Kizlarrrr onemli?

bakın simdi detaylı bi sekilde anlatiyom dinleyin canım. benim 3 yıllık bir ciddi ilişkim var. çok iyi ilerliyoruz ikimiz de okuyoruz çok sık vakit geçiyoruz çok zevk alıyoruz beraber olmaktan ortamlarımız okullarımız falan aynı zaten ama üniversitede tanışmadık öncesinde de tanışıyorduk neyse. şimdi benim eski bi arkadasım (kız) 1 hafta once sevgilime mesaj atıyor. o seni aldatıyor ben sana uzuluyorum vs diye. bu arkadasımı o cok tanımaz etmez. sonra bayagı uzun seyler soyluyor kız ama iftira atiyor. anlattigi bazi seyler dogru fakat bunları sevgilim biliyordu ayrıldıgımız bir donem olmustu o sirada ikimiz de hatalar yaptik (aldatma vs degil) ve birbirimize soyleyip devam etme karari almistik. kiz bu zamanda olanları da anlatıp üstüne bana iftira atiyor. erkek arkadasim basta inanmadigini soyluyor ama kiz ona yazar yazmaz bana soylemiyor. bana 2 gun sonra söylüyo ve söyleyecegi gun bana tehditvari konusuyor yani inanmıs. ve bana hesap sordu bu kızın anlattıkları üzerine. daha once hic guven problemi yasamadik iliskimizde ve kız bana iftira attigi halde ona inanması beni savunmaması kızla 1 saat boyunca konusması cok zoruma gitti. ben de gereken tepkiyi koydum cunku cok buyuk bisey bu benim icin. bu olaydan 2 gun sonra ( 2 gun boyunca asla konusmadım ve gorusmedim) bana ben isteyken aksam gorusmek istedigini soyledi. o da çalışıyor ama israrla gorusmek istedigini cok ozledigini soyledi ben de kabul ettim. isten cıktıgım vakit o coktan uyuyakalmıstı evine gelip.. haliyle çok kızdım bu duruma çünkü zaten ortada yaptıgı buyuk bir hata var ve telafi için hiçbir şey yapmıyor. basıp eve gittim. uyandıgında (ben eve gittikten 2 saat sonra😃😃) tonlarca mesaj ve arama attı ama asla dönmedim. sabahında kapıma geldi beni alıp ise goturmeye yani bugun oldu bu. oturup 1 saat kahve ictik agladi cok fazla ve ozur diledi bana karsı cok utandıgını soyledi. ben ona onu henuz affetmedigimi soyledim ama sefkatle yaklastım yine de. sonra o ise gitti ben isime gittim. eve geldim wpdan mesaj atmisti. onu yanitladim ve yine uyuyakalmıs hem de mesaj attı saniyesinde yanitladim yine uyumus. ben anlamiyorum cok itici gelmeye basladi ya ne yapmaliyim cok degersiz hissediyorum evet yorulabilir ama bir insan nasıl bu kadar hızlı uyuyakalabiliyor? yalan degil ona eminim gercekten uyuyakalıyor yoruldugu icin ama biz de yoruluyoruz bunlar cok mu prenses cidden gına geldi ve yarın yine benimle gorusmek istemisti daha planlamamıstık bile.. ben de gorusmek istemedigimi soyleyip engel attim sinirlendim cunku haksiz miyim ya
Kizlarrrr onemli?