1 senedir sevgilim var fakat tartışmalarımız yordu sanırım eskisi gibi ilgili değil bunu onada söyledim ama uzaklaşırmı dediğimde?

1 senedir sevgilim var birbirimizi seviyoruz ama bilmiyorum benim kafam bu ara karışık rahat değilim ilişkimde karşımdaki bi yabancı gibi geliyo ona söyledim ama değişen bişey yok ona söyledim soğuk geliyosun dedim davranışların eskisi gibi ilgili değil dedim ama sizce onu dahada soğuturmu bu durum bende ona soğuktum bu tavrından dolayı görüşünce çok nadir aşkım diyo hep dalgalı bi şekilde yanımda espri yapıyo ama komik değil sürekli makara halinde eskiden sülük gibiydi sarılırdı sürekli öperdi ona bunlarıda dedim sen eskiden sarılırdın öperdin sürekli aşkım derdin dedim ama bilmiyorum hatta ona eskisi gibi seviyomusun dedim eskisi gibi hissediyomusun dedim evet seni seviyorum eskisi gibi hissediyorum hayla dedi tamam dedim ama yine davranışı aynı sarılmıyo çok öpmüyo aşkım demiyo çok fazla ona sürekli hatırlatıyorum aşkım desene diyorum beni sevdiğini söylesene diyorum hatırlatmaktamı soğutur
1 senedir sevgilim var fakat tartışmalarımız yordu sanırım eskisi gibi ilgili değil bunu onada söyledim ama uzaklaşırmı dediğimde?