İlişkimden bıktım?

Nişanlım çok iyi anlayışlı seviyor da ama ailesi beni bunaltıyor , bazen düşünüyorum bence sevgili olunmadan önce anasına babasına bakılmalı diye, ailece dügünü nasıl yapsak diye konuştuk , kına ile dügünü ortak yapacağız , bana ve benim aileme ne istedigimizi sormadılar, benim annem diyorki damadın borçları bitsin çocuklar ne zaman isterse o ay evlensin diyo , benim kaynana ona ben karar veririm istersem 3 ay sonra istersem ocakda dugun yaparız diyo, sanki salon parasını kendi ödeyecek sanki bizim durumumuz hazır da kendini düşünerek konuşuyor. görümcem ucuz olsun diye Cafe de dugun yapalım diyo kaynanam ucuz olsun diye saçını ben yaparım diyo, bize söz hakkı verdikleri tek şey beyaz eşyaları alacakmisiniz diye sormaları oldu, sonra da arkamdan kaynana nişanlıma her şeye karıştı demiş, ben ağzımı açıp bisey diyemedim, kendimi ezdirdim diye kara kara düşünürken ne demişler , işte o yüzden ilişkimden çok bıktım, evlenen benim ama bana söz hakkı vermiyorlar, çünkü kendilerine köle alıyorlar

İlişkimden bıktım?