Sizce nispet mi yapıyor yoksa gerçekten biri var mıdır?

Bugün eski sevgilimle telefonda konuştuk. Onda normalde her yerden engelliyim ama ne zaman arasam geri arar.

Ayrıldıktan sonra numaramı silmiş olduğunu diyordu ama Haziran ayı vatsap engelimi açmış. Demesine göre o sıra bir sevgilisi varmış. Ben bilmiyordum. Zaten biri varsa neden engelimi açıyor? O da ayrı soru. Bekledim bir süre ( birkaç gün ) belki yazar diye. En son “ Numaram sende kayıtlı mı?” yazdım. Vatsaba girmiş. Profil fotosunu değişmiş. Bana hakkında kısmını gizlemiş. Önemli bir şey yazmıyordu. Hatta eskiden benimle sevgiliyken yazan yazı yazıyordu başka telefondan baktım da. Ben de “ Hakkında kısmını bana gizlemene bakarsak numaram sende kayıtlı.” yazıp numarasını sildim. İki gün sonra geri ekledim. Fark etmiş olacak ki beni anında engelledi. Ben de bu ne yapmaya çalışıyor diye düşünüp aradım. Beni tanımazdan geldi. Ben de “ Numaramın sende kayıtlı olduğuna eminim.” dedim. O da “ Ne bileyim? Günde 400-500 kızla konuşuyorum.” dedi. Ben de tamam dedim. Kapattık. Aradan 4 gün geçti ve beni aradı. Telefon uzun çaldı. “ Kusura bakmayın. Yanlışlıkla aradım.” dedi. Ben de “ Tamam.” dedim ve kapattık. Ben, sonra düşünüp durdum bu dört günde 400-500 kişiden 1600-2000 kişi eder. O kadar kişiden aşağı inip numaramı bulmak zor olmadı mı diye. En son aradım yalanını yüzüne vurmak için. O da “ Spam aramalardan aradım. Konuşmak istesem konuşurdum.” dedi. Ben de “ Hiç inanmadım ama öyle olsun.” dedim. Zaten buna kime anlattımsa inanmadı.

Ben de ona en son “ Bir engelimi açıyorsun bir hakkında kısmını gizliyorsun. Sonra tekrar engelliyorsun. Yanlışlıkla falan arıyorsun. Ben, ne yapmaya çalışmış olduğunu anlamıyorum. Bir ay boyu düşün taşın. Ona göre ben benimle sevgili olmayı isteyen başkasıyla sevgili olacağım. Seni hâlâ seviyorum ama ne istediğini bilmez hâllerinden yoruldum.” dedim sevgilisi olduğunu bilmeden mesaj atarak. Demesine göre mesajı sevgilisi okumuş. Bugün de beni tanıyarak konuştu. Bana şu an yine bir sevgilisi olduğunu dedi. Senden sonra iki tane sevgilim oldu dedi. Ben de doğrudur dedim. Beni bir tanıştırsan ya sevgilinle dedim ama tanıştıramam dedi. Birlikte bir fotoğraf atsa bile sevgilisiyle inanırdım ama ben öyle bir mesaj attım diye nispet mi yapıyor diye düşündüm.
Yani bir de diyor aramamdan rahatsız olduğunu ama niye her defasında geri arıyor diye düşünüyorum. Bu ne biçim rahatsız olma? Bir de diyor hâlâ “ Bir sevgilim olmasına rağmen hâlâ günde 400-500 kişi ile konuşuyorum. O kadar düşün şerefsizim.” diye. Onun sosyal medyasında 30 kız ekli. Bunun içinde ablası, akrabaları falan da ekli.

Güncellemeler
9 ay
Güncelle
Sizce nispet mi yapıyor yoksa gerçekten biri var mıdır?