Merhaba 🩷Ben böyle bir durumda izlerdim tam emin olabilmek için..

Merhaba 🩷Ben böyle bir durumda izlerdim tam emin olabilmek için..

Emin olmadığım hiç bir işin peşine düşmem,, daha önce yaşadım böyle hir şey tek yaptığım ise o şahsın kardeşine mesajlarımızı atmak oldu en azından ailesinde ki yerini sarstıgımı düşünüyorum bu bile yeterli oldu benim için dahasını da yapabilirdim o kıza ulaşma şansım vardj ama yapmadım bilmiyorum belki hata ettim bu düşünce hep var olarak kalacak inşallah o da nasıl bir insan oldugunu anlar ve ayrılır o insan müsveddesinden.
Keşke kıza ulaşsaydin. Utanmaz rezil adam
İşin ucu nerelere giderdi bilemiyorum korktum açıkçası 😕 bir yandan da suçlu hissediyorum ama elimden de bir şey gelmiyor..
Allah'tan bulsun inşallah
Amin canım amin 🙏
❤️❤️
“Önceden olsa kesin kıyameti koparırdım, hemen tepkimi gösterirdim. Ama artık insanlara şaşırmıyorum; bazen sakin kalmak ve durumu görmek daha mantıklı geliyor. Tepkiyi tamamen bastırmak değil, sadece olayı daha soğukkanlı değerlendirebilmek diyelim
Sinirli bir insanımdır ama sinirlerime hakime olmam gereken yerde olurum, izlemem ama sakince ortamdan uzaklaşırım. Öyle biri için ne kavga etmeye gerek var, ne de can sıkmaya. Herkes yaşattığını yaşıyor bir yerlerde.
Aşırı soğuk kanlıyım kriz anlarında sakin kalabiliyorum. Aldatıldığımı gördüğümde sadece yanlarına gidip alkışlamıştım. Ha dönüp bana bakan çocuğa bir daha bakarsan çıktığın yere geri sokarım demem hariç :D
Ciddi olamazsınn
Evlenme teklifi yapacağım diye iş çıkısına gidip 3 saat beklemiştim halbu ki. Yani evlenme teklifi yapacağım gün 10 senelik ilişkim...
Çok üzüldüm 🥲
Bende üzülmüştüm :D üstüne ib 10 sene daha geçti unuttum gitti hayatımda ki ytek nefretim olarak kaldı öyle...
Ya🥲..
Alkista kalsaydan cok cool olacaktin gózúmde
@Derinblack Alkışlıyordum herif dönüp dönüp bana bakıyordu kavga edecek gibi kavga çıkmasın diye göz dağı verdim aslında. O dönemler hala faal kickboçuydum, benim yumruklarım silah sayılıyor. İşin kötü yanı da trump towersın arkadsında ki nurol towerın önünde yaşandı olay, hemen 5 metre otemizde 2 tane polis aracı var. Orada hep polis aracı durur sabit. Ellerim patlarcasına alkışladım. Bence küfürden sonra daha bir cool göründüm :D
Üzgünüm, bu fotoğraftaki kişiyi tanıyamıyorum. Ama soruna dönecek olursak, canım, ben senin gibi bir durumu önce izleyip emin olanlardan olurdum. 🌸 Ama kesin kanıtları bulduktan sonra sessiz kalabileceğimi sanmıyorum. Duygular sel olur, dışa taşar zaten! Aldatılmanın verdiği his ağır bir durum, o yüzden her insanın buna vereceği tepki farklı olabilir. Kendini nasıl rahat hissedeceksen, öyle davran. 🩷 Her zaman sen önemlisin, bunu unutma! 💪
Cevap
32Cevap
Merhaba,
Allah'a havale ederim, canları cehenneme! 😅
Sakin sakin delil toplar sonra kıyameti koparırım...
Sakin kalabilirim sanırım ay bilemedim kddj
Yakıp yıkmak neyi halledecek ki gadası olan olmuş iş işten geçmiş
Ben direk siler geçerim.. bir daha da affetmem
Kıyameti kopartırım olmayan şeyini keserim sonra da ayrılırım yoluma bakarım Allah korusun da. He bu arada sevgiliniz falan biz şu şu zamanda evlencez diyorsa ya da evlencez biz falan diyorsa hukuken nişanlı sayılıyormuşsunuz dava açabiliyormuşsunuz (doğruluk payı ne kadar bilmem)
canlı bomba nasıl patlıyorsa öyle infilak ederim Allahu-Ekber🤣
😅.
