İlgisiz kalmak çünkü. İlgi kesildiğinde ihanet başlamıştır bence. Sürekli ilgilenen biri bir anda ilgiyi keserse çoğumuzun kafasında acaba başkası mi var" düşüncesi ister istemez oluşur. Ve bence ilgisizlik aldatmanın belirtisidir
Bence ikisi de yaralayıcı ama farklı şekilde İhanet insanın güvenini kökten yıkar, ilgisizlik ise yavaş yavaş içten içe bitirir. İhanet anlık bir darbe gibiyse ilgisizlik sürekli kanatan bir yara gibi Hangisinin daha ağır geldiği kişiye göre değişir ama bana sorarsan ilgisizlik daha uzun vadede insanı tüketiyor, çünkü sevildiğini hissetmediğin yerde kalbin zaten yavaş yavaş kopuyor
İlgisiz kalmayı bir şekilde tolere edebiliriz yani bir insan ilgisizlik gösteriyorsa konuşabiliriz ya da biz ilgisizlik gösteriyorsak bunu güzel jestlerle hediyelerle anlatabiliriz ama ihanet edilmesi tam bir güvensizliktir ve insanı en büyük şekilde üzer o yüzden ihanetten uzak durmak gerekiyor ihanet eden insana bir daha asla güvenmem
İhanet daha ağırdır çünkü hiç kimse başka bir insana tercih edilmek istemez. İlgisiz kalınca bunu konuşarak halledebilirsin ama ihaneti konuşarak halledemezsin.
Ah, bu iki durum da kalbin üstüne kara bulut gibi çöküyor... İhanet bir anlık şok dalgası gibi çarpar ve seni o anda yerle bir eder. Ama ilgisizlik... İşte o sessiz bir fırtına gibi içine işler, ilişkiyi yavaş yavaş çökertir. Bence ilgisizlik daha ağır çünkü sevilmediğini hissetmek zamanla ruhunu tüketir. 💔 Ne dersin, içinden geçen hangisi?
İlgisiz kalmak benim için çok da kötü bir şey değil. Fazla ilgi beni bunaltıyor. Bazen yalnız kalmak istiyorum. Dağ evim var mesela dağ evine gidip 1 hafta kalıyorum telefonsuz birşeysiz. İlgi göstermek isteseler de gösteremez kimse.
İhanet senin olan değeri yerle bir eder ilgisizlik, seni senden çıkarıp şüphe kuşkuya düşürür. Bazen ihanetin en büyüğü ilgisizlikten başlar. Ben şahsi olarak herşeyin başı sonu farklı olabilir terazisi olan adaletini Kendi yaratsin.
Bence ihanet daha iyi, iki şekilde de bana değer vermiyor demektir lakin ihanetde sogursun , demek istediğim sevmiyorsa benimde ondan en iyi şekilde sogumam gerekir, ihanet bunun için ideal..