Bir akıl verin neden böyle olabilir?

Ben bi dershaneye başladım, başlamadan önce görüşmeye vs gittiğim zaman orada bir çocuk vardı müdürün yakın bir akrabası orada duruyor gelip. Beni o zamanlarda görüp beğenmiş. Dersler başladığında da az çok muhabbetimiz oluştu ama ben farklı bir gözle bakmamıştım. 3 gün sonra istek attı takipleştik ve konuşmaya başladık. Kahve içmeye çıkalım dedi o şekilde görüştük ve bir hafta boyunca hem derslerde hem dışarda görüşmelerimiz devam etti baya samimileştik. Cinsel ilişki olmadı ama bazı yakınlaşmalar oldu aramızda. Beni istediğini arzuladığını söylüyordu hep. Bungalova gidelim dedi, onlarda kalmamı istedi ben kabul etmedim. Hayatının çok zor olduğunu söylüyordu hep ve bu süreçte ailesinden biriyle bazı sıkıntılar yaşadı kötü günler geçirdi ama bana olan bütün ilgisini kesmişti. Ben de sorgulamaya başladım neden böylesin biz neden bu haldeyiz diye, benim yüzümden böyleyiz allah belamı versin dedi ciddi bir şekilde. Sen bana göre daha güzelsin daha iyilerini hakediyosun gerekirse seni üzmemek için senden uzak dururum seni uzaktan severim gibi büyük büyük laflar etmişti. Bu uzaklığı yüzünden biz konuşmayı kestik. 2 gün hiç konuşmadık. Bu süreçde havuzdan denizden storyler attı. En son ben dayanamadım ve özledim diye mesaj attım. Özlesen ne olacak ki yine aynı lafları sayacaksın dedi. Bu hislerimin sende bi karşılığı yok mu diye sordum, benim ne yaşadığımı bilemezsin dedi. Sana soruyorum gerçeği söyle lütfen dedim buna görüldü attı. Birkaç attığı mesajı da saatler sonra yazıyordu. Ayrıca bu konuşmalar olurken de bungalovdan story attı 😃 Masada 2 tane çatal var biriyle baş başa bungalovda yani. Bi kız olduğunu tabii ki ben de düşünüyorum ama saf gibi hala erkek bi arkadaşıyla kafa dağıtmaya gitmiş olabilir mi diye de düşünüyorum. Şuanda tek istediğim yüz yüze gelip başka birine mi ilgi duymaya başladın diye sormak. Ama görüldü attı bir şey de yapamıyorum daha fazla arsız gibi görünmek istemiyorum ama meraktan ölücem. Sizce ne yapmalıyım?
Bir akıl verin neden böyle olabilir?