Böyle bir şey olabilir mi sizce ne yapmaya çalışıyor?

Yardımcı pilotum, kabin memuru kız arkadaşımla geçen ay baya tartışmalı ayrıldık, ev düzeni konusunda ikimizin de kesin çizgileri vardı ve aynı evde yaşayamadık, ciddi tartışmalar sonucu ayrıldık, barışmamız mümkün değil lakin kız bana kafayı takmış durumda, sürekli seni herkese rezil edeceğim sen ne biçim bir adamsın uğraşacağım seninle vs, bu kadar düşük seviyede birisi olduğunu bilsem en baştan bir ilişkiye başlamazdım ama insanları zamanla tanıyoruz maalesef.. şu an da uçuşlarda denk gelmemek için şirkete dilekçe vermeye gittim lakin onun da vermesi gerekiyor istemeye istemeye mesaj attım, kesinlikle vermeyeceğini hatta özellikle aynı uçuşa denk gelip olay çıkarmak istediğini söyledi, yazılı kanıt bırakmamak için arayarak söyledi bunları, gerçekten böylesini Allah düşmanıma bile nasip etmesin. Napmalıyım kızın çok ciddi psikolojik sorunlari var, her yerden çıkabilecek gibi hissediyorum yeni bir ilişkiye başlasam ayırmak için elinden geleni yapıp saçmasapan şeylerle beni kötüleyebilir bile.

Böyle bir şey olabilir mi sizce ne yapmaya çalışıyor?