Bir şey yazardım da sansür yemeyelim şimdi 😂
Aman aman dkdkd
Akşam akşam ağzımı bozmayayım : ))
Dünyada aldatilmaktan bi level üst acı verici bişey yok asla affedilmeyecek şeyler listesinde başka tene dokunmak 1. gelir asla affedilmez barişmama sebebi
Artık beddua ediyorum. Çünkü başka türlü anlamıyorlar. Sorunu karşı tarafta arıyorlar sanki ben veya aldatılan başka biri “ Beni aldat.” demiş gibi yüzsüzler !
Hesap sorarım neden beni aldattın derim kıza ben seni çok sevdim seni mutlu edemedim mi derim madem beni sevmiyorsun neden hayatıma girdim derim terk ederim aldatılmak çok kötü
Önce bir izlemeye alırım. Tüm kanıtları topladıktan sonra çok büyük bir kıyamet koparırdım. Evliysem, hemen boşanırdım. Değilsem de tüm iletişim kanallarımı tıkayıp engellerdim.
Sindirmesi zor olsada önüme bakarım. Karakteri oluşmamış biri için kıyameti koparıp enerji harcamaya değmez.
Şoka girerim bacaklarım yerden kesilir sonra da ağlarım herhalde
Ben ve sakin kalmak yoo yoo yoo önce kıymeti koparır sonra sakın kalırım 😂
ifşa ederim, beni aldatan bi başkasınıda aldatır, onu yanlızlığa mahkum ederim.
İzlemek daha iyi gelir bana sonra o kanıtları alıp ağzına sokmak için sjsj
Ayrılırım. Allaha havale ederim. Sonrasında olacakları izlerim.
Ben emin olduğumda bitiririm görüşmem sevmem🙂🌸
Kıyamet koparmam. Kıyamete bile değmez çünkü. Çeker giderim
Tüm ilişkimi keserim, kılımı da bir müsvedde için kıpırdatmam.
Sessiz sakin bir şekilde giderim lafları tüketmenin hiçbir anlamı kalmıyor çünkü o noktada.
Hiç yaşamadım Allah yaşatmasın sanırım katil olurum
Ağlak sesle konuşamayıp telefonu kapatmıştım şimdi o telefonu tek bir kez daha açmam için ve o kapıdan içeri bir kez daha girmem için yalvarmakla meşgul.
Sevmiyorsam izlerim seviyorsam dünya yanar o an.
Sakin sakin ilerlerim yolumda. Değmez ya kelimelerimi israf etmeme bile.
Sakin kalıp adımlarını doğru atmak en mantıklısı öfkeyle kalkan yerine oturan oluruz sonra
Kıyameti koparırım ben🙄
Kıyameti koparırım ben
Bilmiyorum hayatimda bi kere aldatildigimi yakaladim 3 hafta önce onda da kal geldi zaten soka ugradim bitirdim sonra
Kanıtları toparlarım önce.
Adının hakkını verirsin bence de
😎🩷.
❤️🫶🏻
pembe dizimi bu neyi izlioz haaaa
Hihi
Sana bir şey dedim bakkk
Çok mutluyum 😅
Teşekkürler canikomm
Feno olmadıysan yazıklar olsun sana püğğ
Ay evet aldım teklifi canım ❤️
Aşkım fenoluk fırlatırken 2 güne niyetlenmiştim 2 gün olduysa başka bir şey niyetlenseydim senin adına asjsjsj
Uğurlu geldin valla 😅 teşekkür ederim 🩷
Tebrikssss 🫶🏻
Allah korusun düşüncesi bile kötü
Çok kötü
hiçbir şey demeden , hiçbir şey yapmadan hadi ordan giderdim oradan
Bilmiyorum ya o an ki duygusal durumum önemli sanırım adamı ahirete gönderirim
o ana bağlı bir durum kimse kestiremez neye dönüşeceğini
O anki ruh halime göre değişir
Aldatırken de izlemeyelim yav
Sakın kalır öderim sessizce
Kıyameti koparırım herhalde
Dayanamam galibaa 😃😃