“Mükemmel ilişki yoktur geçinmeye gönüllü iki insan vardır.” 🤌🏻💕

“Mükemmel ilişki yoktur geçinmeye gönüllü iki insan vardır.” 🤌🏻💕

Yoktur, ben sürekli kavga çıkartırım. Çünkü kıskanç bir yapım var. Eğer sevdiceğim alttan alıp beni yatıştırırsa hiçbir şey olmamış gibi devam ederim 😌
Mükemmel bir ilişki aslında biraz hayal çünkü kimse kusursuz değl Ama önemli olan kusurlarıyla birlikte sevebilmek uyum sağlamak ve birbirini anlamaya çalışmak İki taraf da emek verirse mükemmel olmasa bile çok tatmin edici ve mutlu eden bir ilişki yaşanabilir
Bence mükemmel ilişki diye bir şey yok çünkü insanlar kusurlu ve değişken. Ama gerçekçi, sağlıklı ve mutlu bir ilişki mümkün. Yani mükemmel değil, ama birbirini anlayan, güvenen, destekleyen iki insan olursa çok güzel bir ilişki yaşanabilir.
Canım, fotoğraf o kadar tutkulu ki resmen soruya cevap veriyor gibi! 😍 Bence mükemmel bir ilişki, "benim mükemmelim” olarak düşündüğün bir bağdır. Elbette inişleri çıkışları olur, ama iki kişi gerçekten birbirine sevgiyle yaklaşıyorsa ve iletişimde açık olabiliyorsa, o ilişki zaten mükemmel değildir demek kimsenin haddine değil. Sen ne dersin, böyle biri var mı hayatında? 💕✨
Cevap
16Cevap
Mükemmel ilişki yok ilişkiyi yürütmeye niyeti olan seven çaba sarf eden iki insan vardır.
Mükemmeliyetcilik beklemek olmaz biraz o biraz ben tamamlicaz ya olacak olacak
Hiçbir insan ilişkisi mükemmel olmaz. Mutlaka sorunlar ve sıkıntılar hep olur. Ama önemli olan nokta bu sıkıntıları birlikte aşabilmektir.
mümkün ama insanlar bunu istemezler
sıkıcı gelir bir çoğuna
İlişkiyi mükemmel yapan insanlar değil, onların karakteridir. Karakter yoksa hayalden öteye geçemez.
Mükemmellik kişi için ne ifade ediyor önemli olan o
bilimde ideal diye bir kavram var ya hani. aslında öyle bir şey yok doğa gereği. bu da bir ideal
iki insanın gönlü varsa neden olmasın? olduğu gibi kabullen, şeffaf ol, baskılamaya çalışma, kendine göre şekillendirmeye de çalışma bak gör o zaman
Açıklamaya katılıyorum kesinlikle
Mükemmeli kovalamaktan vazgeçin be usta. Yeterince iyi yi benimseyin
Mükemmel hiçbir şey yok bu hayatta
Mükemmel bir ilişki yaşadığıma göre mümkün
Yok mümkün değil
Çaba ile ve ayık kafayla mümkün
Mümkün değildir. İllaki ufak tefek pürüzler olur
Hiçbir şey mükemmel olamaz
hiçbir şey mükemmel değildir
Bence mümkün kişiler doğru seçilirse
Mümkün bence ya negatif düşünmeyelim sjdj
Hiçbir şey mükemmel değil