 10 ay
buluşmqk isterim yani
Soran10 ayPeki bu kisi neden istemiyor sizce yani cizgilerim oldugu icin olabilir mi
Soran10 ayBaşından zaten söylemiştim
- 10 ay
evet niyeti başkaysa olabilir
Soran10 ayBeni evlenecek biri olarak goruyordu ama
- 10 ay
belkide soğudu
Soran10 ayBende soğuyorum. Ama peki, ayrıldık. Neden hikayeme Bunlar bana mı? Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum malum Sürekli benzer paylaşımlar görüyorum. Malum, yazmisti ve hic kacirmadan bakiyordu? . İki gün sonra ben yazdım, adım attım, barışmak istedim. Tatildeyim, dönünce konuşalım olur mu dedi.
10 ayBelki kadın seks vermez
02 Yorumla
Soran10 ayZorundami
- 10 ay
Zorunda olmadığı için gitmem
Csnını bilr okurum
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sorum 30 yaş ve üzeri erkeklere, güzel ve masum bir kadın olarak gördüğünüz kişi ile neden buluşmak istemezsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler