Pilot- Tıbbi sekreter ilişkisi? Olur mu?

Kamuda memurum tıbbi sekreterim ama iki yıl mezun değilim dört yıllık mezunum hatta Yükseklisans için de şu an çalışıyorum tanıştığın bir yardımcı pilotu var pegasus’ta çalışıyormuş tabi kendisi de diller biliyor ben de biliyorum daha önce sevgilimin olmadığını olursa ciddi Düşüneceğimi söyledim herkesi hayatıma almadığımı söyledim o da işte hani onun da geçmişte ilişkilerinin olduğunu ama bence bir kadın için geçmişi bir erkeğin de geleceğinin önemli olduğunu söyledi yani onun düşüncesi buymuş beni anlayışla karşılıyor bana hani çok iyi davranıyor nazik davranıyor vs onun da geçmişte bir ilişkisi olmuş pilotmuş kadın hani seviyorum seviyorum demiş sonra gitmiş başkasıyla evlenmiş bunu anlattı şu an 29 yaşındayım 30 olacağım hani çapkınlık peşinde değilim beni yanlış anlama kesinlikle dedi zaman benim için önemli eğer ciddi bir ilişkim olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım ama ailem darlıyor beni evlilik için vesaire dedi birkaç gündür konuşuyoruz ama bana kesinlikle yanlış bir cümlesi olmadı c in sellik yani ama kafam çok karışık yani fazlasıyla güven veriyor davranışları da sözleriyle de ama benim aklımda bir doktor vardı ortopedi cerrahi fakat o cerrah bu pilotun tam tersi davranıyor davranışları güvenilir değil ve Çapkın bilemiyorum pilottan olur mu acaba görüşeceğimiz zaman işte kahve mekanı söyledim şurada buluşuruz gibi hani bir kahve içeriz gibi o da sen bana bırak her şeyi karışma falan dedi
Pilot- Tıbbi sekreter ilişkisi? Olur mu?