Bütün çocukluğum herşeyimi onla yaşadım koskoca 7 yıllık bi ilişki ayrıldık ama illaki konusu açılıyor bana bişey hatırlatıyor gittigim bi yer şahit olduğum bi konu kız arkadaşım ondan her bahsettigimde yeter artık sal şunu hep ondan bahsediyorsun falan diyo kendisinin de aynı benim gibi toksik ilişkisi var asla ayrılmıyo ama benim her ilişkimi bitiriyor kim olursa olsun
7 yıllık bi ilişkim vardı 1 sene önce ayrıldık arkadaşım ondan bahsedince yeter artık sal şu çocuğu diyor ben mi abartıyorum?
Işte günümüzün Maalesef ki en büyük sorunu bu sen bir şeye ömrünü alıyorsun bu aşk olur iş olur aile olur fark etmez Ben şu an genel anlamda söylüyorum ama karşı taraf Maalesef ki seni hiçbir şekilde kıymetini bilmez veya bu kadar geçmişin değerini bilmez Onun için ben kendi adıma söylüyorum Ben böyle ilişkilerden her zaman için uzak durdum ki Arkadaşın da çok haklı artık salmalısın yani şu ilişkiler hakkında arkadaşlar Sizden ricam kimseye gerçekten değer vermeyin Çünkü değer verdikçe kaybeden Siz oluyorsunuz Maalesef bu da bir hayat gerçeği
Ben arkadaşının doğru söylediğine inanıyorum çünkü bazen insanlar arkadaş ilişkilerini de sevgili ilişkilerine de karşısındaki insandan uzaklaşmadığı sürece veya ona ne yaptığını takip ettiği sürece hiçbir şeyi unutmaz sen de bir nevi bu durum karşı karşıya kalmışsındır ve şöyle bir gerçek var ister istemez sürekli olarak hayatındaki insanlara bu konuyu açıp bu konuda açıklama yaptığın için o da belli bir zaman sonra sıkılmaya başlamıştır
Ah canım ya, anılar işte! 7 yıl kolay kolay unutulmaz tabii... Yaptığınız, yaşadığınız her şey ister istemez aklına gelir. Arkadaşın biraz fazla tepki göstermiş gibi ama belki seni üzgün görmek istemediği için böyle söylüyordur. Ancak duygularını yok sayamazsın. Ağır ağır zamanda her şey yoluna girer. 💕
Ben de 4 buçuk yıl diye gözümde büyütüyordum çok uzun süre çok emek vs diye ama her şey senin kafanda, o bitti artık, o senin kaderin değildi, sizin sonunuz yazgınızda bitmek varmış kendini ruhen ayrılmaya kodlarsan daha kolay unutursun. Anılara tutunarak değil
Arkadasn haklı. Sürekli dillendirmek bsi degstrmio önüne bak unut
0
2 Yorumla
Soran
10 ay
Önüme bakıyorum zaten sadece bi olay anlatırken örnek verdim benim eski ilişkimde de böyleydi diye hemen tepki gösterdi ciddiyim abartı şekildr bahsetmiyorum çocuktan
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 7 yıllık bi ilişkim vardı 1 sene önce ayrıldık arkadaşım ondan bahsedince yeter artık sal şu çocuğu diyor ben mi abartıyorum?