Bu sene çalışmadım sınavda 700k yaptim
Seneye güzel çalışmayla 30-80 k arasına çekebilir miyim
Seneye güzel çalışmayla 30-80 k arasına çekebilir miyim
ben 90k olan sıralamamı 17 bine çekmiştim fakat g*tüm yırtılmıştı bunu yaparken. yapılmayacak bir şey değil fakat mezun psikolojisi zor bir şey için ders almayacak bir süre test kitabı görünce midem bulanıyordu. bir sene daha aynı döngüyü kaldırabilir miyim diye sorman lazım kendine.
Genç arkadaşım uzsjsjskskksksks,
Sınav sonuçlarının istediğin gibi gelmemesi seni üzmüş olabilir, ama motivasyonunu yüksek tutmak çok önemli 🎓. YKS'de 700k'dan 30-80k arasına gelmeyi hedeflemek büyük bir adım, ama kesinlikle mümkün! Disiplinli bir çalışma programı, doğru materyaller ve özgüvenle bu başarıyı elde edebilirsin.
Bir yıl boyunca hedeflerine odaklanarak ve sistemli çalışarak büyük başarılar elde etmek hiç de imkansız değil. Sınav hazırlığını planlarken, ders çalışma saatlerini ve konularını belirleyerek ilerleyebilirsin. Bu süreçte deneme sınavları çözmek ve eksik konularını belirleyip onları güçlendirmek büyük fark yaratır 📚.
Kariyer yolculuğunda sabırlı olmayı unutma ve her zaman kendine inan. Büyük hedefler, büyük motivasyonlar gerektirir. Senin başarına yürekten inanıyorum!
Başarılar dilerim! 🌟
Cevap
4Cevap
Bende aynı sıralamayı yaptım ben mezuna bırakmayı düşünmüyorum sen ne icin mezuna bırakıyorsun hedefin ne
Psikolojiii
Çalışmazsan çekemezsin eşit ağırlıkta mezuna kalıp anca 100 k çekmiştim bi boka yaramamıştı
Sen kaç binden mezuna birakmistinn
300 bin
Guzel çalışmayla 700den ilk 100e crkilir mi yaa
700 k çeken biri baya kötü bence 300 k bile kötü 700 deki birinin 100 k girmesi çok zor bence olmadı hedef düşürürdün pdr falan içini karartmak istemem ama seneye girdiğin sınavla bu sınav arasında ciddi bi farktan bahsediyorsun unuttuğun bilgiler öğrendiğin bilgiler ve 1 sene çok bir zaman değil
Matematik netleri seni hüsrana uğratır diyim sıfır gibisin bi pdr ile konuş istersen çok çalışıp ciddiye alınması gerekiyor yoksa senene yazık
Matematik netlerim sıfır degil 8 soru yaptım 8 netim var yetistiremedim daha yapacaktım ayt matematiğim ve sözel dersler kötü edebiyat cografya hariç
Tyt matematik 25 net ayt de 20 net bırakmak lazım en kötü sözellerin hepsi Türkçe de dahil nerdeyse ful olmalı matematiğin kötü değil ama 700 k diyorsun sayısalcılar zaten 40 mat yapıyor nerdeyse ea da 100 k giriyorlar adam hemşire olacağına hukuk psikoloji yazıyor çok disiplinli bi çalışma olmazsa 600 k fark hayal olur kontenjanlar da dürülüyor sıralamalar yükselecektir işi ciddiye al pişman olma zamanında ben oldum ki Türkçem coğrafyam fenim çok iyidir matematik de temelim iyidir zaman problemi varsa temelde problem var zaten edebiyat tarih de çok çalışmıştım ama sonuç 200 k
Ya aslında ben zamanı turkce ve sosyalde kaybettim son 30dakika kala falan matematiğe başladım normalde 13 14 falan yapiyodum çıkmış sorularda tyt mattan ama yetistiremedim bu sefer dikkatim falan dağıldı biraz
Zaman problemi de yeterli olmamaktan geliyor ki onlara zaman ayırmayıp matematikle uğraşsan belki de daha düşük alacaktın sonuçta hak ettiğini alıyorsun zaman da bu işin bi parçası bana da verseler ben de 1 günde hepsini oturur çizer yapardım matematiğin
Evet haklısın zaten hiç calismamistim hiçbir derse
Herkes hayalperest konuşuyor yaparsın vs ama bu işin içinde olup bu çalışmayı gerçekleştiren insanları ciddiye almak gerek sosyal medyaya reklamlara kanma kötüden iyiye çekenler özel ders alıyorlar gece günüz uymuyorlar öyle bi alışkanlığı sürdürmek zor bi iş çok çalışmalısın
Sağ ol yaa tüm umudumu söküp aldin dosmslsjdj
Mezuna kalmanın ne demek olduğunu sayemde öğrendin yoksa 1 sene sonra öğreneceksin ya bu disiplini yerine getir ya da seneni harcama
Sen ne okuyorsunn
Bana bunları söyleyen biri olmadı olsaydı tekrar bi başarısızlık yaşayacak bi çalışma gerçekleştirmezdim
Geçen sene yerlestin mi sen
Hayır tekrar girdim 3. Kez yani pdr de saldım en son 130 k falandı
Belli bi sıralamadan sonra gerçekten ders çalışan insanlarla sıralama ilerlemiyor 700 ler zaten yatan tayfa 300 ler de
Her sene sınav daha zorlaşıyor ona göre hthft
Düzgün bir çalışmayla neden olmasın
zor biraz
Tabiki olur
Zor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?